aga Elküldve Március22, 2005 Elküldve Március22, 2005 Akkor meg tutti. Nincs kedvetek a talira eljönni Fótra? Megismerni néhány márkatársat.
Betyár Elküldve Március22, 2005 Elküldve Március22, 2005 Köszi, Hagymácska, majd egyszer egy későbbire, amikor már a Manóval is jobban tudunk mozogni. Ha arra jársz, tényleg gyere fel, hogy dumáljunk egy kicsit! (de tényleg csak egy kicsit, mert hosszú távon nem bírlak elviselni :D ) Hagalex! Köszönöm a hangszóróra vonatkozó tájékoztatást.
meriva1.8 Elküldve Március22, 2005 Elküldve Március22, 2005 Ha nem rendelsz rádiót, max. az első 2 mélyet kapod, semmi mást, és a többi nem valószínű, hogy vezetékkel elő lesz készítve!! Plusz nem tudom, kell-e kormányvezérlés, mert az csak car400-tól rendelhető. Ha azt megrendeled, később lecserélheted másra, pl. a Sonynak is van olyan kütyüje, melyet a műszerfal mögé kell betenni és az illeszti a Sonyt mind a kijelzőhöz, mind a kormányvezérlőhöz.
KeeF Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 Ha nem rendelsz rádiót, max. az első 2 mélyet kapod, semmi mást, és a többi nem valószínű, hogy vezetékkel elő lesz készítve!!nekem a ket elso magas ki volt vezetekelve, par oldallal korabban olvashato hogyan is lehet megtalalni. Plusz nem tudom, kell-e kormányvezérlés, mert az csak car400-tól rendelhető. Ha azt megrendeled, később lecserélheted másra, pl. a Sonynak is van olyan kütyüje, melyet a műszerfal mögé kell betenni és az illeszti a Sonyt mind a kijelzőhöz, mind a kormányvezérlőhöz. es aranyarban merik az illesztot... kenwood-hoz kerdeztem meg, ahhoz 32e-ert hozattak volna kulfoldrol (egy fehervari ceg mondta)
off-topic Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 -ha utólag teszel bele cd-t akkor a középső kijelződ csak a dátumot fogja mutatni -illene valami hasonló szinű kijelzőset találni mert csak akkor szép a középső konzol szerintem -mint ahogy előttem is írták az illesztő írdatlan drága ( kijelzőhöz+vezérléshez) Nekem Car300-as van a gépben, szeretnék bele én is cd-t,de pont a fentiek miatt ha cserélek akkor Car500 lesz. Azt is lehet használtan kapni 30k-ért max. Igaz hogy az egy fapados cucc a szintén 30k-s sony,pana-k mellett ( mp3 illetve extra szolgáltatások). Off
KeeF Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 -ha utólag teszel bele cd-t akkor a középső kijelződ csak a dátumot fogja mutatni -illene valami hasonló szinű kijelzőset találni mert csak akkor szép a középső konzol szerintem ez igy nem igaz. pl. a vdo egyes tipusai alapbol tudjak a kijelzot kezelni. meg szinben is van hasonlo (egy picit sargabb) es hogy-hogy nem a car500-at is a vdo gyartja... (legalabbis a vdo is) a clarionom a kekes szinevel, pl passzol a hideg-meleg allito kek szinehez :D
Jim Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 Hali! Én januárban vettem Astra Classic II-t. Megrökönyödve tapasztaltam, hogy 2 db hangszóró volt az első ajtóban és annyi (nem rendeltem rádiót, de a Corsa C-mben alapból 6 hangszóró volt, pedig abba sem kértem rádiót). Beledobtam Audiobank csipogót (5000 HUF/pár) és azzal már egész jól szól a PIONEER MP3-as fejegység. Én javaslom, hogy valami nem túl csicsás egyszínű kijelzőst (pl. fehér, gyárihoz talán az áll legközelebb, amit manapság lehet kapni) válassz. Nekem Clarionom volt (kilopták, száradjon le a kezük) és most PIO van. Mindkettő gyönyörűen szól, szerintem. Sony volt apámék Focusában, attól nem voltam elájulva. Illetve volt a Corsámban egy ideig kölcsönben Sony, dettó, mint a Focusban....
Betyár Elküldve Március24, 2005 Elküldve Március24, 2005 Sziasztok! Köszi szépen mindenkinek a tanácsokat,aztán majd megpróbálok valami okosat kiagyalni. Ha megvan,jövök és bemutatom a kis szerzeményt,ha nem untatlak Benneteket. Előre is Mindenkinek Kellemes húsvéti ünnepeket,a lányokat ne hagyjuk elszáradni,na meg persze mi se tikkadjunk ki !!!!!!!!!! :D
BallaImi Elküldve Március25, 2005 Elküldve Március25, 2005 Szasztok! Betyár! Üdv. a klubban. Én kb. 1 hónapja vettem át a gépet, hasonló paraméterekkel mint te, ha nem késő nekem az a véleményem hogy egy elektromos csomagot, meg egy ékszer csomagot mindenképpen kérjél bele (persze csak ha belefér a költségvetésedbe). Nemtom neked mennyit ajánlottak de nekem úgymond alapáron benne volt mindez. Érdemes több helyen is körbenézni, mert pl. én is voltam annó a Tóthnál (szintén Erzsébeti vagyok) és végül is Fehérváron vettem meg a gépet (itt melózok) mert ott a régit is többért vették volna be meg ugyanabban az árban bővebb felszereltséget adtak. Remélem nem vettem el a kedved a vásárlástól csupán a tapasztalataimat akartam megosztani veled és mindenki mással is. A Tóth különben elég jó hely, szülők ott vették a gépüket és eddig még nem panaszkodtak. A rádióval kapcsolatban: tényleg érdemes külön venni hozzá,mert annyi pénzért nemigazán éri meg a gyári. Csak annyi utánna a gond, hogy a jó hangzás érdekében érdemes a gyári hangszórókat kicserélni.
bigwilly Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Help plíz! VDO CD500-as multikormányos "zene" van a Sárkányban. A rádió ok, de a cd-t nem olvassa be. A fej nem koszos, az tuti. Vélemény? Mi lehet a baja? Esetleg javaslatok eg ycserére, javításra!? Előre is köszi!
Jim Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Help plíz! VDO CD500-as multikormányos "zene" van a Sárkányban. A rádió ok, de a cd-t nem olvassa be. A fej nem koszos, az tuti. Vélemény? Mi lehet a baja? Esetleg javaslatok eg ycserére, javításra!? Előre is köszi! Milyen CD-t nem olvas? Gyárit, írtat, újraírtat? Milyen idős a ketyere? Adj egy kis infót, hogy körbe tudjuk járni a dolgot. Enélkül max, azt a segítséget tudjuk adni, hogy cseréld ki.
KoPi Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Help plíz! VDO CD500-as multikormányos "zene" van a Sárkányban. A rádió ok, de a cd-t nem olvassa be. A fej nem koszos, az tuti. Vélemény? Mi lehet a baja? Esetleg javaslatok eg ycserére, javításra!? Előre is köszi! Hogy az olvasólencse nem koszos honnan tudod. Sajnos bármikor belekerülhet bármi, ez nem a kor függvénye. A "pofával" való belefújást nem javaslom(a beleköpés veszélye miatt:)), de lehet kapni sűrített levegős spray-t. A szétszedés előtt érdemes próbálkozni. De ugye nem csak egy cd-vel próbáltad?
KoPi Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Hali! Én januárban vettem Astra Classic II-t. Megrökönyödve tapasztaltam, hogy 2 db hangszóró volt az első ajtóban és annyi (nem rendeltem rádiót, de a Corsa C-mben alapból 6 hangszóró volt, pedig abba sem kértem rádiót). Beledobtam Audiobank csipogót (5000 HUF/pár) és azzal már egész jól szól a PIONEER MP3-as fejegység. Én javaslom, hogy valami nem túl csicsás egyszínű kijelzőst (pl. fehér, gyárihoz talán az áll legközelebb, amit manapság lehet kapni) válassz. Nekem Clarionom volt (kilopták, száradjon le a kezük) és most PIO van. Mindkettő gyönyörűen szól, szerintem. Sony volt apámék Focusában, attól nem voltam elájulva. Illetve volt a Corsámban egy ideig kölcsönben Sony, dettó, mint a Focusban.... Az enyém februári és nem kértem gyári rádiót, mert nagyon drágának találtam és "ajándékba" kaptam egy JVC CD-set. Csak az első ajtókban szól, de vannak felül csipogók az biztos ezt jól hallani. A hátsó ajtókban ezek szerint nincs hangszóró? Eddig hideg volt, hogy utána nézzek, de akkor nem értem miért van gyári átvezető a hátsó ajtóknál hiszen a központi zár sem gyári és ott ablakemelő sincs.
Jim Elküldve Április23, 2005 Elküldve Április23, 2005 Az enyém februári és nem kértem gyári rádiót, mert nagyon drágának találtam és "ajándékba" kaptam egy JVC CD-set. Csak az első ajtókban szól, de vannak felül csipogók az biztos ezt jól hallani. A hátsó ajtókban ezek szerint nincs hangszóró? Eddig hideg volt, hogy utána nézzek, de akkor nem értem miért van gyári átvezető a hátsó ajtóknál hiszen a központi zár sem gyári és ott ablakemelő sincs. Nekem csipogó sem volt benne, és a hátsó ajtóban tuti nincs hangszóró. Ezt több Classi II tuladonos is megerősítette, ha jól emlékszem.
KoPi Elküldve Április23, 2005 Elküldve Április23, 2005 Gyanús nekem is, mert miért ne kötötte volna be ha ott van és a rádió is tudja. Legalább szabvány méret és a legfőbb a madzagok bent vannak? Azért ezt a rendelésnél megemlíthetnék! Nekem annyit mondott az értékesítő: a hangszórók benne vannak rádió nélkül is. Hát, de nem mindegy mennyi! Utólag vezetékelni, meg kész lehetetlenség. A kalaptartó mivel mobil, csak széthúzható csatlakozással és onnantól ha le kell venni nyűg hová teszed a sérülés miatt. Samaraban már volt szerencsém így megoldani. Szóval epekedve várom a választ, hogy legalább a vezeték legyen benne.!? :shock:
BallaImi Elküldve Április23, 2005 Elküldve Április23, 2005 Hi! Én úgy tudom , hogy ha nem kérsz bele gyári audió rendszert akkor csak az első két ajtóba tesznek egy-egy koaxális hangszórót (ami egyébként nem a legjobb minőségű, hogy szolídan fekezzem ki magamat, én már kicseréltem őket és láttam hogy milyenek, meg éreztem is a hangzásbeli különbséget), a magas hangoknak ilyenkor nincsen külön csipogó beépítve. A hátsó ajtókba sem tesznek semmit, ha minden igaz a vezetékek a középső oszlopig vannak kíhúzva és onnan kell az ajtókba bevezetni. Nekem legalábbis így volt kialakítva.
KoPi Elküldve Április23, 2005 Elküldve Április23, 2005 Hi! Én úgy tudom , hogy ha nem kérsz bele gyári audió rendszert akkor csak az első két ajtóba tesznek egy-egy koaxális hangszórót (ami egyébként nem a legjobb minőségű, hogy szolídan fekezzem ki magamat, én már kicseréltem őket és láttam hogy milyenek, meg éreztem is a hangzásbeli különbséget), a magas hangoknak ilyenkor nincsen külön csipogó beépítve. A hátsó ajtókba sem tesznek semmit, ha minden igaz a vezetékek a középső oszlopig vannak kíhúzva és onnan kell az ajtókba bevezetni. Nekem legalábbis így volt kialakítva. Azt hiszem ha igazán jó idő lesz utána nézek a dolognak. Egyébként elég jól szól és a magasak felülről jönnek a tükörnél. A mély néha sok is. A hátsó ajtóknál van átvezető, ha tényleg benne van az oszlopban a vezeték egyszerű a dolog. Milyen típusú sugárzókat érdemes venni, amik illeszkednek alul és felül is méretben?
Jim Elküldve Április24, 2005 Elküldve Április24, 2005 Milyen típusú sugárzókat érdemes venni, amik illeszkednek alul és felül is méretben? Én audiobank csipogót vettem a vilcomp-nál (www.vilcomp.hu). 5.500,- Ft/pár és az pontosan passzolt a gyári helyre. Ha nem akarsz kalaptartóval, vagy mélyládával bíbelődni, akkor előre és hátra is vegyél 16 cm-es szettet, szerintem. Elvileg elég sok márkához van beépítő keret, amivel simán be tudod tenni, a gyári helyre. OFF Egyébként, ha valakit érdekel a saját csipogómtól megválok 5k körül, mert szettet szeretnék venni előre. ON
Jim Elküldve Április24, 2005 Elküldve Április24, 2005 Tud nekem valami véleményt mondani erről a szettről? Alpine SXE-1750S Ez egy 16,5 cm-es szett. Nem tudom, hogy befér-e a gyári helyre, illetve, hogy minőségben milyen. Előre is köszi.
bigwilly Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Milyen CD-t nem olvas? Gyárit, írtat, újraírtat? Milyen idős a ketyere? Adj egy kis infót, hogy körbe tudjuk járni a dolgot. Enélkül max, azt a segítséget tudjuk adni, hogy cseréld ki. Úgy döntött, hogy semmit sem olvas be. Bár a Háború és békét még nem kínáltam fel neki... :-) De ha így folytatja, még megkaphatja...a háborút. A fejre ránéztem, onnan tudom, hogy nem koszos. Egyébként 2 és fél éves a szerkezet. Egy ideje már köhögött, ha bele akartam "tekerni" egy számba, vagy ha léptetni akartam, de a múlt héten megadta magát. Szóval? Ötletek?
off-topic Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Akkor valszeg ez elhalálozott! :( Off-Topic
greg Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 A rádió ok, de a cd-t nem olvassa be. A fej nem koszos, az tuti... Úgy döntött, hogy semmit sem olvas be... A fejre ránéztem, onnan tudom, hogy nem koszos... Hát akkor ezt szerintem már te eldöntötted, hogy nem szerelhető sk. tehát szervíz. Eredeti a nicked. Próbálkozz vele ITT. :( :( :lol: ...ja lehet h oda csak klubtagok írhatnak... :oops:
bigwilly Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Hát akkor ezt szerintem már te eldöntötted, hogy nem szerelhető sk. tehát szervíz. Eredeti a nicked. Próbálkozz vele ITT. :( :( :lol: ...ja lehet h oda csak klubtagok írhatnak... :oops: Köszi! A link alatt nincs semmi. (A fórum nem létezik) üzenet jön be. Hát sk én meg sem próbálnám, mert utána a rádió sem szólna szerintem... :? A héten rászabadítok egy villnyosmérnököt. Ha ő sem gyógyítja meg, akkor (majd egyszer vmikor a kocsi köv. tulaja megkapja...) :twisted: Viszont ha adnál/adnátok tippeket, hogy milyen fejet érdemes venni a ketyere helyett, megköszönném. (multikormány gondolom ugrik. a kijelző talán nem) Azért leírom: 2002.11. havi 5 ajtós 1.4 G Astra Njoy a szerkezet.
Addamsky Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 A Kenwood fejekre lehet átalakítót kapni, úgy csatlakoztatható rá a ijelző meg a kormány is, bár állítólag eléggé drága.
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 ....Viszont ha adnál/adnátok tippeket, hogy milyen fejet érdemes venni a ketyere helyett, megköszönném. (multikormány gondolom ugrik. a kijelző talán nem).... Pár VDO/VDO Dayton, asszem vezérli a gyári kijelzőt. Utánna kellene pontosan kérdezni. :arrow: www.vdo.hu
Recommended Posts