telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Jjjjaaaa...csak az elsőt csináljátok?? :D az első nekem se, de a háccsó az tekerős! Igen, és egyelőre a bal oldali lesz csak, mer az kattog... Amíg nem kell, nem szeretném megbontatni a többit... A hátsók teljesen kussolnak, a jobb oldali eddig még csendes, bár mintha onnan is hallottam volna nyáron kattogást... De azt egyelőre hagyom, mert most kussol, meg megnézzük, hogy egyáltalán segít-e a zsírzás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Jóvan értem...akkor marad a nagyfejsze! :banghead: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Nekem F Astrán most volt zsírzás mindkét oldalon. Szerelés közben nyomtunk egy gyorsulást és a már zsírozott ablak 1 másodpercet rávert a szűz ablakra. Szóval igényli a törődést! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Nekem F Astrán most volt zsírzás mindkét oldalon. Szerelés közben nyomtunk egy gyorsulást és a már zsírozott ablak 1 másodpercet rávert a szűz ablakra. Szóval igényli a törődést! :wink: jó lett?????? ű Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Nekem F Astrán most volt zsírzás mindkét oldalon. Szerelés közben nyomtunk egy gyorsulást és a már zsírozott ablak 1 másodpercet rávert a szűz ablakra. Szóval igényli a törődést! :wink: Király! Igazából nem az ablakfelhúzási sebességgel van gondom, hanem azzal, hogy melegben akár teljesen felhúzott állapotában is kattog... De ha nem is oldódik meg a kattogás, ezek szerint legalább gyorsabb lesz :wink: Na de asszem most rossz topikban vagyunk.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 jó lett?????? ű Igen. De a srác, aki csinálta semmi hibát nem látott rajta. Szóval csak bezsírozta, meg beálíltotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Igen. De a srác, aki csinálta semmi hibát nem látott rajta. Szóval csak bezsírozta, meg beálíltotta. az jó! akkor jól dolgoztam minusz 5 fokban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Folytassuk itt az ablaktémát: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=53890#53890 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Akkor erősen fityejjé kiccsáfó mer' nekem is kell majd az info!! Különösen az ablaktekergető Hi! Azóta se tudtad leszedni az ablaktekerő fogantyút? Ugyanúgy jön le, mint az F-Astráról. Ha tudsz várni, 9-én, a találkozón bemutatom, hogy kell, 2 perc alatt lenn van egy ajtóburkolat. Első is. Viszek spec szerszámot, "...va" bonyolult. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Jóffan Tesvír hozzál, mutassad! Azóta igaz nem is próbálkoztam vele! :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Betyár Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Sziasztok! Új vagyok még itt Nálatok, a közel jövőben szándékozom Astra Classic II-t vásárolni. Extrák közt láttam a CDR-500 típusú cd-s rádiót, érdekelne a véleményetek, hogy megéri-e az árát. Ti biztos, hogy már többet tudtok erről a típusról. Előre is köszönöm Betyár Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Szia Batyu Üdvözlünk a csapatban. Nem Éri meg, mert a feléből kapsz jobbat, MP3-ast. Nagyon drágán adják. Szerintem gondold végig. Mikor várod az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Betyár Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Köszi AGA /Hagymácska/ :D Én is néztem, hogy Panasonic és Sony is van 50 körüli. Az autót még csak a jövő héten rendelem meg az Opel Tóthnál! Egyébként van új hajszeszem, ha érdekel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Milyen konfig lesz??? papyrus?? Az klafa szín! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Betyár Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Szia! Nem papyrus, hanem a világosabb ezüst. Mit értesz a konfig alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Motor, felszereltség, meg amit még gondolsz, hogy le kéne írni! :D pl. Twinport motoros lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Nem ért ő hozzá, hiába kérdezed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 azzal az ajtószétszedéssel kapcsolatban! ha valaki tudja hogyan lehet szétrobbantani lécci írja meg e-mailbe: somogyil@ntszki.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Betyár Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 AGA /Hagymácska/! Kóstolgatsz, kóstolgatsz, Kicsi Huszár?!?! :D Szia Hagalex! Egy egyszerű 1.4-es twin port motoros, 4 ajtós, kocsit szeretnék. Az akcióban benne van a légkondi, áll. magasságú kormány, áll. magasságú ülés, 2 légzsák. Nekem ennyi azt hiszem, hogy elég. Esetleg elektromos ablak, vonóhorog. A rádiót azért kérdeztem, mert olvastam az árát, és elég húzósnak találtam (186e Ft). Remélem, hogy nem fogok csalódni a kocsiban. Már jó pár éve Opelem van, nem csalódtam még. Ascona majd most Vectra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ebbe sem fogsz csalódni! Azt garantálhatom! Elég jól felszerelt lesz! Amúgy én is amondó vagyok, vegyél inkább 50- 60 rugóért egy jó mp3 lejáccósat!! Nekem pl. Pioneer meg a Blaupunkt bejön!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Betyár Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Nézegettem én is ezt a két márkát, de az igazság az, hogy nekem eddig Sony volt, és meg voltam vele elégedve. Bár nem cd-s, csak sima kazettás. De hát haladni kell a korral ... (süssünk Váncza sütőporral :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Azt nem tudom, ha nem veszel az autóval rádiót, azért az előkészítés és a hangszórók benne vannak-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Betyár Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Csá Hagymácska! Röhögni fogsz,de pont ezt beszéltük most a Banyával mi is! Dehát úgyis kiderül majd,ha megrendelem,meg egyébként is,amit tudok,azt kipofátlankodom tőlük "gratis" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Előkészítés meg hangszórók vannak benne asszem! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts