ha4nz Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 Irtad ezt az erősítős dolgot, ha továbbra sem vagyok teljesen megelégedve a vétel minőségével, milyet érdemes vennem és mennyiből lehet megúszni? Szerintem ez egyike azon dolgoknak ahol az olcsó nem feltétlenül a drága. Nekem még a tuning wareszból maradt meg, de ez megéri az árát az 1200 forintossal szemben tuti: Hirschmann antennaerősítő Örülök hogy megoldódott a rádiógondod!
speter Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 Szerintem ez egyike azon dolgoknak ahol az olcsó nem feltétlenül a drága. Nekem még a tuning wareszból maradt meg, de ez megéri az árát az 1200 forintossal szemben tuti: Hirschmann antennaerősítő Örülök hogy megoldódott a rádiógondod! Jól értem, hogy inkább a hirschmann 5000-ért, mint a gagyi 1500-ért? Remélem azért nem kell, hétvégén megint megyünk Pápára, majd tesztelek. ;) Egyébként pont csak ilyet kerestem: "WS 11 szivargyújtó lengőaljzat", de nem találtam, így kábellel, csatlakozóval vettem 660-ért két hete, kábelek azóta polcon. ;)
p.zolo Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy a 17 cm-es hangszóró befér-e az első ajtóba, és egyáltalán ténylegesen akkora a mérete? A Sony, Pioneer is van ilyen. Válaszokat előre is köszönöm!
Hic Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy a 17 cm-es hangszóró befér-e az első ajtóba, és egyáltalán ténylegesen akkora a mérete? A Sony, Pioneer is van ilyen. Válaszokat előre is köszönöm! Befér. Az ugyanaz, mint a 165-ös... az a gyári méret. Hivatalosan 6,5" - aztán már lehet válogatni, ki, hogy számítja át a hüvelyket milliméterbe.... ;) Valószínűleg kell majd beépítőgyűrű is a beépítéshez.
p.zolo Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 Befér. Az ugyanaz, mint a 165-ös... az a gyári méret. Hivatalosan 6,5" - aztán már lehet válogatni, ki, hogy számítja át a hüvelyket milliméterbe.... ;) Valószínűleg kell majd beépítőgyűrű is a beépítéshez. Gondoltam, hogy kell a beépítőkeret is hozzá. Köszönöm!
imy Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Gondoltam, hogy kell a beépítőkeret is hozzá. Köszönöm! nem kell hozzá, de akkor az ajtóba kell fúrni a csavaroknak lyukat, én úgy csináltam. ;)
Hic Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 nem kell hozzá, de akkor az ajtóba kell fúrni a csavaroknak lyukat, én úgy csináltam. ;) Csak akkor -30mm a beépíthető hangszóró mérete (beépítési mélység)...... Normális hangszórómágnes már be se fér
ha4nz Elküldve Május3, 2009 Elküldve Május3, 2009 Jól értem, hogy inkább a hirschmann 5000-ért, mint a gagyi 1500-ért? Remélem azért nem kell, hétvégén megint megyünk Pápára, majd tesztelek. <_< Egyébként pont csak ilyet kerestem: "WS 11 szivargyújtó lengőaljzat", de nem találtam, így kábellel, csatlakozóval vettem 660-ért két hete, kábelek azóta polcon. :lol: A hirschmann az nagyon profi minőség és sok éve piacvezető a hiradástechnikában. Nekem a múltkor egy kültéri 30 éves antennaerősítőt visszacseréltek pedig én csak azt kérdeztem hogy mennyi lenne egy ilyen újba. Erre eladó: ha megvan a papírja akkor lehet hogy még garanciális. Az volt.
speter Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 A hirschmann az nagyon profi minőség és sok éve piacvezető a hiradástechnikában. Nekem a múltkor egy kültéri 30 éves antennaerősítőt visszacseréltek pedig én csak azt kérdeztem hogy mennyi lenne egy ilyen újba. Erre eladó: ha megvan a papírja akkor lehet hogy még garanciális. Az volt. Köszi, ezt tudtam a hirschmannról. Inkább a másik oldal érdekelne, a "gagyikról" nincs tapasztalatom. Negyed áron vannak, és azért az nem lenne mindegy, de ha elve bénák, akkor inkább várok és veszek, ha lesz annyi pénzem hirschmannra.
Hic Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Köszi, ezt tudtam a hirschmannról. Inkább a másik oldal érdekelne, a "gagyikról" nincs tapasztalatom. Negyed áron vannak, és azért az nem lenne mindegy, de ha elve bénák, akkor inkább várok és veszek, ha lesz annyi pénzem hirschmannra. Az a "cső" antennaerősítő gagyi. Vettem vadonatújat, és már rossz volt (szakadás). Volt alkalmam összehasonlítani is, a gyári erősítő hozzá képest high-tech. Ettől még működhetne, de nekem nem sikerült felélesztenem, többszöri próbálkozásra sem. Aztán vettem Vaterán olyat, mint a Hirschmann, 800-ért, és tuti.
speter Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Az a "cső" antennaerősítő gagyi. Vettem vadonatújat, és már rossz volt (szakadás). Volt alkalmam összehasonlítani is, a gyári erősítő hozzá képest high-tech. Ettől még működhetne, de nekem nem sikerült felélesztenem, többszöri próbálkozásra sem. Aztán vettem Vaterán olyat, mint a Hirschmann, 800-ért, és tuti. értem, köszi megnézem vaterkát (megmondom őszintén nem is jutott eszembe, pedig már ma is néztem ott mást) <_<
ha4nz Elküldve Május5, 2009 Elküldve Május5, 2009 Ott szoktak jók lenni a hirschmann árának feléért is. Amit hic írt az valóban megszívlelendő de sima erősítőknél is vannak olcsón jók meg gagyik is.
LaLe Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 Sziasztok! Szombaton 2 hete hogy vettem egy bordó színű 2000-es évjárató G Astrát. 1.6-os és hibátlanul megy. Amivel pici bajom van az az autóráidó. Eredeti van benne, meg azért aránlag jól szól de igényelném hogy legalább CD-t vagy mp3-at játszon, vagy ha lenne esetleg valami jóminőségű aux bemenet akár elöl, akár hátul, mert akkor iPhone-t rátudom kötni. Néztem is ki szép fejegységeket olyan 20-30 között. Az nem zavar hogyha a középső kijelzőn nem jelennek meg a rádió információi mert hogy az úgyis ott van a rádió előlapján. Ami miatt viszont nagyon fájna a szivem az a multikormány. A kérdésem igazából az hogy van-e arra lehetőség hogy a multikormány megőrízze valamiylen szinten a funkcióját. Ha nem is az összes gombot tudjam használni, de legalább a hangerőt vagy a rádió állomás váltást. Van-e olyan fejegység ami hajlandó vele együttműködni, vagy valahogy megoldható-e? Előre is köszönöm a válaszokat.
paja Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 Tessék olvasgatni visszafelé is.... :lol: Bocsi.... <_<
tgabika76 Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 A kérdésem igazából az hogy van-e arra lehetőség hogy a multikormány megőrízze valamiylen szinten a funkcióját. Ha nem is az összes gombot tudjam használni, de legalább a hangerőt vagy a rádió állomás váltást. Van-e olyan fejegység ami hajlandó vele együttműködni, vagy valahogy megoldható-e? Itt nézegessél Az enyém is innen van, szépen teszi a dolgát ahogy kell.
richi Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 helló!valószinű nem jó helyere irok,de nem találtam a helyem!az a problémám,hogy nem tudom kikódolni a rádióm vdo 500as! hiába nyomom neki AS gombot ,nem hozza be a Code feliratot:S jó lenne ha segítene valaki!!előre is köszi
Hic Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 helló!valószinű nem jó helyere irok,de nem találtam a helyem!az a problémám,hogy nem tudom kikódolni a rádióm vdo 500as! hiába nyomom neki AS gombot ,nem hozza be a Code feliratot:S jó lenne ha segítene valaki!!előre is köszi Hosszan nyomod? Simán megnyomni nem elég....
richi Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 rajt könyököltem vagy 1percet és semmi:S meg persze magyar útmutatóm nincs hozzá<_<
Dom Elküldve Május11, 2009 Elküldve Május11, 2009 Sziasztok! Fischer CD tartót keresek! Azt hiszem Tgabika76-nak van eladó,ha jól tudom.
ha4nz Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Sziasztok! Fischer CD tartót keresek! Ez az amit a középkonzolba lehet berakni a tárolórekesz helyére?
atom Elküldve Június16, 2009 Elküldve Június16, 2009 Esetleg nem tud valaki valahonnan jó olcson dynamatot szerezni??
imiderecske Elküldve Június18, 2009 Elküldve Június18, 2009 Sziasztok!! Még naon új vok itt. Vettünk egy G Astra Caravant, 1.4 16V-t, és az lenne a kérdésem, h a VDO CDR 500al h lehet manuálisan állítani a rádió frekvenciát?? megnyomom pl a jobbra gombot és elkezd keresni automatikusan, ezt h lehet manuálra át váltani h én léptessem 5Mhz-ként???vagy nemtom hanyassával.. Szeretném kikeresni a slágert de nemtom :S Vki aki tudja az vagy itt vagy privát üzenetben írja már le!!! Köszönöm szépen
julien Elküldve Június19, 2009 Elküldve Június19, 2009 Sziasztok!! Még naon új vok itt. Vettünk egy G Astra Caravant, 1.4 16V-t, és az lenne a kérdésem, h a VDO CDR 500al h lehet manuálisan állítani a rádió frekvenciát?? megnyomom pl a jobbra gombot és elkezd keresni automatikusan, ezt h lehet manuálra át váltani h én léptessem 5Mhz-ként???vagy nemtom hanyassával.. Szeretném kikeresni a slágert de nemtom :S Vki aki tudja az vagy itt vagy privát üzenetben írja már le!!! Köszönöm szépen Hello, üdv itt <_< Manual, németül: http://www.motor-talk.de/forum/aktion/Atta...chmentId=589780
Recommended Posts