ha4nz Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Irtad ezt az erősítős dolgot, ha továbbra sem vagyok teljesen megelégedve a vétel minőségével, milyet érdemes vennem és mennyiből lehet megúszni? Szerintem ez egyike azon dolgoknak ahol az olcsó nem feltétlenül a drága. Nekem még a tuning wareszból maradt meg, de ez megéri az árát az 1200 forintossal szemben tuti: Hirschmann antennaerősítő Örülök hogy megoldódott a rádiógondod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Szerintem ez egyike azon dolgoknak ahol az olcsó nem feltétlenül a drága. Nekem még a tuning wareszból maradt meg, de ez megéri az árát az 1200 forintossal szemben tuti: Hirschmann antennaerősítő Örülök hogy megoldódott a rádiógondod! Jól értem, hogy inkább a hirschmann 5000-ért, mint a gagyi 1500-ért? Remélem azért nem kell, hétvégén megint megyünk Pápára, majd tesztelek. ;) Egyébként pont csak ilyet kerestem: "WS 11 szivargyújtó lengőaljzat", de nem találtam, így kábellel, csatlakozóval vettem 660-ért két hete, kábelek azóta polcon. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
p.zolo Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy a 17 cm-es hangszóró befér-e az első ajtóba, és egyáltalán ténylegesen akkora a mérete? A Sony, Pioneer is van ilyen. Válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy a 17 cm-es hangszóró befér-e az első ajtóba, és egyáltalán ténylegesen akkora a mérete? A Sony, Pioneer is van ilyen. Válaszokat előre is köszönöm! Befér. Az ugyanaz, mint a 165-ös... az a gyári méret. Hivatalosan 6,5" - aztán már lehet válogatni, ki, hogy számítja át a hüvelyket milliméterbe.... ;) Valószínűleg kell majd beépítőgyűrű is a beépítéshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
p.zolo Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Befér. Az ugyanaz, mint a 165-ös... az a gyári méret. Hivatalosan 6,5" - aztán már lehet válogatni, ki, hogy számítja át a hüvelyket milliméterbe.... ;) Valószínűleg kell majd beépítőgyűrű is a beépítéshez. Gondoltam, hogy kell a beépítőkeret is hozzá. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Gondoltam, hogy kell a beépítőkeret is hozzá. Köszönöm! nem kell hozzá, de akkor az ajtóba kell fúrni a csavaroknak lyukat, én úgy csináltam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 nem kell hozzá, de akkor az ajtóba kell fúrni a csavaroknak lyukat, én úgy csináltam. ;) Csak akkor -30mm a beépíthető hangszóró mérete (beépítési mélység)...... Normális hangszórómágnes már be se fér Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Jól értem, hogy inkább a hirschmann 5000-ért, mint a gagyi 1500-ért? Remélem azért nem kell, hétvégén megint megyünk Pápára, majd tesztelek. <_< Egyébként pont csak ilyet kerestem: "WS 11 szivargyújtó lengőaljzat", de nem találtam, így kábellel, csatlakozóval vettem 660-ért két hete, kábelek azóta polcon. :lol: A hirschmann az nagyon profi minőség és sok éve piacvezető a hiradástechnikában. Nekem a múltkor egy kültéri 30 éves antennaerősítőt visszacseréltek pedig én csak azt kérdeztem hogy mennyi lenne egy ilyen újba. Erre eladó: ha megvan a papírja akkor lehet hogy még garanciális. Az volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 A hirschmann az nagyon profi minőség és sok éve piacvezető a hiradástechnikában. Nekem a múltkor egy kültéri 30 éves antennaerősítőt visszacseréltek pedig én csak azt kérdeztem hogy mennyi lenne egy ilyen újba. Erre eladó: ha megvan a papírja akkor lehet hogy még garanciális. Az volt. Köszi, ezt tudtam a hirschmannról. Inkább a másik oldal érdekelne, a "gagyikról" nincs tapasztalatom. Negyed áron vannak, és azért az nem lenne mindegy, de ha elve bénák, akkor inkább várok és veszek, ha lesz annyi pénzem hirschmannra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Köszi, ezt tudtam a hirschmannról. Inkább a másik oldal érdekelne, a "gagyikról" nincs tapasztalatom. Negyed áron vannak, és azért az nem lenne mindegy, de ha elve bénák, akkor inkább várok és veszek, ha lesz annyi pénzem hirschmannra. Az a "cső" antennaerősítő gagyi. Vettem vadonatújat, és már rossz volt (szakadás). Volt alkalmam összehasonlítani is, a gyári erősítő hozzá képest high-tech. Ettől még működhetne, de nekem nem sikerült felélesztenem, többszöri próbálkozásra sem. Aztán vettem Vaterán olyat, mint a Hirschmann, 800-ért, és tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Az a "cső" antennaerősítő gagyi. Vettem vadonatújat, és már rossz volt (szakadás). Volt alkalmam összehasonlítani is, a gyári erősítő hozzá képest high-tech. Ettől még működhetne, de nekem nem sikerült felélesztenem, többszöri próbálkozásra sem. Aztán vettem Vaterán olyat, mint a Hirschmann, 800-ért, és tuti. értem, köszi megnézem vaterkát (megmondom őszintén nem is jutott eszembe, pedig már ma is néztem ott mást) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Ott szoktak jók lenni a hirschmann árának feléért is. Amit hic írt az valóban megszívlelendő de sima erősítőknél is vannak olcsón jók meg gagyik is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LaLe Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Sziasztok! Szombaton 2 hete hogy vettem egy bordó színű 2000-es évjárató G Astrát. 1.6-os és hibátlanul megy. Amivel pici bajom van az az autóráidó. Eredeti van benne, meg azért aránlag jól szól de igényelném hogy legalább CD-t vagy mp3-at játszon, vagy ha lenne esetleg valami jóminőségű aux bemenet akár elöl, akár hátul, mert akkor iPhone-t rátudom kötni. Néztem is ki szép fejegységeket olyan 20-30 között. Az nem zavar hogyha a középső kijelzőn nem jelennek meg a rádió információi mert hogy az úgyis ott van a rádió előlapján. Ami miatt viszont nagyon fájna a szivem az a multikormány. A kérdésem igazából az hogy van-e arra lehetőség hogy a multikormány megőrízze valamiylen szinten a funkcióját. Ha nem is az összes gombot tudjam használni, de legalább a hangerőt vagy a rádió állomás váltást. Van-e olyan fejegység ami hajlandó vele együttműködni, vagy valahogy megoldható-e? Előre is köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Tessék olvasgatni visszafelé is.... :lol: Bocsi.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 A kérdésem igazából az hogy van-e arra lehetőség hogy a multikormány megőrízze valamiylen szinten a funkcióját. Ha nem is az összes gombot tudjam használni, de legalább a hangerőt vagy a rádió állomás váltást. Van-e olyan fejegység ami hajlandó vele együttműködni, vagy valahogy megoldható-e? Itt nézegessél Az enyém is innen van, szépen teszi a dolgát ahogy kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richi Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 helló!valószinű nem jó helyere irok,de nem találtam a helyem!az a problémám,hogy nem tudom kikódolni a rádióm vdo 500as! hiába nyomom neki AS gombot ,nem hozza be a Code feliratot:S jó lenne ha segítene valaki!!előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 helló!valószinű nem jó helyere irok,de nem találtam a helyem!az a problémám,hogy nem tudom kikódolni a rádióm vdo 500as! hiába nyomom neki AS gombot ,nem hozza be a Code feliratot:S jó lenne ha segítene valaki!!előre is köszi Hosszan nyomod? Simán megnyomni nem elég.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
richi Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 rajt könyököltem vagy 1percet és semmi:S meg persze magyar útmutatóm nincs hozzá<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Így csinálod?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
x20dtl Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Sziasztok! Fischer CD tartót keresek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Sziasztok! Fischer CD tartót keresek! Azt hiszem Tgabika76-nak van eladó,ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Sziasztok! Fischer CD tartót keresek! Ez az amit a középkonzolba lehet berakni a tárolórekesz helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Esetleg nem tud valaki valahonnan jó olcson dynamatot szerezni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Sziasztok!! Még naon új vok itt. Vettünk egy G Astra Caravant, 1.4 16V-t, és az lenne a kérdésem, h a VDO CDR 500al h lehet manuálisan állítani a rádió frekvenciát?? megnyomom pl a jobbra gombot és elkezd keresni automatikusan, ezt h lehet manuálra át váltani h én léptessem 5Mhz-ként???vagy nemtom hanyassával.. Szeretném kikeresni a slágert de nemtom :S Vki aki tudja az vagy itt vagy privát üzenetben írja már le!!! Köszönöm szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Sziasztok!! Még naon új vok itt. Vettünk egy G Astra Caravant, 1.4 16V-t, és az lenne a kérdésem, h a VDO CDR 500al h lehet manuálisan állítani a rádió frekvenciát?? megnyomom pl a jobbra gombot és elkezd keresni automatikusan, ezt h lehet manuálra át váltani h én léptessem 5Mhz-ként???vagy nemtom hanyassával.. Szeretném kikeresni a slágert de nemtom :S Vki aki tudja az vagy itt vagy privát üzenetben írja már le!!! Köszönöm szépen Hello, üdv itt <_< Manual, németül: http://www.motor-talk.de/forum/aktion/Atta...chmentId=589780 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts