Zachi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 19-es számú és 10 Amperes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joc_Z14XE Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 19-es számú és 10 Amperes. Köszönöm, holnap megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joc_Z14XE Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 19-es számú és 10 Amperes. No, megvan a megoldás, leírom, hátha más is okul belőle. A 19 foglalat üres volt, betettem a 10A biztit, de semmi változás. A 21 foglalat is üres volt, amibe szín alapján 5A bizti tartozik. Betettem, és gyújtáskor megjött a 12V. Sajna vlmi hülye sipoló is aktiválódott ezzel - lehet az előző tulaj ezért vette ki - de végre szól a zene!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 No, megvan a megoldás, leírom, hátha más is okul belőle. A 19 foglalat üres volt, betettem a 10A biztit, de semmi változás. A 21 foglalat is üres volt, amibe szín alapján 5A bizti tartozik. Betettem, és gyújtáskor megjött a 12V. Sajna vlmi hülye sipoló is aktiválódott ezzel - lehet az előző tulaj ezért vette ki - de végre szól a zene!!! ;) Sípoló? "Ha bent van a kulcs, és kinyitod az ajtót sípol. Ha ráadod a gyújtást elhallgat." Erre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Kormányvezérlés utólag megoldható valahogy? Valamint létezik AUX IN-es gyári akármilyen rádió Astrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Kormányvezérlés utólag megoldható valahogy? Valamint létezik AUX IN-es gyári akármilyen rádió Astrába? Esetleg van valakinek eladó CDR500-a emberi áron? Rájöttem a számomra legmegfelelőbb All in One (kormány vezérlés, Ipod/iphone csatlakoztatás, Aux in, CD, TID) kombóra olyan 30-35k-ból, de ehhez kellene nekem egy gyári CD-s fejegység. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Esetleg van valakinek eladó CDR500-a emberi áron? Rájöttem a számomra legmegfelelőbb All in One (kormány vezérlés, Ipod/iphone csatlakoztatás, Aux in, CD, TID) kombóra olyan 30-35k-ból, de ehhez kellene nekem egy gyári CD-s fejegység. :lol: Vaterán mindig van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Kormányvezérlés utólag megoldható valahogy? Valamint létezik AUX IN-es gyári akármilyen rádió Astrába? Most láttam a Tuning magazinban: HifiStation Kft. hírdeti. Illesztómodul Ford és Opel tipusokhoz, kormánytávvezérlő illesztéséhez. Clarion, Blau, JVC, Alpine, Pioneer, Kenwood távvezérlő bemenettel rendelkező tipusaihoz, bruttó: 11.890.- Autóhifipont partnereknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Most láttam a Tuning magazinban: HifiStation Kft. hírdeti. Illesztómodul Ford és Opel tipusokhoz, kormánytávvezérlő illesztéséhez. Clarion, Blau, JVC, Alpine, Pioneer, Kenwood távvezérlő bemenettel rendelkező tipusaihoz, bruttó: 11.890.- Autóhifipont partnereknél. Na ez kellene nekem is (meg pénz) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Most láttam a Tuning magazinban: HifiStation Kft. hírdeti. Illesztómodul Ford és Opel tipusokhoz, kormánytávvezérlő illesztéséhez. Clarion, Blau, JVC, Alpine, Pioneer, Kenwood távvezérlő bemenettel rendelkező tipusaihoz, bruttó: 11.890.- Autóhifipont partnereknél. Ja, ez jó ár. Sajna nekem Pio fejhez kormánytáv+DISPLAY adapter 160EUR + posta.... nemócsó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
trapp Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Sziasztok! Segítségeteket kérném az alábbi témában,AstraCl 2-ben CD 413 as fejegység volt,szeretném CDR 500-ra cserélni, a kijelzőn a dátum van, a csatlakozó a rádión 2 soros.Mit kell a müködéshez átkötni cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 ...a csatlakozó a rádión 2 soros.Mit kell a müködéshez átkötni cserélni? Ez a része mondjuk engem is érdekelne, a múltkor át akartam pattintani fater C Corsájába a Coupéban feleslegessé vált CAR400-at, és meglepődve tapasztaltam hogy a C Corsa rádiócsatijának felső része 3 soros, ellenben a CAR400 kétsoros megoldásával. Mit lehet tenni ilyenkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
infielder Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 helló, CDR500-at kivettem a zautóból, beleraktam a brand new JVC KD R401-et, simán ISO csatlakozóval, de most ha kiveszem a kulcsot elfeljti a beállításokat (óra, EQ, loudness, etc.)(ha 1-2 percen belül újból kulcsolok még megvannak a beállítások). Hogy hol tartott a CD/USB az megmarad. A beépítési papíron van egy rövid monológ hogy bizonyos VW/Audi/Opel esetében ha nem kapcsol be az egység akkor át kell kötni 2 vezetéket a csatlakozóban. Ez lehet vajh megoldás hogy kivett kulcsnál is megmaradjanak a beállításaim? Link to comment Megosztás: More sharing options...
infielder Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 helló, CDR500-at kivettem a zautóból, beleraktam a brand new JVC KD R401-et, simán ISO csatlakozóval, de most ha kiveszem a kulcsot elfeljti a beállításokat (óra, EQ, loudness, etc.)(ha 1-2 percen belül újból kulcsolok még megvannak a beállítások). Hogy hol tartott a CD/USB az megmarad. A beépítési papíron van egy rövid monológ hogy bizonyos VW/Audi/Opel esetében ha nem kapcsol be az egység akkor át kell kötni 2 vezetéket a csatlakozóban. Ez lehet vajh megoldás hogy kivett kulcsnál is megmaradjanak a beállításaim? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 helló, CDR500-at kivettem a zautóból, beleraktam a brand new JVC KD R401-et, simán ISO csatlakozóval, de most ha kiveszem a kulcsot elfeljti a beállításokat (óra, EQ, loudness, etc.)(ha 1-2 percen belül újból kulcsolok még megvannak a beállítások). Hogy hol tartott a CD/USB az megmarad. A beépítési papíron van egy rövid monológ hogy bizonyos VW/Audi/Opel esetében ha nem kapcsol be az egység akkor át kell kötni 2 vezetéket a csatlakozóban. Ez lehet vajh megoldás hogy kivett kulcsnál is megmaradjanak a beállításaim? Kell neki egy kapcsolt, és egy állandó +12V, ha csak kapcsolt +12V-od van rákötve, akkor azért felejti el. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 helló, CDR500-at kivettem a zautóból, beleraktam a brand new JVC KD R401-et, simán ISO csatlakozóval, de most ha kiveszem a kulcsot elfeljti a beállításokat (óra, EQ, loudness, etc.)(ha 1-2 percen belül újból kulcsolok még megvannak a beállítások). Hogy hol tartott a CD/USB az megmarad. A beépítési papíron van egy rövid monológ hogy bizonyos VW/Audi/Opel esetében ha nem kapcsol be az egység akkor át kell kötni 2 vezetéket a csatlakozóban. Ez lehet vajh megoldás hogy kivett kulcsnál is megmaradjanak a beállításaim? CDR500-t nem akarod eladni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 helló, CDR500-at kivettem a zautóból, beleraktam a brand new JVC KD R401-et, simán ISO csatlakozóval, de most ha kiveszem a kulcsot elfeljti a beállításokat (óra, EQ, loudness, etc.)(ha 1-2 percen belül újból kulcsolok még megvannak a beállítások). Hogy hol tartott a CD/USB az megmarad. A beépítési papíron van egy rövid monológ hogy bizonyos VW/Audi/Opel esetében ha nem kapcsol be az egység akkor át kell kötni 2 vezetéket a csatlakozóban. Ez lehet vajh megoldás hogy kivett kulcsnál is megmaradjanak a beállításaim? Igen, ez a megoldás. Anno én is szívtam vele egy pár napig, aztán itt megmondták a tuti! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 helló, CDR500-at kivettem a zautóból, beleraktam a brand new JVC KD R401-et, simán ISO csatlakozóval, de most ha kiveszem a kulcsot elfeljti a beállításokat (óra, EQ, loudness, etc.)(ha 1-2 percen belül újból kulcsolok még megvannak a beállítások). Hogy hol tartott a CD/USB az megmarad. A beépítési papíron van egy rövid monológ hogy bizonyos VW/Audi/Opel esetében ha nem kapcsol be az egység akkor át kell kötni 2 vezetéket a csatlakozóban. Ez lehet vajh megoldás hogy kivett kulcsnál is megmaradjanak a beállításaim? Igen, ez a megoldás. Anno én is szívtam vele egy pár napig, aztán itt megmondták a tutit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 helló, CDR500-at kivettem a zautóból, beleraktam a brand new JVC KD R401-et, simán ISO csatlakozóval, de most ha kiveszem a kulcsot elfeljti a beállításokat (óra, EQ, loudness, etc.)(ha 1-2 percen belül újból kulcsolok még megvannak a beállítások). Hogy hol tartott a CD/USB az megmarad. A beépítési papíron van egy rövid monológ hogy bizonyos VW/Audi/Opel esetében ha nem kapcsol be az egység akkor át kell kötni 2 vezetéket a csatlakozóban. Ez lehet vajh megoldás hogy kivett kulcsnál is megmaradjanak a beállításaim? Hello A JVC-nek ugyanolyan a csatlakozója mint a Sony-nak (ha jól tévedek). Van egy piros és egy sárga +12V. Ezeket gyárilag ugy oldották meg tűzősaruval, hogy lehet variálni (pirosat a sárgával sárgát a pirossal) mert autótípusonként eltérőek ezek bekötései. Az Opelnél meg kellett cserélni nekem is amikor a Sonyt raktam bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 helló, CDR500-at kivettem a zautóból, beleraktam a brand new JVC KD R401-et, simán ISO csatlakozóval, de most ha kiveszem a kulcsot elfeljti a beállításokat (óra, EQ, loudness, etc.)(ha 1-2 percen belül újból kulcsolok még megvannak a beállítások). Hogy hol tartott a CD/USB az megmarad. A beépítési papíron van egy rövid monológ hogy bizonyos VW/Audi/Opel esetében ha nem kapcsol be az egység akkor át kell kötni 2 vezetéket a csatlakozóban. Ez lehet vajh megoldás hogy kivett kulcsnál is megmaradjanak a beállításaim? Hello A JVC-nek ugyanolyan a csatlakozója mint a Sony-nak (ha jól tévedek). Van egy piros és egy sárga +12V. Ezeket gyárilag ugy oldották meg tűzősaruval, hogy lehet variálni (pirosat a sárgával sárgát a pirossal) mert autótípusonként eltérőek ezek bekötései. Az Opelnél meg kellett cserélni nekem is amikor a Sonyt raktam bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Hello A JVC-nek ugyanolyan a csatlakozója mint a Sony-nak (ha jól tévedek). Van egy piros és egy sárga +12V. Ezeket gyárilag ugy oldották meg tűzősaruval, hogy lehet variálni (pirosat a sárgával sárgát a pirossal) mert autótípusonként eltérőek ezek bekötései. Az Opelnél meg kellett cserélni nekem is amikor a Sonyt raktam bele. hát nálam nem kellett csak összedugni sony mex r1 és működött Link to comment Megosztás: More sharing options...
infielder Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 CDR500-t nem akarod eladni? hi, a cdr500 hangerő gombja sajna hibás, mind1 merre tekerem egyszer halkít/hangosít vagy fordítva, de navi kormánnyal totál mindegy. ha így is érdekel akkor dfreak@tvn.hu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
infielder Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Hello A JVC-nek ugyanolyan a csatlakozója mint a Sony-nak (ha jól tévedek). Van egy piros és egy sárga +12V. Ezeket gyárilag ugy oldották meg tűzősaruval, hogy lehet variálni (pirosat a sárgával sárgát a pirossal) mert autótípusonként eltérőek ezek bekötései. Az Opelnél meg kellett cserélni nekem is amikor a Sonyt raktam bele. hello, aham ígyvan a gyári kábel a jvc-hez variálható sarus, megpróbálom összecserélni a sárgát meg a piros vezetéket, remélem meggyógyul így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Biztos hogy meg fog, nekem is JVC-m van, a vezetékeket megcserélve hibátlanul funkcionál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 hi, a cdr500 hangerő gombja sajna hibás, mind1 merre tekerem egyszer halkít/hangosít vagy fordítva, de navi kormánnyal totál mindegy. ha így is érdekel akkor dfreak@tvn.hu. Köszi, sajnos nincsen navi kormányom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts