Korzika Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Ma reggelre első indításkor kiirta a Philips CCR 600-as CD-váltós rádióm,hogy:SAFE 7 . Próbáltam a kódot a leírása szerint bepötyögni neki ,de már az első csippantásig sem megy el,tehát a kódot sem kéri. Pedig a leírásban úgy van,hogy az AS gombot nyomni először kikapcsolt majd bekapcsolt állapotban akkor csipog(hangjelzést ad) és utána kéri a kódot,de ez nem jelez és a kódot sem kéri. Van még valami amit csinálni kell?? :lol:
Lev Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Ma reggelre első indításkor kiirta a Philips CCR 600-as CD-váltós rádióm,hogy:SAFE 7 . Próbáltam a kódot a leírása szerint bepötyögni neki ,de már az első csippantásig sem megy el,tehát a kódot sem kéri. Pedig a leírásban úgy van,hogy az AS gombot nyomni először kikapcsolt majd bekapcsolt állapotban akkor csipog(hangjelzést ad) és utána kéri a kódot,de ez nem jelez és a kódot sem kéri. Van még valami amit csinálni kell?? :lol: Hát ez úgy van hogy gyujtás ráad rádió kikapcs majd nyomod az as gombot megjelenik esetedben 7 _ _ _ _ a kijelzőn az 1, 2,3,4 gombokkal bepörgeted a kódot a rádiójét! majd megnyomod az as gombot csippanásig és elkezd szólni a rádió gyujtás levesz és kész! Cdtár kód beadása ugyanez csak nem az as gombot kell nyomni hanem a kazi tuner cd váltó gombot " o" a kód 1,2,3,4 bill és majd megint o csippanásig Milyen nyelven van meg a ccr 600 leirata ha kell angolul irj pü-t De a 7safe feliratnál gyujtásnál ha elrontod a következő kód probálkozásig 20 percet kell várni úgy hogy gyujtáson van a kocsi!!
Korzika Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Köszi,mindjárt megyek is és beütöm! :lol:
Korzika Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Megszólalt a muzsika! :lol: Köszi a helpet! Igaz nem tegnap,hanem ma reggel.Tegnap hiába csináltam úgy ahogy írtad vagy úgy ahogy a (magyar) leírás szól,semmiféleképpen nem kérte a kódot. Pedig már újra kezdtem ,akksit lekötöttem mindent csináltam már vele,végül ki is akartam venni,mert van itthon egy hibátlan ,kikódolt CAR 400-asom is. De végül rámsötétedett és abbahagytam. Ma reggel újra kezdtem,megint nem kért kódot,aztán elmentem vele erre-arra és egyszer csak odanézek a kijelzőre irja,hogy:CODE _ _ _ _ Gyorsan bepötyögtem ,már fejből mert vagy ezerszer beírtam előtte.Akkor végigpörgette a frekvenciákat és azóta szépen szól!(a CD-váltó még nem,de majd egyszer az is meglesz!)
Lev Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Megszólalt a muzsika! :lol: Köszi a helpet! Igaz nem tegnap,hanem ma reggel.Tegnap hiába csináltam úgy ahogy írtad vagy úgy ahogy a (magyar) leírás szól,semmiféleképpen nem kérte a kódot. Pedig már újra kezdtem ,akksit lekötöttem mindent csináltam már vele,végül ki is akartam venni,mert van itthon egy hibátlan ,kikódolt CAR 400-asom is. De végül rámsötétedett és abbahagytam. Ma reggel újra kezdtem,megint nem kért kódot,aztán elmentem vele erre-arra és egyszer csak odanézek a kijelzőre irja,hogy:CODE _ _ _ _ Gyorsan bepötyögtem ,már fejből mert vagy ezerszer beírtam előtte.Akkor végigpörgette a frekvenciákat és azóta szépen szól!(a CD-váltó még nem,de majd egyszer az is meglesz!) Akkor valami más próblémád lesz vele valszeg a csatlazózóiddal ha egyszer van kód máskor meg kéri a kódot??!!!
Korzika Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Lehet rosszul fogalmaztam akkor:szóval addig sosem jutottam el,hogy kérje a kódot!Biztos rosszul vagy rossz sorrendben nyomogattam(össze-vissza) :lol: . Tehát nem úgy volt,hogy eccer kérte eccer nem ,hanem sosem kérte ,nem is csipogott semmit.Na mindegy mostmár szól! Viszont a CD váltót nem bírtam kikódolni.Állandóan csak a rádiót zárja le vagy kódolja ki. A váltót nem bírom élesíteni,valami még biztos hiányzik amit nem csinálok jól.Hiába nyomom meg a kormányon a CD váltó gomját,kiirja,hogy CD SAFE onnan sehova. :lol: LEV pü ment!
speter Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Lehet rosszul fogalmaztam akkor:szóval addig sosem jutottam el,hogy kérje a kódot!Biztos rosszul vagy rossz sorrendben nyomogattam(össze-vissza) :lol: . Tehát nem úgy volt,hogy eccer kérte eccer nem ,hanem sosem kérte ,nem is csipogott semmit.Na mindegy mostmár szól! Viszont a CD váltót nem bírtam kikódolni.Állandóan csak a rádiót zárja le vagy kódolja ki. A váltót nem bírom élesíteni,valami még biztos hiányzik amit nem csinálok jól.Hiába nyomom meg a kormányon a CD váltó gomját,kiirja,hogy CD SAFE onnan sehova. :lol: LEV pü ment! Szerintem az előbb egy fontos momentum kimaradt: - gyújtás be - rádió kikapcs - AS nyom és nyomva tart - rádió be (AS még mindig nyomva) - csippan, AS elenged - kód beír - AS benyom, amíg nem csippan.
Lev Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Lehet rosszul fogalmaztam akkor:szóval addig sosem jutottam el,hogy kérje a kódot!Biztos rosszul vagy rossz sorrendben nyomogattam(össze-vissza) :lol: . Tehát nem úgy volt,hogy eccer kérte eccer nem ,hanem sosem kérte ,nem is csipogott semmit.Na mindegy mostmár szól! Viszont a CD váltót nem bírtam kikódolni.Állandóan csak a rádiót zárja le vagy kódolja ki. A váltót nem bírom élesíteni,valami még biztos hiányzik amit nem csinálok jól.Hiába nyomom meg a kormányon a CD váltó gomját,kiirja,hogy CD SAFE onnan sehova. :lol: LEV pü ment! Köszönöm A cd-tár kódolást is leirtam előbbiekben!
Korzika Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Szerintem az előbb egy fontos momentum kimaradt: - gyújtás be - rádió kikapcs - AS nyom és nyomva tart - rádió be (AS még mindig nyomva) - csippan, AS elenged - kód beír - AS benyom, amíg nem csippan. Ja ,ez működik a rádiónál és az kész is van csak a cd váltó hiányzik. De ma az is meglesz. :lol: Levi posta ment ,ma reggel!!! (Van egy kikódolt hibátlan CAR 400-am eladó!)
Lev Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Ja ,ez működik a rádiónál és az kész is van csak a cd váltó hiányzik. De ma az is meglesz. :lol: Levi posta ment ,ma reggel!!! (Van egy kikódolt hibátlan CAR 400-am eladó!) Köszönöm és emailon küldöm vissza elektronikusan!
törvényenkívüli Elküldve December11, 2008 Elküldve December11, 2008 Sziasztok Cserélném a nem gyári rádiómat, de szomorúan tapasztaltam, hogy nincs ISO csatim. Egyszerűen szigszalaggal van összekötve. Sonyt cserélek Pioneerra, így a rádiócsati sem jó. Meg tudjátok mondani, hogy melyik színű kábel micsoda, ill. az ISO melyik lábára csatlakozik, megpróbálom az eredeti állapotot visszaállítani. ('05 1,4 Caravan Z14XEP) Hangszórót is cserélnék, kinéztem a JBL CS2165C-t, de a csipogója 48mm-es, nem 38, ami beférne a tükör mellé. Attól függetlenül be lehet rakni, vagy keressek mást? max 15.000-t szánnék rá + keret (és még a csatik (ISO+Pioneer))
törvényenkívüli Elküldve December16, 2008 Elküldve December16, 2008 Sziasztok Cserélném a nem gyári rádiómat, de szomorúan tapasztaltam, hogy nincs ISO csatim. Egyszerűen szigszalaggal van összekötve. Sonyt cserélek Pioneerra, így a rádiócsati sem jó. Meg tudjátok mondani, hogy melyik színű kábel micsoda, ill. az ISO melyik lábára csatlakozik, megpróbálom az eredeti állapotot visszaállítani. ('05 1,4 Caravan Z14XEP) Hangszórót is cserélnék, kinéztem a JBL CS2165C-t, de a csipogója 48mm-es, nem 38, ami beférne a tükör mellé. Attól függetlenül be lehet rakni, vagy keressek mást? max 15.000-t szánnék rá + keret (és még a csatik (ISO+Pioneer)) TIS 2000 megoldotta a kábelkérdést :rolleyes:
richi Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 kérdésem lenne! na szóval ,most akarok venni egy autós rádiót és ugye multikormányom van ,az lenne a kérdésem,hogy bármilyen rádiót bele lehet tenni és müködik vele a kormány vezérlés vagy csak olyant amin van ilyen kimenet?köszi előre is B.U.É.K.
paja Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Interfész kell, nagynevű gyártóknak létezik a készülékeikhez. Blauhoz kb.:15-20 ezer körül van...
Tibi(1) Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 És mondjuk arra mennyi esélyem van,ha veszek egy gyári rádiot hogy müködni is fog a kijelzöm? Most egy sima normál fejegység van bent tehát a kijelzö off semmi ugymond. Ugy vettem az autot hogy semmi nem volt benne csak rádioelökészités
paja Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 A gyárival működni kell a kijelzőnek is és a multikormánynak is, ha nem akkor belebabrált valaki...
tgabika76 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Interfész kell, nagynevű gyártóknak létezik a készülékeikhez. Blauhoz kb.:15-20 ezer körül van... Én pl. innen vettem: http://www.carlink.hu/index.php?cPath=5_197_216
Tibi(1) Elküldve December31, 2008 Elküldve December31, 2008 A gyárival működni kell a kijelzőnek is és a multikormánynak is, ha nem akkor belebabrált valaki... Csa hallottam olyat is már hogy aktiválni kell,tehát ha gyárilag nem volt bent akkor mindenképp aktiválni kell a kijelzöt különben semmit nem mutat...... Ez igaz lehet?
imy Elküldve December31, 2008 Elküldve December31, 2008 Csa hallottam olyat is már hogy aktiválni kell,tehát ha gyárilag nem volt bent akkor mindenképp aktiválni kell a kijelzöt különben semmit nem mutat...... Ez igaz lehet? tech2 kell hozzá, szervízben megcsinálják, pár perc.
NeedForSpeed Elküldve December31, 2008 Elküldve December31, 2008 Engem spec nem zavar ha nincs kint a dátum az alsó sorban, sőt még jó is. Elég ha a hőmérsékletet, meg az időt mutatja. Ha kikapcsolom a fejegységet akkor kirakja a dátumot is.
nnazgul Elküldve Január1, 2009 Elküldve Január1, 2009 Üdv! Elérkezettnek érzem az időt, hogy megváljak jó öreg CAR 300-asomtól. Agyamra megy, hogy csak rádió van (kazi már rég nincs), nem tudok mp3-azni :) , mindenféle kütyüvel, adapterrel meg nem szeretnék bajlódni. Annyi lenne a kérdésem, ha egy Blaupunkt fejegységet vennék, kell-e buherálni a beszerelésnél, vagy csak kiveszem a régit-berakom az újat és kész? Mindenképp egy olcsóbb kategóriában gondolkozom, 30 e alatt, SD kártyás cuccokat nézegetem. Javaslatokat szívesen vennék :rolleyes:
ROLÓ Elküldve Január1, 2009 Elküldve Január1, 2009 Üdv! Elérkezettnek érzem az időt, hogy megváljak jó öreg CAR 300-asomtól. Agyamra megy, hogy csak rádió van (kazi már rég nincs), nem tudok mp3-azni :) , mindenféle kütyüvel, adapterrel meg nem szeretnék bajlódni. Annyi lenne a kérdésem, ha egy Blaupunkt fejegységet vennék, kell-e buherálni a beszerelésnél, vagy csak kiveszem a régit-berakom az újat és kész? Mindenképp egy olcsóbb kategóriában gondolkozom, 30 e alatt, SD kártyás cuccokat nézegetem. Javaslatokat szívesen vennék :rolleyes: Pioneer,Sony, Alpine esetleg JVC. A szereléssel kell bajlódni, mivel alapból a gyári keret és a csati nem fog egyezni. A kijelzőt is át kell programoztatni, hogy megmaradjon az alapkijelzés. Ha van kormánytávod és szeretnéd hogy megmaradjon, nos ez tovább bonyolítja a helyzetet mivel spec kábel kell hozzá, ami egy alsóbb kategóriás fejegység árát súrolja. Ha komolyabb rendszerben gondolkodol és nem csak a fejegység erősítőjét szeretnéd használni, hanem később erősítőt is tervezel, akkor olyan fejet vegyél amelyen min. egy pár RCA kimenet van. Javaslom a gyári "műanyag" hangszórók cseréjét is egy normális komponens szettre, nagyságrendel jobb lesz a hangzás..... :)
Tibi(1) Elküldve Január1, 2009 Elküldve Január1, 2009 Az ilyen gyári rádios cd-k közt mi a különbség? Például a Car 500 és Car 600 közt? Ezt tudja valaki? És abbol mi az igaz hogy ha nyomom mondjuk a rádion két gombot multkor ezt irta valaki akkor átprogramozza a kijelöt,azaz ha nem müködött a kijelzö a gyári rádiohoz akkor fog? 2-4 es gomb vagy valami ilyesmit olvastam..... EZ olyan hihetetlen,de hátha megcáfol valaki?
nnazgul Elküldve Január2, 2009 Elküldve Január2, 2009 Pioneer,Sony, Alpine esetleg JVC. Alpine, Pioneer nem jönnek ki 30ból, Sonyról jókat nem hallottam, JVC-t nem ismerem :) Blauval mi a baj? A szereléssel kell bajlódni, mivel alapból a gyári keret és a csati nem fog egyezni. A kijelzőt is át kell programoztatni, hogy megmaradjon az alapkijelzés. Ezért kérdem, hogy ha Blaut vennék, kell e a kerettel bajlódni, vagy csak kiveszem-beteszem? Javaslom a gyári "műanyag" hangszórók cseréjét is egy normális komponens szettre, nagyságrendel jobb lesz a hangzás..... :rolleyes: Ezen is gondolkozom, elviselhető áron kivitelezhetőnek érzem
Recommended Posts