mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Hic! Megvolt már a teszt?(SAL VPRO16S) Érdekelne mire jutottál.... Gondolkozom az első hangszórók cseréjén....(+mély....) De gondolozom az RFX 16SNEO is.... Less ki Lurdyhoz és csekkold le :lol: Rííííl tájm teszt lehetőség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Less ki Lurdyhoz és csekkold le :lol: Rííííl tájm teszt lehetőség :lol: Most egy darabig nem aktuális a téma.... Közbeszólt az optikai tuning-projekt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Most egy darabig nem aktuális a téma.... Közbeszólt az optikai tuning-projekt.... :lol: Nem akarod meghallgatni, mert félsz, hogy utánna esetleg csúszik az optika összepackolása ? :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nem akarod meghallgatni, mert félsz, hogy utánna esetleg csúszik az optika összepackolása ? :lol: :lol: :lol: :D Az optikán már nincs mit csúsztatni, fényezőnél a cucc..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Az optikán már nincs mit csúsztatni, fényezőnél a cucc..... Annyit költesz már rá miért nem veszel egy normálisat amiben megvan minden? pl. Voltam,megnéztem és ez valóban egy gyári OPC caravan! WÁÁÁ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Annyit költesz már rá miért nem veszel egy normálisat amiben megvan minden? pl. Voltam,megnéztem és ez valóban egy gyári OPC caravan! WÁÁÁ! :lol: Ritka, mint a fehér holló... De amilyen most lesz olyan nem lesz mégegy....Jó lett volna anno ilyet venni.... De azért árban még nem tartok itt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Darius Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Sziasztok!! Nekünk egy G astránk van teljesen gyári rádióval (blaupunkt car300) és már a bakancsom tele van vele. A rádió csak gondol egyet és bekapcsol minden ok nélkül! Ez miért lehet?? Aki tudja a választ az légyszíves írjon egy e-mailt. Ja és ezt azóta csinálja, mióta vettem bele egy kazettás mp3 átalakítót. Előre is köszönöm a segítséget. UI: remélem jó helyre írtam a kérdésemet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Sziasztok!! Nekünk egy G astránk van teljesen gyári rádióval (blaupunkt car300) és már a bakancsom tele van vele. A rádió csak gondol egyet és bekapcsol minden ok nélkül! Ez miért lehet?? Aki tudja a választ az légyszíves írjon egy e-mailt. Ja és ezt azóta csinálja, mióta vettem bele egy kazettás mp3 átalakítót. Előre is köszönöm a segítséget. UI: remélem jó helyre írtam a kérdésemet! Nem a közlekedési híreknél kapcsol be? Mert azthiszem létezik egy ilyen beállítási opció.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Sziasztok!! Nekünk egy G astránk van teljesen gyári rádióval (blaupunkt car300) és már a bakancsom tele van vele. A rádió csak gondol egyet és bekapcsol minden ok nélkül! Ez miért lehet?? Aki tudja a választ az légyszíves írjon egy e-mailt. Ja és ezt azóta csinálja, mióta vettem bele egy kazettás mp3 átalakítót. Előre is köszönöm a segítséget. UI: remélem jó helyre írtam a kérdésemet! A szóbanforgó típust nem ismerem, de talán a közl.infók vannak bekapcsolva mit boldi írta, vagy a másik hogy véletlen alapján a bekapcs gomb kontakthibás? Esetleg a tápot úgy kapja a csatin hogy az kh-s? Talán még az előlap csatlakozásánál van valami gubanc? (beszorult közé egy vezető anyagú szennyeződés?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Darius Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Köszi a segítséget! És igen a közlekedési híreknél csinálja. De úgy tünik, hogy sikerült kiiktatni ezt a hibát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Köszi a segítséget! És igen a közlekedési híreknél csinálja. De úgy tünik, hogy sikerült kiiktatni ezt a hibát Nem hiba, ez az RDS egyik szolgáltatása. Ha a TA funkció (Traffic Announcement) be van kapcsolva, akkor a rádió (akkor is ha pl. cd-t hallgatsz), átkapcsol a közlekedési hírekre, aztán meg, ha vége van, akkor vissza. Ha idegesít, ki kell kapcsolni. Lassan úgyis kihal majd a TA szolgáltatás, mert már itt a TMC... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Erősítsen meg valaki: a hangszóró vezetékei és az erősítő tápfesz kábele, ha rövid úton egymás mellett futnak az nem jelenthet zavart (gerjedést) a rendszerben, -ugye? Csak az RCA szedhet össze ilyet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Erősítsen meg valaki: a hangszóró vezetékei és az erősítő tápfesz kábele, ha rövid úton egymás mellett futnak az nem jelenthet zavart (gerjedést) a rendszerben, -ugye? Csak az RCA szedhet össze ilyet?? Elvileg nem, mert a normális vezetékek árnyékoltak, szóval hivatalból nem gerjedhet össze, de ez a hivatalos tény. Nekel is egymás mellett futnak, semmi gondjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Csak az a vezeték szed össze zajt, amin nem fut nagy áram. ("kisjelű vezeték" ld. RCA) Ha kellően nagy áram folyik, akkor már a külső elekromágneses tér változása által indukált zavaráram elhanyagolható. Magyarul, elvileg az nem gond, ha egymás mellett megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Csak az a vezeték szed össze zajt, amin nem fut nagy áram. ("kisjelű vezeték" ld. RCA) Ha kellően nagy áram folyik, akkor már a külső elekromágneses tér változása által indukált zavaráram elhanyagolható. Magyarul, elvileg az nem gond, ha egymás mellett megy. Na... hát ezt mondom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 2008/12 hvagi Clasic II-m van, de a hátsó hangszoró vezetékeit nem találom se ahátsó ajtóban, sem a B oszlopban. A rádiotól kell hátra húzni, vagy valahova el van dugva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 2008/12 hvagi Clasic II-m van, de a hátsó hangszoró vezetékeit nem találom se ahátsó ajtóban, sem a B oszlopban. A rádiotól kell hátra húzni, vagy valahova el van dugva? Jó friss az autód! :lol: elvileg a b oszlop környékén van csak keresni kell. Ha ott sincs akkor tényleg a rádiótól kell húzni, de sztem ez kizárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Jó friss az autód! :lol: elvileg a b oszlop környékén van csak keresni kell. Ha ott sincs akkor tényleg a rádiótól kell húzni, de sztem ez kizárt. Azt lebontottam, vagyis a 3 patentet lepatintotam (fekete műanyagot), de előröl csak egy vékony gégecső jött, az meg bele az ajtóba, ami csak 2 szál vezeték... Majd ha ráérek, megbontom a rádiót, és megnézem, hogy megy-e vezeték. Más Hasonló koru, vagy utáni kocsival tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Én a sajátomat még nem szedtem szét de majd megnézem. én az első két hangszóró+subláda páros híve vagyok ezért nem mostanában lesznek hátra berakva a hangszórók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Csak az a vezeték szed össze zajt, amin nem fut nagy áram. ("kisjelű vezeték" ld. RCA) Ha kellően nagy áram folyik, akkor már a külső elekromágneses tér változása által indukált zavaráram elhanyagolható. Magyarul, elvileg az nem gond, ha egymás mellett megy. Köszönöm Hic! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 2008/12 hvagi Clasic II-m van, de a hátsó hangszoró vezetékeit nem találom se ahátsó ajtóban, sem a B oszlopban. A rádiotól kell hátra húzni, vagy valahova el van dugva? Szólj ki a polákoknak, hogy van még 4 hónapjuk azt a fránya vezetéket behúzniuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Szólj ki a polákoknak, hogy van még 4 hónapjuk azt a fránya vezetéket behúzniuk! :lol: Megoldottam, húztam be vezetéket már az egyik oldalra. Meg találtam egy szürkét, egy 2-es csatiben, de csak a szürke van bekötve (biztöv csévénél), az mi lehet? Már csak az van hátra, hogy hátra milyen mély 130-as hangszóró kell, illetve kell-e hozzá kiemelő gyűrű, vagy hogyan kell betenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Nézegetem a 130mm-es hangszorókat hátra, LOW seria elég Nekem hátra, szóljon és kész, volt 13cm-es SAL Boxxer-em, az sem volt rossz, volt olyan mint a gyári hangszoróim. Amik szóba jöhetnek, és amennyit áldoznék rá: (melyiket érdemes?) Koaxiális: -SAL Boxxer-t, ami ugye koaxiális láttam a SPAR-ban 3000Ft-ért különálló mélyközép és magassugárzó: -SAL BXC 13S 86db 4490Ft BXC -SAL AHP 2-130 90db 4990Ft AHP-2 -SAL WRC2-130 88db 4990Ft WRC2 -VDO SSP 1321 91db 5500Ft VDO Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Én ezek közül VDO-t vennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Én ezek közül VDO-t vennék. Én is rá szavazok (de várom mások véleményét is), ennyiért nem rossz, és Neki van a legnagyobb érzékenysége.... Már csak azt lenne jó tudni, hogy kell-e valami kiemelőkeret, vagy simán be lehet csavarozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts