se00 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Üdv. Még 1 kérdés . A fejegység elfelejti a tárolt adókat meg a beállitásokat ha kivettem a kulcsot 1-2 óra elteltével, olyan mintha levettem volna az akkurol. Ez is az átállitásal lehet összefüggésbe vagy a fejen kell valamit átállitani mert ahoz meg nemkaptam magyar nyelvü használatit csak találgatok. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 . A gyári hangszóró csatiját lekel vágni ugye Nem feltétlen, már erre is van megoldás: http://www.suranyihifi.hu/autohifi/hangszo...stem_MX_165_VW/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Üdv. elfelejti a tárolt adókat meg a beállitásokat Memóriaszál kap külön tápot? be van kötve? Fejegységben lévő akksi (gombelem) rendben? Vagy memorizáltad benne az állomásokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Amit most vettem rádiót az megtartja a beállítot csatikat azt tuti. Azt még nem figyeltem meg, hogy ha nem rádiót hanem mondjuk cd-t vagy usb-re csatlakozatott pendrive-ot hallgatok is megtartja-é a zenét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
se00 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Memóriaszál kap külön tápot? be van kötve? Fejegységben lévő akksi (gombelem) rendben? Vagy memorizáltad benne az állomásokat? Állomásokat memorizáltam. Elemet nemláttam hogy lenne. Memoriaszálat nemtom , CAR 300 volt benne lehoztam a 3 csatit , rádugtam a Kenwood átalakitó kábelra 2-őt, 3-iknak nemvolt hely azt hagytam szabadon azthiszem azon 4 vezeték volt arra gondoltam hogy az biztos az RDS jelet küldi fel azért nemkell. Lehet hogy ez a gáz? Kenwood KDC -W4037 tip tettem bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Nekem azt hiszem nem ilyen a csatim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
se00 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Memóriaszál kap külön tápot? be van kötve? Fejegységben lévő akksi (gombelem) rendben? Vagy memorizáltad benne az állomásokat? Lehet hogy megvan, fejből kijövő piros vezeték elágazik egyik fele bemegy a csatiba a másik szabadon lóg. Lehet hogy ez a memóriaszál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
se00 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Na megoldódott végre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Na megoldódott végre. Mi volt a gond?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 ...Olyan 4500 Ft-ba kerül nekem az, hogy beszerelik mert csokit kértek érte... Hú, az jó sok tábla Milka.... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Hú, az jó sok tábla Milka.... :lol: :sowwy: Azt kaptak. 2-2 nagy és 1-1 kicsi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 Sziasztok. G Astrámba gyári Cdr500-as (siemens)cd lejátszó van(multikormányos). Az a kérdésem,h lehet kivenni a lejátszót,mert nekem sehogy se sikerül!!!???(nem tom,hova kell a "kiszedőt"helyezni) Előre is köszi. endorf@citromail.hu-ra is jöhet válasz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Sziasztok. G Astrámba gyári Cdr500-as (siemens)cd lejátszó van(multikormányos). Az a kérdésem,h lehet kivenni a lejátszót,mert nekem sehogy se sikerül!!!???(nem tom,hova kell a "kiszedőt"helyezni) Előre is köszi. endorf@citromail.hu-ra is jöhet válasz! Szemből a széleken 4 pici torx csavar (vagy imbusz), a helyére kell az U -alakú villát betolni, majd erőteljesen kifelé húzni. Ha nem jönne, vedd ki a kesztyűtartót, onnan be lehet nyúlni hátulról a fejegységhez és tudod kifeleé tolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Sziasztok. G Astrámba gyári Cdr500-as (siemens)cd lejátszó van(multikormányos). Az a kérdésem,h lehet kivenni a lejátszót,mert nekem sehogy se sikerül!!!???(nem tom,hova kell a "kiszedőt"helyezni) Előre is köszi. endorf@citromail.hu-ra is jöhet válasz! küldtem emailt pár képpel! http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=44 nézzétek meg az oldal alján a videókat! Üdv :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
JohnDoe Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hello Mindenki! Egy kérdésem lenne, ha valaki tudna segíteni: G Astrába szeretnék hangszórót cserélni, az ajtókárpítot félig le tudom szedni (csavarok + bolhák), de az ajtó felső élétől sehogy sem tudom elválasztani, feszegetni meg nem nagyon akarom, nehogy széttörjek valamit. Gondolom simán megoldható, csak nem ismerem a trükköt. Minden segítséget előre is köszönök! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hello Mindenki! Egy kérdésem lenne, ha valaki tudna segíteni: G Astrába szeretnék hangszórót cserélni, az ajtókárpítot félig le tudom szedni (csavarok + bolhák), de az ajtó felső élétől sehogy sem tudom elválasztani, feszegetni meg nem nagyon akarom, nehogy széttörjek valamit. Gondolom simán megoldható, csak nem ismerem a trükköt. Minden segítséget előre is köszönök! Üdv! Ha jól emlékszem és láttam akkor nekem kiszedtték az elektromosablakemelő gombikat és a tükör felöli oldalon is óvatosan lefeszegették majd alulról egy kissé megütötték felfelés leemelték a kárpitot. Valahogy így volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 de az ajtó felső élétől sehogy sem tudom elválasztani, Semmi trükk, határozottan kezd el felfelé feszíteni a tükörháromszög felől egy széles csavarhúzóval a műanyag profilt. Engedni fog, csak passzosan szerelték. De a cseréhez nem fontos ennyire lebontani, mert a csavarok és a bolhák eltávolítása után a kárpit kihajtható annyira, hogy alatta kényelmesen tudsz szerelni... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hello Mindenki! Egy kérdésem lenne, ha valaki tudna segíteni: G Astrába szeretnék hangszórót cserélni, az ajtókárpítot félig le tudom szedni (csavarok + bolhák), de az ajtó felső élétől sehogy sem tudom elválasztani, feszegetni meg nem nagyon akarom, nehogy széttörjek valamit. Gondolom simán megoldható, csak nem ismerem a trükköt. Minden segítséget előre is köszönök! Üdv! Beépítő keret van a hangszórókhoz ( gondolom nem gyárit raksz be )? Link to comment Megosztás: More sharing options...
JohnDoe Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Beépítő keret van a hangszórókhoz ( gondolom nem gyárit raksz be )? Kösz a segítséget a hozzászólóktól, megpróbálkozok vele. Egyszer már elkezdtem úgy, hogy csak kihajtottam a kárpitot, de úgy elég kényelmetlen. Minden megvan a szereléshez keret, csatlakozó, csak be kell dobni. A hátsó hangszóró viszont csak az ajtóig van kikábelezve, onnan kéne valahogy elvezetni a hangszóróig. Valami tipp? Csatlakozót lehet bontani vagy komplett hátsóajtó-kábel kell bele? Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Szép napot Mindenkinek! Régi problémám azóta sem oldódott meg: a CDR 500 gyári rádiót hogyan lehet programozni, hogy gyújtáskor ne üsse ki a membránt a dobhártyámmal együtt? Sajnos Mackósajt oldaláról letöltött kézikönyv erre vonatkozó lehetőséget nem kínál. Előre is köszi Nektek, Imi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe T Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Szép napot Mindenkinek! Régi problémám azóta sem oldódott meg: a CDR 500 gyári rádiót hogyan lehet programozni, hogy gyújtáskor ne üsse ki a membránt a dobhártyámmal együtt? Sajnos Mackósajt oldaláról letöltött kézikönyv erre vonatkozó lehetőséget nem kínál. Előre is köszi Nektek, Imi Üdv audio menű -extrák hang erő leteker +10 -2 re hangerő gomb megnyom vagy várni 10 mp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 CDR 500 -as problémára!!!!! Hát én úgy tudtam hogy a a könyvben a 6. oldalon van hangerők beállításánál. UML gombbal!! szerinem az lesz az! Próbáld meg nem vesztessz semmit! Egyébként ezt már próbáltad? a közlekedési hangerőt a 10. oldal szerint kell beállítani, Mackosajt oldalán talált leirat szerint Üdv Levente Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Kösz a segítséget a hozzászólóktól, megpróbálkozok vele. Egyszer már elkezdtem úgy, hogy csak kihajtottam a kárpitot, de úgy elég kényelmetlen. Minden megvan a szereléshez keret, csatlakozó, csak be kell dobni. A hátsó hangszóró viszont csak az ajtóig van kikábelezve, onnan kéne valahogy elvezetni a hangszóróig. Valami tipp? Csatlakozót lehet bontani vagy komplett hátsóajtó-kábel kell bele? Thx! Lehet kapni gyári kábelokhoz tartozó utángyártott csatlakozó toldókat, vagy átalakítókat nem gyári hangszorókhoz próbáld meg egy két hifi beszerlőnél hogy mennyi Pl.: gyári hangszoró csatlakozó átalakító nem gyárira 250 ft/db láttam! www.kacsaaudio.hu, www.roninaudio.hu ezek csak tippek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 CDR 500 -as problémára!!!!! Hát én úgy tudtam hogy a a könyvben a 6. oldalon van hangerők beállításánál. UML gombbal!! szerinem az lesz az! Próbáld meg nem vesztessz semmit! Egyébként ezt már próbáltad? a közlekedési hangerőt a 10. oldal szerint kell beállítani, Mackosajt oldalán talált leirat szerint Üdv Levente Sajnos továbbra sem megy a dolog. Természetesen megpróbáltam amit írtál, az sd vol 0-án áll, de ez nem használt. Az a sebességfüggő hang beállítása egyébként is... Joe T féle hozzászólást egyáltalán nem értem: audio menű -extrák hang - ez hol van??? Nincs valami ötletetek még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Sajnos továbbra sem megy a dolog. Természetesen megpróbáltam amit írtál, az sd vol 0-án áll, de ez nem használt. Az a sebességfüggő hang beállítása egyébként is... Joe T féle hozzászólást egyáltalán nem értem: audio menű -extrák hang - ez hol van??? Nincs valami ötletetek még? Szerintem az ő hozzá szolása az uj astra h-ban lévő cuccról szól: Sajnálom hogy nem tudtam segíteni szerintem húzd ki a rádiót a helyéről és utánna told vissza hogy egy darabig ne kapjon akksiról tápot, természetesn akkor csináld hogy ha meg van a kódja . Egyebet nem tudok javasolni. Sok sikert azért ird meg hogy ha valahogy rájöttél a dologra! Üdv Levente B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts