Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra gyári "HIFI"

Guest

Recommended Posts

Üdv.

Még 1 kérdés . A fejegység elfelejti a tárolt adókat meg a beállitásokat ha kivettem a kulcsot 1-2 óra elteltével, olyan mintha levettem volna az akkurol. Ez is az átállitásal lehet összefüggésbe vagy a fejen kell valamit átállitani mert ahoz meg nemkaptam magyar nyelvü használatit csak találgatok.

Köszi

Megosztás:

Memóriaszál kap külön tápot? be van kötve?

Fejegységben lévő akksi (gombelem) rendben?

Vagy memorizáltad benne az állomásokat?

Állomásokat memorizáltam.

Elemet nemláttam hogy lenne.

Memoriaszálat nemtom , CAR 300 volt benne lehoztam a 3 csatit , rádugtam a Kenwood átalakitó kábelra 2-őt, 3-iknak nemvolt hely azt hagytam szabadon azthiszem azon 4 vezeték volt arra gondoltam hogy az biztos az RDS jelet küldi fel azért nemkell. Lehet hogy ez a gáz?

Kenwood KDC -W4037 tip tettem bele.

Megosztás:

Memóriaszál kap külön tápot? be van kötve?

Fejegységben lévő akksi (gombelem) rendben?

Vagy memorizáltad benne az állomásokat?

Lehet hogy megvan, fejből kijövő piros vezeték elágazik egyik fele bemegy a csatiba a másik szabadon lóg. Lehet hogy ez a memóriaszál?

Megosztás:

• 3 weeks later...

Sziasztok.

G Astrámba gyári Cdr500-as (siemens)cd lejátszó van(multikormányos).

Az a kérdésem,h lehet kivenni a lejátszót,mert nekem sehogy se sikerül!!!???(nem tom,hova kell a "kiszedőt"helyezni)

Előre is köszi.

endorf@citromail.hu-ra is jöhet válasz!

Megosztás:

Sziasztok.

Az a kérdésem,h lehet kivenni a lejátszót,mert nekem sehogy se sikerül!!!???(nem tom,hova kell a "kiszedőt"helyezni)

Előre is köszi.

Szemből a széleken 4 pici torx csavar (vagy imbusz), a helyére kell az U -alakú villát betolni, majd erőteljesen kifelé húzni.

Ha nem jönne, vedd ki a kesztyűtartót, onnan be lehet nyúlni hátulról a fejegységhez és tudod kifeleé tolni...

Megosztás:

Sziasztok.

Előre is köszi.

küldtem emailt pár képpel!

http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=44

nézzétek meg az oldal alján a videókat!

Üdv :sowwy:

Megosztás:

Hello Mindenki!

Egy kérdésem lenne, ha valaki tudna segíteni:

G Astrába szeretnék hangszórót cserélni, az ajtókárpítot félig le tudom szedni (csavarok + bolhák), de az ajtó felső élétől sehogy sem tudom elválasztani, feszegetni meg nem nagyon akarom, nehogy széttörjek valamit. Gondolom simán megoldható, csak nem ismerem a trükköt.

Minden segítséget előre is köszönök!

Üdv!

Megosztás:

Hello Mindenki!

G Astrába szeretnék hangszórót cserélni, az ajtókárpítot félig le tudom szedni (csavarok + bolhák), de az ajtó felső élétől sehogy sem tudom elválasztani, feszegetni meg nem nagyon akarom, nehogy széttörjek valamit. Gondolom simán megoldható, csak nem ismerem a trükköt.

Üdv!

Ha jól emlékszem és láttam akkor nekem kiszedtték az elektromosablakemelő gombikat és a tükör felöli oldalon is óvatosan lefeszegették majd alulról egy kissé megütötték felfelés leemelték a kárpitot. Valahogy így volt.

Megosztás:

de az ajtó felső élétől sehogy sem tudom elválasztani,

Semmi trükk, határozottan kezd el felfelé feszíteni a tükörháromszög felől egy széles csavarhúzóval a műanyag profilt.

Engedni fog, csak passzosan szerelték.

De a cseréhez nem fontos ennyire lebontani, mert a csavarok és a bolhák eltávolítása után a kárpit kihajtható annyira, hogy alatta kényelmesen tudsz szerelni... :sowwy:

Megosztás:

Hello Mindenki!

Üdv!

Beépítő keret van a hangszórókhoz ( gondolom nem gyárit raksz be )?

Megosztás:

Beépítő keret van a hangszórókhoz ( gondolom nem gyárit raksz be )?

Kösz a segítséget a hozzászólóktól, megpróbálkozok vele.

Egyszer már elkezdtem úgy, hogy csak kihajtottam a kárpitot, de úgy elég kényelmetlen.

Minden megvan a szereléshez keret, csatlakozó, csak be kell dobni.

A hátsó hangszóró viszont csak az ajtóig van kikábelezve, onnan kéne valahogy elvezetni a hangszóróig. Valami tipp? Csatlakozót lehet bontani vagy komplett hátsóajtó-kábel kell bele?

Thx!

Megosztás:

Szép napot Mindenkinek!

Régi problémám azóta sem oldódott meg: a CDR 500 gyári rádiót hogyan lehet programozni, hogy gyújtáskor ne üsse ki a membránt a dobhártyámmal együtt? Sajnos Mackósajt oldaláról letöltött kézikönyv erre vonatkozó lehetőséget nem kínál.

Előre is köszi Nektek, Imi

Megosztás:

Szép napot Mindenkinek!

Régi problémám azóta sem oldódott meg: a CDR 500 gyári rádiót hogyan lehet programozni, hogy gyújtáskor ne üsse ki a membránt a dobhártyámmal együtt? Sajnos Mackósajt oldaláról letöltött kézikönyv erre vonatkozó lehetőséget nem kínál.

Előre is köszi Nektek, Imi

Üdv audio menű -extrák hang erő leteker +10 -2 re hangerő gomb megnyom vagy várni 10 mp

Megosztás:

CDR 500 -as problémára!!!!!

Hát én úgy tudtam hogy a a könyvben a 6. oldalon van hangerők beállításánál. UML gombbal!!

szerinem az lesz az! Próbáld meg nem vesztessz semmit!

Egyébként ezt már próbáltad?

a közlekedési hangerőt a 10. oldal szerint kell beállítani, Mackosajt oldalán talált leirat szerint

Üdv

Levente

Megosztás:

Kösz a segítséget a hozzászólóktól, megpróbálkozok vele.

Egyszer már elkezdtem úgy, hogy csak kihajtottam a kárpitot, de úgy elég kényelmetlen.

Minden megvan a szereléshez keret, csatlakozó, csak be kell dobni.

A hátsó hangszóró viszont csak az ajtóig van kikábelezve, onnan kéne valahogy elvezetni a hangszóróig. Valami tipp? Csatlakozót lehet bontani vagy komplett hátsóajtó-kábel kell bele?

Thx!

Lehet kapni gyári kábelokhoz tartozó utángyártott csatlakozó toldókat, vagy átalakítókat nem gyári hangszorókhoz próbáld meg egy két hifi beszerlőnél hogy mennyi Pl.: gyári hangszoró csatlakozó átalakító nem gyárira 250 ft/db láttam!

www.kacsaaudio.hu, www.roninaudio.hu ezek csak tippek !

Megosztás:

CDR 500 -as problémára!!!!!

Hát én úgy tudtam hogy a a könyvben a 6. oldalon van hangerők beállításánál. UML gombbal!!

szerinem az lesz az! Próbáld meg nem vesztessz semmit!

Egyébként ezt már próbáltad?

a közlekedési hangerőt a 10. oldal szerint kell beállítani, Mackosajt oldalán talált leirat szerint

Üdv

Levente

Sajnos továbbra sem megy a dolog. Természetesen megpróbáltam amit írtál, az sd vol 0-án áll, de ez nem használt. Az a sebességfüggő hang beállítása egyébként is...

Joe T féle hozzászólást egyáltalán nem értem: audio menű -extrák hang - ez hol van???

Nincs valami ötletetek még?

Megosztás:

Sajnos továbbra sem megy a dolog. Természetesen megpróbáltam amit írtál, az sd vol 0-án áll, de ez nem használt. Az a sebességfüggő hang beállítása egyébként is...

Joe T féle hozzászólást egyáltalán nem értem: audio menű -extrák hang - ez hol van???

Nincs valami ötletetek még?

Szerintem az ő hozzá szolása az uj astra h-ban lévő cuccról szól:

Sajnálom hogy nem tudtam segíteni szerintem húzd ki a rádiót a helyéről és utánna told vissza hogy egy darabig ne kapjon akksiról tápot, természetesn akkor csináld hogy ha meg van a kódja .

Egyebet nem tudok javasolni.

Sok sikert azért ird meg hogy ha valahogy rájöttél a dologra!

Üdv

Levente B) B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.