NánDee86 Elküldve Június28, 2017 Megoszt Elküldve Június28, 2017 On 2017. 06. 23. at 21:38, kobraCode írta: Bár még nem építettem ilyet a kocsimban, de pár dolgot már igen. A bal hátsó lámpa környékén mintha lenne testélési pont. Vagy a csomagtér ajtó alatti részen, ha leveszed a műanyag burkolatot. Remélem érted melyik részre gondolok. Pótkerék és az csomagtérzár közötti rész. Kábelt a motortérből a fékrásegítő melletti vakdugóban tudsz átvinni, ki kell fúrni persze előtte a dugót. A kábelek bőven elférnek a küszöbben. Remélem tudtam segíteni. Sajnos nekem ott nincs vakdugó. Ott megy a gazpedál bowden. Tudnál esetleg képet kuldeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június29, 2017 Megoszt Elküldve Június29, 2017 9 órája, NánDee86 írta: Sajnos nekem ott nincs vakdugó. Ott megy a gazpedál bowden. Tudnál esetleg képet kuldeni? A képen pont árnyékban van a dugó, de az összekötegelt, fekete és piros vezetékek ott jönnek át: https://get.google.com/albumarchive/105711764262201946747/album/AF1QipOKB_KEzJaUkBoMKGfdHkN1VNpiwzZerlAFNuWf/AF1QipNRK7qyHbN03cHfsqqgVhx2QEhZ7YvzVd2sfD0F Link to comment Megosztás: More sharing options...
NánDee86 Elküldve Június29, 2017 Megoszt Elküldve Június29, 2017 13 órája, NánDee86 írta: Sajnos nekem ott nincs vakdugó. Ott megy a gazpedál bowden. Tudnál esetleg képet kuldeni? Igen ezt a lyukat találtam meg én is, de nekem itt jön át a gázbowden! 1,4 XE motorom van. Képet munka után tudok küldeni. :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június29, 2017 Megoszt Elküldve Június29, 2017 Üdv Srácok! Azon gondolkodtam, mivel a jobb hátsó ajtóban elszállt a hangszóró, hogy mire lenne érdemes kicserélni , akár mind a 4-et vagy csak a két hátsót. Mit ajánlotok, illetve mire kellene figyelni a cserénél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstryG Elküldve Július15, 2017 Megoszt Elküldve Július15, 2017 Egy ilyen fejegységet betudok passzintani vezeték darabolás újra kötés nélkül simán csak a csatlakozókkal? https://digitalszalon.hu/kdc-110ub-usbcd-autoradio-kek-megvilagitassal Jó lenne egy új fejegység. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július15, 2017 Megoszt Elküldve Július15, 2017 16 perce, AstryG írta: Egy ilyen fejegységet betudok passzintani vezeték darabolás újra kötés nélkül simán csak a csatlakozókkal? https://digitalszalon.hu/kdc-110ub-usbcd-autoradio-kek-megvilagitassal Jó lenne egy új fejegység. Be tudsz a megfelelő csatlakozóval. Elméletileg amit adnak is majd hozzá. Ha nem akkor sincs gond 1000-2000 Ft-os tétel az ISO csatlakozó. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstryG Elküldve Július15, 2017 Megoszt Elküldve Július15, 2017 (edited) 28 perce, kobraCode írta: Be tudsz a megfelelő csatlakozóval. Elméletileg amit adnak is majd hozzá. Ha nem akkor sincs gond 1000-2000 Ft-os tétel az ISO csatlakozó. Értem, köszönöm! Jó lenne ha menne is. Nézegettem pár napja ezeket a rádiókat, ez megtetszett és jó minőségű márka. Pioneer-t is figyeltem olcsóbban, de akkor nincs CD játszó és azért nem baj ha van hátha kell. Meg a led színe is király. Ezt a kéket főképp, esetleg zöldet is lehetne, de előbbi jobban bejön, a piros pedig felejtős. Kár hogy nem találtam ingyen szállítást hozzá vagy lenne kicsikét kevesebb Módosítva Július15, 2017 : AstryG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gábor630 Elküldve Július15, 2017 Megoszt Elküldve Július15, 2017 Sziasztok! Nemrég tettem szert egy Astra G Cabrio ra gyári siemens vdo ncdr 1100 as fejegység cd tárral és navigácóval nem tudjátok hogy ehhez a navihoz lehet e cd-t szerezni vagy ha nem milyen navis lehetőleg gyári fejegységre tudnám kicserélni? Előre is köszi Üdv:Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július16, 2017 Megoszt Elküldve Július16, 2017 7 órája, Gábor630 írta: Sziasztok! Nemrég tettem szert egy Astra G Cabrio ra gyári siemens vdo ncdr 1100 as fejegység cd tárral és navigácóval nem tudjátok hogy ehhez a navihoz lehet e cd-t szerezni vagy ha nem milyen navis lehetőleg gyári fejegységre tudnám kicserélni? Előre is köszi Üdv:Gábor Rossz hírem van: ha magyar térképet keresel G Astra navihoz, akkor felejtős a történet, gyárilag sem volt hozzá, és azóta sem készült. Viszont ha átmész a határon nyugat felé, akkor kifogástalanul működik, de Ausztriától keletre semelyik országról nincs hozzá térkép. Az utód H Astra/C Vectra DCD70/90-es rendszeréhez már van magyar térkép, de amennyire tudom, azt nem fogod tudni átépíteni a G Astrába, leginkább azért mert a H Astra és társai már CAN-buszosak, a G Astra pedig nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gábor630 Elküldve Július16, 2017 Megoszt Elküldve Július16, 2017 21 perce, tgabika76 írta: Rossz hírem van: ha magyar térképet keresel G Astra navihoz, akkor felejtős a történet, gyárilag sem volt hozzá, és azóta sem készült. Viszont ha átmész a határon nyugat felé, akkor kifogástalanul működik, de Ausztriától keletre semelyik országról nincs hozzá térkép. Az utód H Astra/C Vectra DCD70/90-es rendszeréhez már van magyar térkép, de amennyire tudom, azt nem fogod tudni átépíteni a G Astrába, leginkább azért mert a H Astra és társai már CAN-buszosak, a G Astra pedig nem. Sajna ettől féltem de köszönöm szépen az útbaigazítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július16, 2017 Megoszt Elküldve Július16, 2017 (edited) Módosítva Július16, 2017 : DarthVödör 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július16, 2017 Megoszt Elküldve Július16, 2017 Hm, Bluetooth csatlakozás a CAR300-hoz? Én sajna nem értek annyira ehhez hogy akár csak értelmezni tudjam, mi van az alsó képen, de a koncepció figyelemreméltő, főleg eredetiségmániásoknak akik ragaszkodnak a gyári fejegységhez, de mégsem akarnak lemaradni a technológiai fejlődésről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fulmen Elküldve Július17, 2017 Megoszt Elküldve Július17, 2017 Üdv! Nem szól a bal első hangszóróm. Hol kezdjem a hibakeresést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július18, 2017 Megoszt Elküldve Július18, 2017 14 órája, Fulmen írta: Üdv! Nem szól a bal első hangszóróm. Hol kezdjem a hibakeresést? Balance-nál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fulmen Elküldve Július18, 2017 Megoszt Elküldve Július18, 2017 2 órája, gezoli írta: Balance-nál. Haha vicces Ezeken már rég túl vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Július18, 2017 Megoszt Elküldve Július18, 2017 18 órája, Fulmen írta: Üdv! Nem szól a bal első hangszóróm. Hol kezdjem a hibakeresést? Hát indulhatsz a fejegységtől is. De a kábeleket végig mérni/tapogatni húzós feladat lesz. Én a helyedben a hangszórót és a csatlakozóit nézném meg első körben, rá is mérhetsz vagy kiveszed a másik ajtóból is a hangszórót és rápróbálod. Ha azzal szól, akkor a hangszóró adta meg magát de ez nem annyira jellemző hogy teljesen "néma" lesz hirtelen. Ahhoz a membránnak kell leszakadnia, de akkor is inkább "berregne". Ha a porvédő levált akkor a légrésbe kerülhetett szennyeződés és akkor a lengőtekercset nyírja ki, de az sem csak úgy hirtelen, először torzít. Ha a póluslap vagy a mágnes részben engedett el a ragasztás (mert mondjuk a mágnes nem szegecselt), akkor megszorul a teljes lengő rész pillével együtt, akkor néma lesz a hangszóró, de ez sem egy gyakori hiba, ez hamar kiderülne a hangszórónál, garis autókba szokott elfordulni esetleg. Jó eséllyel az ajtóátvezetőben tört meg a vezeték, de ez kiderül ha rádugsz egy másik hangszórót mert az sem fog szólni. akkor meg kell keresni a szakadást én onnan kábelezni az autót a hangszóróig. Esetleg lehet fejegység hiba, de az elektronika annyira nem erősségem. Én a helyedben elvinném az ismerősömhöz (tudom, ezzel nem mész semmire), vagy az első olyan helyre ahol foglalkoznak autóhifivel. Ők hamar ki tudják deríteni a dolgot és nem biztos hogy a végén drágább lesz mintha Te szívsz vele és még esetleg tönkre is teszel valamit a barkácsolás közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve Augusztus1, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2017 (edited) On 2017.07.16. at 21:02, tgabika76 írta: Hm, Bluetooth csatlakozás a CAR300-hoz? Én sajna nem értek annyira ehhez hogy akár csak értelmezni tudjam, mi van az alsó képen, de a koncepció figyelemreméltő, főleg eredetiségmániásoknak akik ragaszkodnak a gyári fejegységhez, de mégsem akarnak lemaradni a technológiai fejlődésről. Ez engem érdekelne de nagyon. Van hozzá valami leírás, esetleg valaki megépítette már? Tisztelet a megalkotónak ;) Illetve van lehetőség car300ba vonal ki- és/vagy bemenet kiépítésére? Módosítva Augusztus1, 2017 : gyurigyerek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve Augusztus11, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2017 Sziasztok. Hátsó hangszórók kábeleit szeretném csumitározóba vezetni, ott nagyobb hangszórókra kötni (ládában vannak). Milyen színu kábeleket keressek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opastg Elküldve Augusztus11, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2017 Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem.. X16XEL lépcsőshátú G-nél hol találom a vakdugót a tűzfalon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus11, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2017 15 perce, Opastg írta: Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem.. X16XEL lépcsőshátú G-nél hol találom a vakdugót a tűzfalon? Neked ott megy ki a motortérbe a gázbowden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opastg Elküldve Augusztus12, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2017 18 órája, gezoli írta: Neked ott megy ki a motortérbe a gázbowden. Igen, tudom, de máshol nem is tudok kábelt behúzni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus23, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2017 A hangszóróra a saru forrasztva van vagy csak rá van dugva? Holnap szedem le a kárpitokat,mert üregelem ki a kocsit.Elég gagyik a hátsó hangszórók,Gondoltam akkor már veszek oda is valami normálisat.De ha műszerész végzettség kell hozzá akkor hagyom az egészet Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus24, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2017 7 órája, Geopake írta: A hangszóróra a saru forrasztva van vagy csak rá van dugva? Holnap szedem le a kárpitokat,mert üregelem ki a kocsit.Elég gagyik a hátsó hangszórók,Gondoltam akkor már veszek oda is valami normálisat.De ha műszerész végzettség kell hozzá akkor hagyom az egészet Ha gyári a hangszóró akkor csatlakozó van. De spec, mert egybe van öntve a két csati és egymáshoz képest 90o-kal el van fordítva. Ilyet vegyél hozzá: https://www.google.hu/search?q=opel+hangszóró+csatlakozás&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiolNX39-7VAhUFnRoKHa3rAngQ_AUICigB&biw=1366&bih=628#imgrc=S0oVtRoNCy1O3M: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus24, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2017 16 órája, gezoli írta: Ha gyári a hangszóró akkor csatlakozó van. De spec, mert egybe van öntve a két csati és egymáshoz képest 90o-kal el van fordítva. Ilyet vegyél hozzá: https://www.google.hu/search?q=opel+hangszóró+csatlakozás&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiolNX39-7VAhUFnRoKHa3rAngQ_AUICigB&biw=1366&bih=628#imgrc=S0oVtRoNCy1O3M: Köszi.Levettem ma a kárpitokat mert üreg védőztem a kocsit.Nem tudom gyári-e a hangfal de elég gagyin szól.Valami matrica van csak rajta,de GM -et nem találtam.Holnap leszedem a sarukat megnézem hogyan állnak.A hátsó csipogóról is leszakadt az egyik vezeték a saruról.Szerezhetek forrasztót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus25, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2017 On 2017. 08. 24. at 5:34, gezoli írta: Ha gyári a hangszóró akkor csatlakozó van. De spec, mert egybe van öntve a két csati és egymáshoz képest 90o-kal el van fordítva. Ilyet vegyél hozzá: https://www.google.hu/search?q=opel+hangszóró+csatlakozás&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiolNX39-7VAhUFnRoKHa3rAngQ_AUICigB&biw=1366&bih=628#imgrc=S0oVtRoNCy1O3M: Nem ilyen a csatlakozója.Egyformán áll mind a kettő,ráadásul fekete mindkét vezeték.Valaki utólag rakta bele a hangfalakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts