Guest Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 HI All! Érdeklődnék mindenki elégedett a G Astákban lévő gyári "HIFI"-vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 :) :lol: :D :lol: :lol: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 En oly annyira elegedett voltam, hogy mindent kicsereltem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 Családapáknak tökéletes. A beépíthetőség is teljesen jó, pont olyan még márkában is egyező komponens DLS szetteket tettem a gyári helyekre, csak kicsit magasabb kategóriájút. Sírtam, hogy a sokezres multikormányom b*szhatom és a gyári CD-s CAR400-ast is be kell adnom a méh telepre, mert nagyon szépen szólt, de megérte. Az szépen szólt, ez meg gyönyörűen. :) A kis váltó feletti tartórekeszbe került az mp3 lejátszó (ami persze inkább mennyiség, mint minőség orientált :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 Bizonyos fejegysegekhez letezik a kormanyoszlopon levo vezerlehoz atalakito. Konkretan amirol tudok JVC KD-LH70 es Toyota Yarishoz letezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 Én meg se rendeltem. Egy szakadt kazettásmagnóert 72eft-ot? Na ne. Jvc teli-elölapos mp3 lejatszó 65eft!!! NOS? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 Általában 5ven-6van fölött adnak a fegységekhez távirányítót is. -vagy ilyet vagy olyat vagy is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 Jo ez rendben van. Az enyemhez is adtak, de most mit kezdjek egy infras tavirnyitoval? Rogziteni sehova nem tudom, ugy hogy tudjam is, hogy mit nyomok, ha meg mar keresni kell mit nyomok, akkor a radiohoz is hozzanyulhatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 Ez igaz, de szerintem nem lehet sokkal nehezebb egy rádiót megtanulni kezelni, mint egy "bottávirányítót". Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve Január4, 2004 Megoszt Elküldve Január4, 2004 Én sem rendeltem, járt a felszereltséghez, szívás :) Nekem is van távirányitóm, 2mm vastag, mega, eddig 5 alkalommal használtam. 4-szer vagizni a csajok előtt, egyszer meg pályán. Feküdtem a kartámaszon hátul és más vezette a kocsim, én meg nagyúr módjára onnan terelgettem a hifit. 5 alkalmommal 2 év alatt. Ha valakinek nehézséget nyújt elnyúlni odáig, az hogy vált? Azon már a multikormány sem segít... ezek mind felesleges baromságok szerintem, a hétköznapi életben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spuri Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 hüje kérdés: a gyári kazettás cuccot lehet vhogy cdre cserélni a multikormány megtartásával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Próbálj szerezni hozzá "gyári" CDs autórádiót. Vagy elképzelhető, hogy tudsz hozzá CD-tárat vásárolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve Január22, 2004 Megoszt Elküldve Január22, 2004 Persze átlehet cserélni, multikormányból (müködésileg) csak egy fajta van. bagóért kapsz ilyen CDs magnót, ha jó helyen keresed. Talán bontókban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Astra Classic Caravan-ba 45ért akartak Philipset rámsózni a bódba. Vettem kéz alatt kilencé CAR200-at. Annyit megért. Többet nem. Családapa vagyok. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Bocsánatot kérek az off-topicért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február12, 2004 Megoszt Elküldve Február12, 2004 Sziasztok! Vettem egy VIVÁ-t 2 hangszórós előkészítéssel. A hangszóró csatlakozóban mind a 4 hangszóró be van kábelezve. Hol lehet a hátsó ajtók felé menő kábel vége? Kp.-i zár miatt ezeknél az ajtóknál is van gumiharang. Ahány Opel szervíz, annyi válasz. Tudja valaki pontosan? Másik kérdésem: a 2 v. 4 hangszóró esetén ugyanazt a mély-közép ( vagy szélessávú ) hangszórót építik mint a 6 v. 8 hangszórós változatnál? Miről lehet a különbséget megismerni? Családapa vagyok, de nem Beatles-t hanem Jethro Tull-t hallgatok. Köszi Kutyuska Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Hi! Örülök hogy másnak is szemet szurt az a probléma hogy nincs meg a hátsó ajtókhoz vezető kábel. Ha valaki megtalálta kérem irja le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 Hello mindenki! Problematikam a következő: G Astra Viva-t vettem. Gyárilag be van kábelezve 2 hangszóró, de megnéztem a gyári stekkerben és a hátsók is ki voltak forgatva. A problémám csak az hogy hol lehet a hátsó hangszóró kábele, mert a hátsó ajtóig már nem megy el. Ez ügyben kérnék 1 kis segítséget. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március1, 2004 Megoszt Elküldve Március1, 2004 Szia Kreg! Az első ajtókban a magassugárzó is ki van kábelezve. Ha lepattintod a takarólemezt, a tükör állítón vissza van hurkolva a kábel.( üveg leteker és az üveg felől csavarhúzóval óvatosan le lehet pattintani. 3, az alaplapok rögzítéséhez hasonlító műanyag pöcök tartja. ) Egy vékony tapétavágókéssel benyulva el tudod vágni a rögzítését. A csatlakozó rajta van. A hátsó kábelt még én is nyomozom. Üdv: Kutyuska Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március2, 2004 Megoszt Elküldve Március2, 2004 Hello Kutyuska! Köszi szépen a segítséget, holnap szét is szedem a tükör részen a csatlakózót. Bizom benne hogy a hátsó ajtókhoz vezető kábelre is rábukkanunk. Ha van vmi fejlemény előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március7, 2004 Megoszt Elküldve Március7, 2004 Hello !!! Az elsö ajtókba sikeresen beraktam két ciripelőt. A magassugárzókkal sokkal szebben szól, még szerencse hogy ki volt kábelezve. Ez után elkezdtem kutakodni a hátsó kábel után. Lebontottam az ajtókárpitot, ugyanolyan müanyag bolha tartja azt is majdnem mindenhol. A kábel elvezetés megoldható, a gyárit nem találtam meg sajnos. Hát nem 5 perces meló lesz. Bár szerintem a rádióból induló hátsó hangszóró kábel is oda lehet valahova ragasztva mint az elsö ajtók magassugárzói. Ha esetleg van fejleményed szivesen fogadom Kreg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március8, 2004 Megoszt Elküldve Március8, 2004 Helló!! Jártam egy bontóban, ahol vettem gyári hangszórókat hátulra ( mélyközép 2e + magassugárzó 1,5e Ft ) ott mondták, hogy nézzem meg a hátsó ajtóba menő csatlakozón, odáig biztosan meg van. Ha a csatlakozón a vkék gyűrűt benyomod a csatlakozó kihúzható és láss csodát: a két tüskesor közül a 6-os két szélén megtaláltam ( Ohm mérővel kimértem ). Az ajtóban belül, a kárpit alatt levő csatlakozó is bontható ( elfordítható ). A bontóban 1e Ft-ért/db adnak hátsó ajtóba való kábelköteget, úgyhogy én ezt az elegánsabb megoldást választom. Már csak a kp. zár miatt is. Csak azt szeretném tudni, hogy az Opel "szakszervizekben" háromban is, miért modták, hogy előlről kell kikábelezni a hátsó ajtókat? A kábelezést kb. 18 e Ft-ért vállalták volna (10e munkadíj + 8e anyag ) A gyári hangszórók ( mély 6,5e Ft, magas 3,3e Ft ) közel 10e Ft párja. Brrr...... Át akartak vágni vagy csak nem értenek hozzá? Szerintem mindkettő. Ugyanezt tapasztaltam un. autohifi beszerelő műhelyekben is. Volt ahol az egész küszöböt felbontották volna a kábelezés miatt, természetesen közel Opel árban. A bontóban összesen 10e Ft volt a két mély és a 4 magassugárzó, 2e ft a két kábelköteg, némi kézügyesség és kész. Nekem megfelelnek a gyári hangszórók. Üdv: Kutyuska Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március14, 2004 Megoszt Elküldve Március14, 2004 Hello ! Sikerült nekem is, köszönöm a segitséget! Egy apró gondom van hogy Fehérváron nincs kimondottan opel bonto. A hátsó ajtókba szereztem mély hangszórókat, de magast nem tudtam sehol se. Ha leirnap hogy Bp-enn melyik bontoba sikerült neked hozzájutni az klassz lenne. Az OPEL szervizektől mit is várhatna az ember, le akarnak húzni mindenkit. Üdv.: Kreg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március15, 2004 Megoszt Elküldve Március15, 2004 Hello! A hátsó ajtókba ugyanolyan magassugárzót tettél mint az elsőkbe? Ha igen, passzol a rögzítésbe? Bár nem próbáltam de szerintem máshol vannak rajta a rögzítő elemek. A gépem be van kábelezve, mostmár ha a kisfiam mesekazettát akar hallgatni nem kell elöl üvöltetni, hátra nyomom a hátsó hangszórókra. Na persze jobban is duruzsol. Üdv: Kreg Link to comment Megosztás: More sharing options...
kutyuska Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Szia! A http://www.calibrainfo.hu/ oldalon a cím gyűjteményben megtalálod a bp.-i bontók elérhetőségét. Én Fóton vettem, nekem ez esik kézre, valamint nagyon segítőkészek ( itt mutatták meg a hátsó ajtó csatlakozójának a szétbontását is ) és itt vettem a hátsó ajtóba való kábelt is 1000 Ft/db. Csak az a gond, hogy a csipogó ebben a kábelban nincs benne, mert az csak az " elegance" felszereltségi szinthez tartozik, ilyen pedig nincs nekik, újért pedig nem fizetek egy kalap pénzt. Fél méter kábel + csatlakozó hiányzik, de ezt a nagy hangszóróról elviszem. Az első - hátsó csipogók a bontós szerint egyformák, még nem próbáltam. A hétvégén talán lesz rá időm. Üdv: Kutyuska. ui: beregisztráltam magam, jöhet üzenet privátba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts