lightning Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 "Nos idén is szeretnénk egy jó kis országos veterán Opeles bulit! A háttérben folynak a tárgyalások. Két lehetséges helyszín merült fel, Kecskemét és Szeged. Nagyon sok befolyásoló tényező van, remélem mihamarabb eldől idén hol is találkozhatunk. Amint konkrét információk lesznek közzétesszük! Addig is pörögjön a flex, csiszoljátok a vasakat, fessetek, polírozzatok, mert gyorsan itt a nyár!" Ezen szöveggel nyitottuk meg a találkozós topicban a nyári tali beharangozóját. Ide várunk minden kérést, gondolatot, szponzori, támogatói ötleteket. Először arra gondoltam, hogy szavazásra bocsájtuk a helyszínt, de aztán elvetettem, mert főként nem attól függ hol sikerül megrendezni a talit, hogy X százalék itt, Y meg amott szeretné, meg ez vitát hoz magával, hanem, hogy melyik helyszínen kapunk nagyobb támogatást, hol jobbak a lehetőségek a rendezvény lebonyolítására, gondolok itt szállásra stb. Ötleteket pedig gyűjtsük, mert hasznosak lehetnek. Én például szeretném, ha sikerülne megnyerni egy olyan szponzort, aki végett a messzebről jövők közt tudnánk többeknek is kisorsolni üzemanyag utalványt, vagy hasonló támogatást, ezzel is csökkentve az illető költségeit, és nagyobb kedvet csinálni a távolabb lakóknak. Na hajrá, dolgozzanak azok az "agykerekek"! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Előreláthatólag mennyire fix a Júli. 16.-a? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Előreláthatólag mennyire fix a Júli. 16.-a? Teljesen A helyszín 90%-os valószínűséggel Szeged lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Előreláthatólag mennyire fix a Júli. 16.-a? Most szombaton (15.-én) tárgyalunk, pontosítunk a Rupesky-ékkal, a programokat és a részleteket illetően, a dátum biztos, de július 15-16, vagyis szombat vasárnap. Ha lesznek konkrét infók közzétesszük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Június28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2006 Túl nagy itt a csend kérem! Úgy látom minden veterános alszik!!!! Vagy nagy a meleg????? Szegeden nemrég találkoztam egy öreg bácsival, akinek egy B Kadettja van, és ő az első tulaj!!!! Valami 23 év után cserét állítólag először gumit a kocsin, meg akksit is annyit használ, mintha nem is kellene a kocsoihoz!!! :-))) Még mindíg hajtja, ha ideje és ereje engedi ő is elnéz a találkozóra! Van egy másik öreg szintén valami tanár ember, akinek meg C Rekordja van, szintén elsőkézből, őt még meg kell keressem... Ja és írtam Gáll Csabáéknak akik Ascona B 400-al Rally-znak, hogy nagy örömünkre szolgálna, ha színesítenék a rendezvényt!!! www.ascona400.hu De ha bárkinek bármi ötlete van írjon! Ne feledjétek mihamarabb regisztrálni a szállás miatt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Helloék bizti nem jönnek le, mert versenyük lesz, Esztergomban... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Helloék bizti nem jönnek le, mert versenyük lesz, Esztergomban... :huh: Pont itt? Mi meg akkó nem leszünk itthon! :) Ilyenkor lenne jó ha sokan lennék! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Június29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2006 Pont itt? Mi meg akkó nem leszünk itthon! :) Ilyenkor lenne jó ha sokan lennék! :D :huh: Azért annyira ne aggódjatok! Ugyanis a verseny: 2006. 07. 15-16. I. Viadom Esztergom Rallye. Esztergom a tali meg 07.22-23. tart!!!!! Szóval mindkettő megoldható elméletileg!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Ja tényleg...én benéztem egy héttel... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Azért annyira ne aggódjatok! Ugyanis a verseny: 2006. 07. 15-16. I. Viadom Esztergom Rallye. Esztergom a tali meg 07.22-23. tart!!!!! Szóval mindkettő megoldható elméletileg!!!! :huh: Hurrá! Akkor megyünk megnézzük! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Hello! Szerintem a tali Kecskeméten is jó lenne a gokardpályán. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve December11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2006 Hello! Szerintem a tali Kecskeméten is jó lenne a gokardpályán. :) Hali kismanta! Úgy látom kis képzavar van! :) Ez az idei 2006-os tali megbeszélése volt! De mondjuk jövőre én is támogatnék egy kecskeméti öszeröffenést!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Hello! Szerintem a tali Kecskeméten is jó lenne a gokardpályán. :) ja elnéztem a dátumot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 ... De mondjuk jövőre én is támogatnék egy kecskeméti öszeröffenést!!!! Részemről tetszik a dolog, addigra reméljük a pálya sorsa is elrendeződik. Jelenleg semmi pontos infó nincs az új tulajról. Az idei talitokat a kecskeméti oldalon is olvashatóvá tettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 nagyon szomorú, hogy ez az oldal el van hanyagolva. Tényleg régen írtatok ide. Kevés a veterános itt úgy látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 nagyon szomorú, hogy ez az oldal el van hanyagolva. Tényleg régen írtatok ide. Kevés a veterános itt úgy látszik. a veteránoson meg még kevesebb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Sajnos sem veterán sem idő nincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Nem tudom,hogy most az idő végett de sok oldalon tényleg kevesen írogatnak. És a másik ,lehet hogy olyan helyen vannak (dolgoznak) nincs idő,vagy nem is engedik. HA haza megy akkor meg örül,ha nem kell gép elé ülni. Nekem is inkább reggel vagy du van kis időm. De mindig van mit hozzá szólni a dolgokhoz. Igy nem is lehet ismeretségeket szerezni. Nembaj majd lenn Zamárdiban . Ha jó idő lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts