Tápiószecső Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Most a kocsin 175/70/13-as van. A kérdésem az lenne, hogy milyen méretű téli gumi mennyen rá? Ugyanez a méret teljesen jó lesz. Kommersz méret olcsó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Heló Tud nekem valaki segíteni hogy honnan tudnék ablakmosó folyadék szállítő csövet szerezni? Ami a szivattyútól a hátsó ablaktörlőig megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Heló Tud nekem valaki segíteni hogy honnan tudnék ablakmosó folyadék szállítő csövet szerezni? Ami a szivattyútól a hátsó ablaktörlőig megy? Sztem autósboltokban kapsz ilyent. Csak meg kel adni a belső átmérőjét a csőnek. De mi történt? Elszakadt a tetőkárpit alatt? Azt csak úgy találod meg, megbontod a kárpitot. Vagy esetleg a csomiajtó átkötőjénél repedhetett el. A toldáshoz is lehet kapi olyan kis műanyag toldót. Szintén kell hozzá az átmérő mérete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Heló Tud nekem valaki segíteni hogy honnan tudnék ablakmosó folyadék szállítő csövet szerezni? Ami a szivattyútól a hátsó ablaktörlőig megy? én olyan tippet kaptam Tomitól h akváriumhoz hazsnálható csövet kell veni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 én olyan tippet kaptam Tomitól h akváriumhoz hazsnálható csövet kell veni :lol: Hát nem tudom nekem van akváriumom, de az elég könnyen megtörik, meg hidegben elég merev. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Hát nem tudom nekem van akváriumom, de az elég könnyen megtörik, meg hidegben elég merev. Hogy ne legyen egyszerű a dolog, abból is van többféle :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Hogy ne legyen egyszerű a dolog, abból is van többféle :lol: :lol: Meg, ha úgy is lesz benne fagyálló, akkor az nem fogja hagyni szeritnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Meg, ha úgy is lesz benne fagyálló, akkor az nem fogja hagyni szeritnem. a legjobb sztem a régebbi mercikben található cső.5.5-ös belsö,erősitett anyag(szövettel) ami még a benzint is bírja. a legutobb amikor vette merci szalonban(igen ott)450 huf volt métere.aszem 3 éve.az a cső 20 év múlva is cső még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Hogy ne legyen egyszerű a dolog, abból is van többféle :lol: :) Én arra az áttetsző ződre gondoltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Én arra az áttetsző ződre gondoltam. :lol: Van puhafajta is nekem,de az nem ződ,meg nem tudol hol van. :) off mekkora akváriumod van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Van puhafajta is nekem,de az nem ződ,meg nem tudol hol van. :lol: off mekkora akváriumod van? :lol: Van egy 50 literes díszhalakkal, van egy 120 literes teknősökkel, meg egy 40 literes törpehörivel. Ja meg egy 10literes kishalaknak, de azt most nem használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Van egy 50 literes díszhalakkal, van egy 120 literes teknősökkel, meg egy 40 literes törpehörivel. Ja meg egy 10literes kishalaknak, de azt most nem használom. Van bőven. :lol: Nekem van egy 200l díszhalas,és 20l kishalas. Na de nem offolok tovább. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Ma voltam kicentíroztatni a téli kerekeket, mert holnap fel akarom dobni omira... Jól élünk van, mert tavaly 800-ért csinálták, idén csak 700 volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Ma voltam kicentíroztatni a téli kerekeket, mert holnap fel akarom dobni omira... Jól élünk van, mert tavaly 800-ért csinálták, idén csak 700 volt :lol: Biztos a tözsvásárlói kártya! :) Nekem kövi 7n 7főn kerülnek fel a téli gumák.Még ha off ótóra ish.Az Eurotec utódját vettem, General Tyre néven fut.Nekem az Eurotec Snowolf2 volt fent tavaj a Vekin, és nagyon jól muzsikált. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Ma voltam kicentíroztatni a téli kerekeket, mert holnap fel akarom dobni omira... Jól élünk van, mert tavaly 800-ért csinálták, idén csak 700 volt :lol: Nekem nem volt ilyen szerencsém.. mind a 4 felnit görgőzni kellett... igaz 2 éve nem voltak.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Én már felraktam a téli kerekeket (Vredestein Snowtrac, 155/80R13), biztos, ami biztos, ne hóesésben kelljen szerelni. Arról is írhatna vki szakértő, hogy kell ilyenkor eltenni a nyárikat szakszerűen :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Én már felraktam a téli kerekeket (Vredestein Snowtrac, 155/80R13), biztos, ami biztos, ne hóesésben kelljen szerelni. Arról is írhatna vki szakértő, hogy kell ilyenkor eltenni a nyárikat szakszerűen :lol: . Úgy tudom, hogy fektetve, vagy felakasztva, asszem árulnak is ilyen állványt. Az állitva tárolást sokan ellenzik, bár én nem hiszem hogy nagy kárt tesz a gumiban. Meg nincs is értelme, mert folyton elgurulna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 tegnap elvittem az astrát...nem volt felnire szerelve a téli, megcsinálták..5500 Ft utána elvittem az omegát is...felnire volt szerelve de centír is volt - 5000 Ft -itt megkérdezte a gumis srác h te voltál már itt tavaly ugye ? mondom jah omegával - mondja nem egy ascona cabrioval :) ez jó volt :lol: ma reggel nézem az omegát sztem az egyik kereket fordítva tették fel nem forgásirányosan ( Conti TS810) szóval 2 autóra a szerelés 10rongy, még szerencse h a kadettot magamnak csináltam itthon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Én már felraktam a téli kerekeket (Vredestein Snowtrac, 155/80R13), biztos, ami biztos, ne hóesésben kelljen szerelni. Arról is írhatna vki szakértő, hogy kell ilyenkor eltenni a nyárikat szakszerűen :lol: . Lepucolod a kerekeket. Kipiszkálod a gumikból a kavicsokat. Ha felnin van a gumi akkor fektetve,ha felni nélkül akkor állítva. Ilyenkor időnként át kell forgatni. Az sem baj,ha lekezeled valami gumiápolóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Nekem nem volt ilyen szerencsém.. mind a 4 felnit görgőzni kellett... igaz 2 éve nem voltak.. :lol: Látod, az omega gyári alut nem kell, 14 év után sem :) Egyszer ütötte fel egyik belső peremét egy úthiba, de Gyuszi egy jól irányzott ütéssel helyre is rakta az 5 kilós kalapáccsal :P Én meg ma akarom cserélni a kerekeket, még jó hogy esik ahogy kifér... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 lehet nem jó helyre írom amit írok. tudnátok ajánlani egy megbízható szerelőt pesten aki kicserélné a segédkormányművemet meg a nyomtávrudat? ja és aki be is állítja a fútóművet. nincs vele semmi gáz(nincsenek berohadva a csavarok,meg ilyesmi),csak a ház elött nincs aknám és anélkül elég tréfás a dolog. senkit nem ismerek itt és ez rohadt dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Én meg ma akarom cserélni a kerekeket, még jó hogy esik ahogy kifér... :lol: http://koponyeg.hu/index.php és esni is fog....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 tudnátok ajánlani egy megbízható szerelőt pesten aki kicserélné a segédkormányművemet meg a nyomtávrudat? ja és aki be is állítja a fútóművet. Dedeó Gyuláéknál ha jól rémlik, van futóműállítás is... http://www.strohm.hu Vagy bármelyik Zengő gumiszervíz is megcsinálja. http://www.zengogumi.hu http://koponyeg.hu/index.php és esni is fog....... :lol: Ehhh... a végén el kell másznom a Lurdy mélygarázsba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Dedeó Gyuláéknál ha jól rémlik, van futóműállítás is... http://www.strohm.hu Vagy bármelyik Zengő gumiszervíz is megcsinálja. http://www.zengogumi.hu egyszer voltam a gyuláéknál akkor is a márciusi tali alkalmából. nem tudtam miket csinálnak ott. elgurulok vmelyik nap arra. kösz az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Ehhh... a végén el kell másznom a Lurdy mélygarázsba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts