opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ez valami szelektív hóesés volt, hogy csak az autódon van? :lol: Tudod, a hasonló színek vonzzák egymást :) A beton/aszfalt még viszonylag meleg volt, ott rögtön olvadt, de a háztetőkön megmaradt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Első hó szombaton: az enyém a garázsban tiszta maradt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 az enyém a garázsban tiszta maradt :lol: Azt meg majd az egerek fogják leszarni a garázsban, nehogy tiszta maradjon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Hát igen, a Caravanban van hely... :lol: Bizony ám! Nem győzöm elégszer hangoztatni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Bizony ám! Nem győzöm elégszer hangoztatni! :lol: Csak kár, hogy szegény motornak küszködnie kell a súllyal... :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Csak kár, hogy szegény motornak küszködnie kell a súllyal... :P :P :) Na ja , vmit vmiért. :lol: Hosszútávú tervben bent van az SE-sités. A családdal még csak megy, nem egy nagy darab egyik sem, de amikor vittem a sógorékat a Balcsira, se menni nem akart, se megállni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Bár igencsak bután néz ki az omi ezekkel a papucsokkal, de hát valamit valamiért :) Nem baj! :P Úgysem látszik,hogy te ülsz a volán mögött. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem baj! :P Úgysem látszik,hogy te ülsz a volán mögött. :lol: :lol: Nem is azért ment rá az a drága fólia, hogy látsszon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Most találtam. Szerintem még bőven van aktualitása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
21north Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Szerbusztok Új vagyok még, egy olyan problémám van ,hogy nem tudom mennyi hűtőviz kell az autóba és hogy milyen fajta(nem tudom ,hogy Aluminium hütőm van e vagy sima acél).Azt mondják nem mindegy milyet teszek bele. Egy opel astra 1,7 dti ről van szó ,2001 kiadás(novemberei smile.gif). ja a hütő (Ha szemben álok vele) bal oldalán alul látam egy piros kupakot, ha azt leveszem akkor ki birom engedni a hütővizet(persze kinyitom a hütőviz tartáj tetejét). Előre is köszönöm a válaszokat és olvasgatom a forumot tovább(Szerencsére van mit). Itt vannak a fagyok és még mindig nincs benne antifriz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 A hűtőd alumínium, úgyhogy csak piros színű fagyállót szabad beletenni (én a helyedben gyárit tennék, a cikkszáma 1940663, kb. ~1000Ft literje, de ez koncentrátum, 50%-ban kell higítani), és 8.7liter kell a rendszer teljes feltöltéséhez. Ha mondjuk veszel 4 liter fagyállót és a többit meg kipótolod deszt vízzel, akkor olyan -30°C-os hűtőfolyadékot kapsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
21north Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 köszönöm a válaszod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocso Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Sziasztok, történt, hogy tegnap a nagy hóban döcögtem vagy 150 km-ert, nem volt semmi probléma. Ma este ki akarom nyitni a kocsit és azt tapsztalom, hogy nem működik a központi zár és más semmi sem, semmi elektronika. Lehet, hogy lemerült az akksi teljesen? Ilyen hirtelen? Vagy beázott valami? Volt már valakinek ilyen esete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Sziasztok, történt, hogy tegnap a nagy hóban döcögtem vagy 150 km-ert, nem volt semmi probléma. Ma este ki akarom nyitni a kocsit és azt tapsztalom, hogy nem működik a központi zár és más semmi sem, semmi elektronika. Lehet, hogy lemerült az akksi teljesen? Ilyen hirtelen? Vagy beázott valami? Volt már valakinek ilyen esete? A hideg megadhatja a kegyelemdöfést egy fáradóban lévő akksi számára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocso Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 A hideg megadhatja a kegyelemdöfést egy fáradóban lévő akksi számára. Én is erre tippeltem, márcsak azon vacilálok, hogy Varta vagy Bosh legyen az új? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Én is erre tippeltem, márcsak azon vacilálok, hogy Varta vagy Bosch legyen az új? :excl: Ugyan az a szar mindkettő. Vegyél exide-ot, vagy volt akinek bejött az olcsóbb banner... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Ugyan az a szar mindkettő. Vegyél exide-ot, vagy volt akinek bejött az olcsóbb banner... És még drágák is :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 És még drágák is :excl: 5 éves a Vartám. Az önindító eléggé odavan így nagyon megkínozza az akksit (úgy indul ilyenkor télen, mintha merült lenne az akksi). Persze ha másikat kéne vennem, akkor exide, mert a tavalyi műszakiztatás során hoztak egy Varta 45Ah-s akksit és egy Bosch-t. Ugyan úgy nézett ki mindkettő. Még a fröccsöntési hibák is ugyanott voltak, csak a matrica más. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 5 éves a Vartám. Az önindító eléggé odavan így nagyon megkínozza az akksit (úgy indul ilyenkor télen, mintha merült lenne az akksi). Persze ha másikat kéne vennem, akkor exide, mert a tavalyi műszakiztatás során hoztak egy Varta 45Ah-s akksit és egy Bosch-t. Ugyan úgy nézett ki mindkettő. Még a fröccsöntési hibák is ugyanott voltak, csak a matrica más. :excl: Nem tudom, nekem egy Varta Blue Dynamic 55-ös van benne már lassan 5 éve, de még tökéletesen jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 5 éves a Vartám. Az önindító eléggé odavan így nagyon megkínozza az akksit (úgy indul ilyenkor télen, mintha merült lenne az akksi). Persze ha másikat kéne vennem, akkor exide, mert a tavalyi műszakiztatás során hoztak egy Varta 45Ah-s akksit és egy Bosch-t. Ugyan úgy nézett ki mindkettő. Még a fröccsöntési hibák is ugyanott voltak, csak a matrica más. :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Kicsit drágának találtam az exidet, ezér bannert vettem, és eddig tökéletesen be is jött, csak ajánlani tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fatyo Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Évek óta jaszakkut használok,sokat beszereltem már.Modern fejlesztés és tökéletes megbízhatóság jellemzi! És nem utolsó sorban kedvező az ára és legalább Magyar emberek zsebébe teszem a pénzt ami szerintem nem egy elhanyagolható szempont! Ha valakinek kell akkor a Bárdinál kedvezményesen tudunk vásárolni az autójába! Üdv.-mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts