Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A fene.. kérdezni akartam hogy milyenek a dayton gumeszok.. bár látom origik, így nincs tapasztalatod velük. De nem is ez a fene, hanem hogy nézem az árlistát.. ahol eddig 12/db volt, most felment 15/db-ra :P

Asszem 4db használt lesz.. ha még megvan a srácnak, és szemre is ok.

a daytonok jók nyugodtan felteheted. kötött forgású, puha, és sűrűn bordázott. :D

http://www.autogumibolt.hu/index.php?hova=...29e775dea7168bc

• Hozzászólások 271
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

No én várok mikor majd hideg lesz, ha nem is lesz hó :P (No meg kffelnit kéne addig kerítenem, me vasra csak nem teszem fel :D ) 4 Courier 195/65/15ben, eddig 2 télen vitték az A Omimat, most megismerkedhet az új Omival :D

Elküldve
A gumiknak már hideg van.[/quote

Bocs mindenkinek ,hogy megint csak segiteni szeretnék de ha esetleg

valakit mozgat a dolog vadi új angol AVON gumikat tudok a tisztelt

clubtagoknak 50-57%kedvezménnyel magyarul 2 fizetsz 4 vihetsz

alapon.Holnap rakok fel konkrét árat +méreteket.

üdv wrc

Elküldve

En pentelen raktam fel a szinten Dayton DW500-akat, ugyan mar hasznaltam fel telet, de most tok fura :P

Meg szep susogos hangja van :D

• 2 months later...
Elküldve

Hát ma megéreztem a téligumik előnyeit ismét.

Hétfőn feltettem a leendő alukerekeimet nyárigumival,hogy kipróbálom nemér-e bele sehol stb. stb.

Tegnap lusta voltam visszacserélni ma meg muszáj lett mert esik a haw.

Elindúlam a garázs felé ami enyhén emelkedős úton van és alig akart felmenni a kocsi.

Pedíg tudom,hogy szépen lassan egyenletes gázzal kell menni felfelé,nehogy megpörögjön a kerék.

Elsöpörtem a havat és beálltam a garázsba. Visszatettem a téligumikat és mint a sínautó úgy megy.

Szóval nagyon fontos a téligumi használata és csak javasolni tudom mindenkinek,hogy ne ezen spóroljon.

Elküldve

Most mesélte egy gumis ismerősöm, hogy a GT-Radial (Pirelli nyúlvány) csinált valamikor a műjégen egy téligumi tesztet. Egyforma autókra régi hagyományos mintájú illetve mai modern mintájú gumikat tettek és különböző versenyzők tesztelték.

Eredmény: a régi téligumik jobbak voltak a jégen!!! :)

Elküldve
Most mesélte egy gumis ismerősöm, hogy a GT-Radial (Pirelli nyúlvány) csinált valamikor a műjégen egy téligumi tesztet. Egyforma autókra régi hagyományos mintájú illetve mai modern mintájú gumikat tettek és különböző versenyzők tesztelték.

Eredmény: a régi téligumik jobbak voltak a jégen!!! :D

Nesze neked fejlesztésekbe ölt dollárok :)

Elküldve

Cserébe gondolom havon, meg száraz úton sokkal jobb. ;)

(((De lehet hogy az volt a gond, hogy műjégen próbálták, nem pedig igazin. :D oké, bocsi :) )))

• 1 month later...
Elküldve

Tegnap délután jobb idő volt és egyből érződött a téligumikon.

Egyből zajosabbak lettek és a kormány is nehezebb lett. ;)

Már jó lenne felpakolni az alukat a nyárimugival. :)

Elküldve

Szóval a téligumi.Hát ém már erősen gondolkodom, hogy lekerülnek a téligumik az Astra alól.Dayton DW500 volt rajta, ez volt a 2. szezonja.Amikor normálisan vezettem, nem volt vele gond.Amúgy az eleje relative hamar elindult.De összeségében a hideg, fagyos aszfalton jól muzsikált.

A Corsa alatt pedig matador MP55 volt.Ez a gumi a havat piszok jól le tudta kezelni, de kicsit síkosabb úton már nem állt a helyzet magaslatán.Mondjuk a Corsa sem éppen "piszoknehéz" autó, szal biztos ez is közrejátszott.

Összeségében amúgy meg voltam vele elégedve, de pl. az Astra alá már nem tennék ilyen gumit.

Szerintem.

Elküldve
Szóval a téligumi.Hát ém már erősen gondolkodom, hogy lekerülnek a téligumik az Astra alól.

Pisti várjál még sztem is itt még bármi lehet (baxxa meg)

Elküldve

Csak vicceltem ám! :) Nálunk is esett egy kicsit a haw, elég trutyi az út is, és csak 3.5 fok van.Szóval úgy döntöttem, hogy még egy kicsit kibírom! ;)

Azért köszi mindenkinek! ;)

Elküldve

Hali,

S a mai reggeli 5-6 foról, s a mostani 13-ról mi a véleményetek?

Nagyon csúszik a téli gumi 10-15 fokban? (Kléber Kirshalp HP)

Üdv.

Elküldve

Én még várok vele, mert lesznek még ennél jóval hidegebb éjszakák a következő pár hétben.

Húsvét környéke lesz szerintem optimális a cserére. Nem kell félni, 15 fokban is teljesen jó

a téli gumi még. :)

Elküldve
Én még várok vele, mert lesznek még ennél jóval hidegebb éjszakák a következő pár hétben.

Húsvét környéke lesz szerintem optimális a cserére. Nem kell félni, 15 fokban is teljesen jó

a téli gumi még. ;)

Feltéve ha nem 8 éves, vagy Tescos újrafutózott. Esetleg ezek linerákombinációja. :)

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.