corsarulez Elküldve November1, 2005 Elküldve November1, 2005 Nálam ma kerültek fel a téli gumik. Hajnalokban már bőven minusz van és meg hajnalokban járok dolgozni... :P Dayton téli gummó van rajta, ez már a harmadik éve, még egész jó. :D
afonya Elküldve November1, 2005 Elküldve November1, 2005 Én is tennék fel téli gumit ... de sehol sem találom. :shock: Jaa, hogy venni kéne. :roll: Hát ezt most kihagyom, majd lábjjhegyen megyek.
Fodijabba Elküldve November1, 2005 Elküldve November1, 2005 Én két hete felraktam "most már úgyse' lesz jó jó idő" felkiáltással. Két nappal később majdnem 20 fok... :P Hááát, 18-20 fok körül eléggé csúszik a Kleber Krisalp téli gumi. :D
tgabika76 Elküldve November1, 2005 Elküldve November1, 2005 Nekem asszem jövő hétvégére marad a kérdés, mert most a 4 nap alatt nem volt rá időm, hét közben meg nem használom az autómat. Pedig nagyon itt az ideje, sosem hittem volna hogy a legalapabb Calibra tud másodikból indulva folyamatosan kipörgő kerékkel menni egészen leszabályozásig (80km/h). Pedig egyszerű. Nem kell hozzá más csak közepesen kopott nyári gumik, fehér aszfalt meg 3,5C fokos külső hőmérséklet.
Tom Elküldve November1, 2005 Elküldve November1, 2005 Jaja! Lassan tényleg esedékes lesz, mert nyáriakkal már nagyon nem úgy tapad a gép, mint 30 fokban... De nekem csak decemberben lesz meg hozzá a pénzmag, addig marad a fokozott óvatosság, meg ha nem létszükséglet a kocsi, akkor a nem használás.
Hagalex Elküldve November1, 2005 Elküldve November1, 2005 Nekem meg kőne venni először 4 lemez felnit....mert gumi már van... Pirelli márkájú, és vadi új... 8) (majnem) Az ólumáriom felnit nem kéne állandóan szereltetni, meg sózatni! :roll:
bszemethy Elküldve November1, 2005 Elküldve November1, 2005 A hétvégén én is feteszem a Kleber Krisalp gumikat. Nekem telugumik acélfelni állnak.
uhuhu Elküldve November1, 2005 Szerző Elküldve November1, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1032 itt régebben tök ócsóért lehetett venni lemezfelnit....
Gepard Elküldve November1, 2005 Elküldve November1, 2005 Én is a jövő hétre tervezem, kérdés a gumissal mikor tudok egyeztetni. Nekem Falken HS 435 megy fel
warwolf Elküldve November1, 2005 Elküldve November1, 2005 Én a 7n megjátszom a kerékcserét, mert ma kicsit későn jöttünk haza vidékről, és 1.5 fokot mutatott a külső hőmérő.Az meg nem jó. Szal komplett kerékcsere, Dayton DW500, és 175/65-14.Tavaly vettem.
rtomi Elküldve November1, 2005 Elküldve November1, 2005 Én a Kadettre vettem 4 db. Micheline Alpine M+S gumit 165/80 13-as méretben 15 ezer forintért. Csak a Wartburg felnikről le kell szedetni. (jaa!! és úgy hoztam el,hogy majd egyszer kifizetem :wink: )
ivannorbi Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 Hát, ez jó üzletnek tűnik, ahogy a gumit nézem! Gratula! Nekem már elég régóta téligumma van fenn, pontosan 2004 szeptember óta, ezzel vettem a vasat, és ugye nem volt értelme télig nyárit felraknom. Erre a télre meg már nem lettek volna jók, mert nem elég mélyek a barázdák. Így elhasználtam őket. Most viszont újat kellene venni :roll: Egyébként nem volt olyan vészes télivel közlekedni, de azért próbáltam óvatosabb lenni (pl: nagyobb követési távolság). Szerencsére nem nagyon voltak necces esetek, de az ABS azért néha dolgozott! Meg egyszer-kétszer sodródott a hátulja (igaz, nem véletlenül :roll: :P )! Ja, egyébként Michelin Alpine 2 van rajta.
uhuhu Elküldve November2, 2005 Szerző Elküldve November2, 2005 ma megvettem a Barum Polaris2 -est. ujat, 10.500 Ft/db ért... tök jó. most lesz életemben először 4 téligumi az autómon :P
gyurszi Elküldve November4, 2005 Elküldve November4, 2005 Én a jövöhéten tervezem felrakni,mind a négy kerékre DAYTON 175-70-13as :twisted:
uhuhu Elküldve November4, 2005 Szerző Elküldve November4, 2005 Én a jövöhéten tervezem felrakni,mind a négy kerékre DAYTON 175-70-13as :twisted: a 13 as felmegy neked előre??? :roll:
Albert Elküldve November4, 2005 Elküldve November4, 2005 Nekem megvannak a tavalyiak, még teljen jók. Puntós kollégától vettem 8-ért a négyet, rárakattam az elfüstölt gumik helyére a lemezfelnire, és tök jók. Nem szeretem havazás előtt sokkal felrakni őket, és még két projektem is van velük, kiváncsi vagyok mit ajánlotok: 1. Jelenleg fémszürke a felnim, és szeretném ha fekete lenne. Lefesthetem-e valamivel, vagy úgy nagyon gagyi lesz. Vagy esetleg van valami festék amit ajánlotok? 2. Idén is el kell vinni grammolni? Vagy csak ha ráz a kormány?
rtomi Elküldve November4, 2005 Elküldve November4, 2005 2. Idén is el kell vinni grammolni? Vagy csak ha ráz a kormány? Rendes és alapos gazdi minden felakás előtt kicentíroztatja a kereket :wink:
gyurszi Elküldve November4, 2005 Elküldve November4, 2005 a 13 as felmegy neked előre??? :roll: Igen,felmegy a 13as felni
Tiv. Elküldve November4, 2005 Elküldve November4, 2005 Én egy hete felraktam a téli kerekeket. Nem szoktam az első hóig várni. Nem tudom milyen márkájú gumik. Ezekkel a kerekekkel vettem a kocsit. Szerintem két telet még elmennek. Remélem.:P
mackosajt Elküldve November4, 2005 Elküldve November4, 2005 Mint az a tavaszon kiderült, mióta megvettem a vasat(tavaly március) azóta téli volt rajta(furcsáltam is, hogy milyen jól kapar a gép. Tavasszal kellett vennem szálszakadás miatt két gumeszt, akkor derült ki mindez. Most meg szeretnék téliesíteni, viszont sikerült már az utóbbi hónapban sokat költenem. Azért szerintem max. dec. elején felkerülnek a téli papucsok.
warwolf Elküldve November5, 2005 Elküldve November5, 2005 Én a 7n megjátszom a kerékcserét, mert ma kicsit későn jöttünk haza vidékről, és 1.5 fokot mutatott a külső hőmérő.Az meg nem jó. Szal komplett kerékcsere, Dayton DW500, és 175/65-14.Tavaly vettem. Na ma felkerültek a téligumák, aztán az első egy-két kanyar után majdhogynem sírva fakadtam.Ez nagyon nemjó.De megpróbálok most néhány hónapig normálisan közlekedni. :P
tomi023 Elküldve November5, 2005 Elküldve November5, 2005 új Dayton DW 500 elöl, Continentál (kaptam) hátul! Fent vannak, A Trabimra is feltettem ma Dayton DW500 csak kicsit kisebb:)
J0hnny Elküldve November5, 2005 Elküldve November5, 2005 új Dayton DW 500 elöl, Continentál (kaptam) hátul! Fent vannak, A Trabimra is feltettem ma Dayton DW500 csak kicsit kisebb:) Én is feldobálom jövöhéten a firestone téliket.
Laci4 Elküldve November6, 2005 Elküldve November6, 2005 új Dayton DW 500 elöl, Continentál (kaptam) hátul! Fent vannak, A Trabimra is feltettem ma Dayton DW500 csak kicsit kisebb:) A fene.. kérdezni akartam hogy milyenek a dayton gumeszok.. bár látom origik, így nincs tapasztalatod velük. De nem is ez a fene, hanem hogy nézem az árlistát.. ahol eddig 12/db volt, most felment 15/db-ra :P Asszem 4db használt lesz.. ha még megvan a srácnak, és szemre is ok.
Recommended Posts