uhuhu Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 ki, mikor teszi fel a téli gumit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Nálam ma kerültek fel a téli gumik. Hajnalokban már bőven minusz van és meg hajnalokban járok dolgozni... :P Dayton téli gummó van rajta, ez már a harmadik éve, még egész jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Én is tennék fel téli gumit ... de sehol sem találom. :shock: Jaa, hogy venni kéne. :roll: Hát ezt most kihagyom, majd lábjjhegyen megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Én két hete felraktam "most már úgyse' lesz jó jó idő" felkiáltással. Két nappal később majdnem 20 fok... :P Hááát, 18-20 fok körül eléggé csúszik a Kleber Krisalp téli gumi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Nekem asszem jövő hétvégére marad a kérdés, mert most a 4 nap alatt nem volt rá időm, hét közben meg nem használom az autómat. Pedig nagyon itt az ideje, sosem hittem volna hogy a legalapabb Calibra tud másodikból indulva folyamatosan kipörgő kerékkel menni egészen leszabályozásig (80km/h). Pedig egyszerű. Nem kell hozzá más csak közepesen kopott nyári gumik, fehér aszfalt meg 3,5C fokos külső hőmérséklet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Jaja! Lassan tényleg esedékes lesz, mert nyáriakkal már nagyon nem úgy tapad a gép, mint 30 fokban... De nekem csak decemberben lesz meg hozzá a pénzmag, addig marad a fokozott óvatosság, meg ha nem létszükséglet a kocsi, akkor a nem használás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Nekem meg kőne venni először 4 lemez felnit....mert gumi már van... Pirelli márkájú, és vadi új... 8) (majnem) Az ólumáriom felnit nem kéne állandóan szereltetni, meg sózatni! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bszemethy Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 A hétvégén én is feteszem a Kleber Krisalp gumikat. Nekem telugumik acélfelni állnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1032 itt régebben tök ócsóért lehetett venni lemezfelnit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Én is a jövő hétre tervezem, kérdés a gumissal mikor tudok egyeztetni. Nekem Falken HS 435 megy fel Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Én a 7n megjátszom a kerékcserét, mert ma kicsit későn jöttünk haza vidékről, és 1.5 fokot mutatott a külső hőmérő.Az meg nem jó. Szal komplett kerékcsere, Dayton DW500, és 175/65-14.Tavaly vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Én a Kadettre vettem 4 db. Micheline Alpine M+S gumit 165/80 13-as méretben 15 ezer forintért. Csak a Wartburg felnikről le kell szedetni. (jaa!! és úgy hoztam el,hogy majd egyszer kifizetem :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Hát, ez jó üzletnek tűnik, ahogy a gumit nézem! Gratula! Nekem már elég régóta téligumma van fenn, pontosan 2004 szeptember óta, ezzel vettem a vasat, és ugye nem volt értelme télig nyárit felraknom. Erre a télre meg már nem lettek volna jók, mert nem elég mélyek a barázdák. Így elhasználtam őket. Most viszont újat kellene venni :roll: Egyébként nem volt olyan vészes télivel közlekedni, de azért próbáltam óvatosabb lenni (pl: nagyobb követési távolság). Szerencsére nem nagyon voltak necces esetek, de az ABS azért néha dolgozott! Meg egyszer-kétszer sodródott a hátulja (igaz, nem véletlenül :roll: :P )! Ja, egyébként Michelin Alpine 2 van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2005 ma megvettem a Barum Polaris2 -est. ujat, 10.500 Ft/db ért... tök jó. most lesz életemben először 4 téligumi az autómon :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Én a jövöhéten tervezem felrakni,mind a négy kerékre DAYTON 175-70-13as :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2005 Én a jövöhéten tervezem felrakni,mind a négy kerékre DAYTON 175-70-13as :twisted: a 13 as felmegy neked előre??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Nekem megvannak a tavalyiak, még teljen jók. Puntós kollégától vettem 8-ért a négyet, rárakattam az elfüstölt gumik helyére a lemezfelnire, és tök jók. Nem szeretem havazás előtt sokkal felrakni őket, és még két projektem is van velük, kiváncsi vagyok mit ajánlotok: 1. Jelenleg fémszürke a felnim, és szeretném ha fekete lenne. Lefesthetem-e valamivel, vagy úgy nagyon gagyi lesz. Vagy esetleg van valami festék amit ajánlotok? 2. Idén is el kell vinni grammolni? Vagy csak ha ráz a kormány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 2. Idén is el kell vinni grammolni? Vagy csak ha ráz a kormány? Rendes és alapos gazdi minden felakás előtt kicentíroztatja a kereket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 a 13 as felmegy neked előre??? :roll: Igen,felmegy a 13as felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Én egy hete felraktam a téli kerekeket. Nem szoktam az első hóig várni. Nem tudom milyen márkájú gumik. Ezekkel a kerekekkel vettem a kocsit. Szerintem két telet még elmennek. Remélem.:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Mint az a tavaszon kiderült, mióta megvettem a vasat(tavaly március) azóta téli volt rajta(furcsáltam is, hogy milyen jól kapar a gép. Tavasszal kellett vennem szálszakadás miatt két gumeszt, akkor derült ki mindez. Most meg szeretnék téliesíteni, viszont sikerült már az utóbbi hónapban sokat költenem. Azért szerintem max. dec. elején felkerülnek a téli papucsok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Én a 7n megjátszom a kerékcserét, mert ma kicsit későn jöttünk haza vidékről, és 1.5 fokot mutatott a külső hőmérő.Az meg nem jó. Szal komplett kerékcsere, Dayton DW500, és 175/65-14.Tavaly vettem. Na ma felkerültek a téligumák, aztán az első egy-két kanyar után majdhogynem sírva fakadtam.Ez nagyon nemjó.De megpróbálok most néhány hónapig normálisan közlekedni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 új Dayton DW 500 elöl, Continentál (kaptam) hátul! Fent vannak, A Trabimra is feltettem ma Dayton DW500 csak kicsit kisebb:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 új Dayton DW 500 elöl, Continentál (kaptam) hátul! Fent vannak, A Trabimra is feltettem ma Dayton DW500 csak kicsit kisebb:) Én is feldobálom jövöhéten a firestone téliket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 új Dayton DW 500 elöl, Continentál (kaptam) hátul! Fent vannak, A Trabimra is feltettem ma Dayton DW500 csak kicsit kisebb:) A fene.. kérdezni akartam hogy milyenek a dayton gumeszok.. bár látom origik, így nincs tapasztalatod velük. De nem is ez a fene, hanem hogy nézem az árlistát.. ahol eddig 12/db volt, most felment 15/db-ra :P Asszem 4db használt lesz.. ha még megvan a srácnak, és szemre is ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts