spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Tetőkárpittal mit csináltak? ;) Újrakárpitozás vagy csere? Belső milyen lett? Nekem az a nyűgöm, hogy gyári színű kárpitot szeretnék de olyan piros csíkos tuti nincs a világon sehol :lol: Belsejéről tolj pls egy képet :) Hentelj le egy csirkét inside, és máris piros csíkos lesz a belső ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Tetőkárpittal mit csináltak? ;) Újrakárpitozás vagy csere? Belső milyen lett? Nekem az a nyűgöm, hogy gyári színű kárpitot szeretnék de olyan piros csíkos tuti nincs a világon sehol :lol: Belsejéről tolj pls egy képet :) A tetőkárpitot csak újrahúzták. Már amikor megvettem volt rajta egy kék szörnyűség, azt levette róla és rárakott egy sötétszürke plüsst. Holnap tolok róla pár képet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Közben találtam egy képet az ajtókárpitokról. Az ülések "közepe" is ugyanilyen minta, a szélei pedig sima sötétszürke. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Hentelj le egy csirkét inside, és máris piros csíkos lesz a belső :) Ha néznél Dextert, tudhatnád, hogy elég nehéz megoldani, hogy a vércsík egyenletesen szórodjon fel és a kívánt irányba egyenes legyen :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 A tetőkárpitot csak újrahúzták. Már amikor megvettem volt rajta egy kék szörnyűség, azt levette róla és rárakott egy sötétszürke plüsst. Holnap tolok róla pár képet. :lol: képet, képet még képet vagy gyere ki Lacházára....mert....mert muszáj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 képet, képet még képet vagy gyere ki Lacházára....mert....mert muszáj Fel vagyok iratkozva. 90% hogy megyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Jobb később mint soha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 hmm...lehet, hogy a full fekete jobb lett volna? vagy szürke oldaltámasszal? :) tetőkárpit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Ha néznél Dextert, tudhatnád, hogy elég nehéz megoldani, hogy a vércsík egyenletesen szórodjon fel és a kívánt irányba egyenes legyen :) :P :D Azt nem mondtad, hogy egyenletes csíkokat szeretnél... ;) am meg repeat hent until bored. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 hmm...lehet, hogy a full fekete jobb lett volna? vagy szürke oldaltámasszal? :) tetőkárpit? :D Nekem tetszik így is. A tetőkárpit ugyanilyen színű mint itt az oldaltámasz. De egyébként csalóka ez a kép, a valóságban a szürke sokkal sötétebb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts