J0hnny Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Egyszer Tomitól kaptam abból a spec szerből,amivel a márkakerben mossák a kocsikat,csakhogy nem tudtam,hogy tűző napon nem szabad használni. Azt hittem elsírom magam,amikor megláttam a kocsim oldalát,milyen matt lett tőle. 1 napig políroztam kézzel,hogy eltünjenek a foltok. Azóta csakis WU2,tavasszal és nyáron turtle wax. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Hali! Lehet nem a legjobb helyre irom de végül is autóápolás! Nem tud vki Budapesten olyan helyet, ahol jó minőségben és olcsón szintereznek vagy festenek felnit?? Köszi: Sz. Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Hali! Lehet nem a legjobb helyre irom de végül is autóápolás! Nem tud vki Budapesten olyan helyet, ahol jó minőségben és olcsón szintereznek vagy festenek felnit?? Köszi: Sz. Attila Szinterezés?? Így is nevezhetjük a porfestést? :huh: Próbáld meg ezen a helyen: http://portech.hu/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Szinterezés?? Így is nevezhetjük a porfestést? :huh: Próbáld meg ezen a helyen: http://portech.hu/index.html Köszi, már irtam is nekik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Köszi, már irtam is nekik! Nincs mit :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2009 egy fontos kérdésem lenne: a sport kipufogom nagyon csúnyán rozsdás lett a tél alatt. maga a dob nem, csak a vége. mivel jön az le, ami nem szedi le a krómot is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 egy fontos kérdésem lenne: a sport kipufogom nagyon csúnyán rozsdás lett a tél alatt. maga a dob nem, csak a vége. mivel jön az le, ami nem szedi le a krómot is? Necces.... a rozsda ellen a CR, de azt nem tudom, hogy a krómot bántja-e. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Hali! Nem tud vki Budapesten olyan helyet, ahol jó minőségben és olcsón szintereznek vagy festenek felnit?? Köszi: Sz. Attila Találtam egy tuti helyet, szépen dolgoznak és olcsón is(talán a legolcsobban). Nem akarok reklámozni, de ha vkit érdekel elmondom a címet! ( PL.: 16" felni ,homokszórásal, metál szinnel szinterezve kívül belül, oldalt, plusz még a felniközepek mindkét oldala 20ezer volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kzsboy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Én kiprobáltam egy nano-s felületkezelést. Tavaly nagyon untam, hogy a vason minden látszódik - fekete ;) Meg sokat is vezetk és utáltam a "bogaras látképet" Szóval lekezeltem a kocsit, mondták, hogy fél évig jó.............és tényleg! Szuper a cucc, javaslom - nanobionic ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Mintha kissé reklámszagú lenne ez a hozzászólás! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Mintha kissé reklámszagú lenne ez a hozzászólás! ;) kitöltetlen reglap, egyetlen hozzászólás...ugyan már! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Én kiprobáltam egy nano-s felületkezelést. Tavaly nagyon untam, hogy a vason minden látszódik - fekete ;) Meg sokat is vezetk és utáltam a "bogaras látképet" Szóval lekezeltem a kocsit, mondták, hogy fél évig jó.............és tényleg! Szuper a cucc, javaslom - nanobionic ;) Mennyibe fájt a művelet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 kitöltetlen reglap, egyetlen hozzászólás...ugyan már! :D jogos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) :P -_- :D :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Mennyibe fájt a művelet?? Nem kapunk választ kzsboy-tól....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Nem kapunk választ kzsboy-tól....... miért is fura ez?????? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ;) egy fontos kérdésem lenne: a sport kipufogom nagyon csúnyán rozsdás lett a tél alatt. maga a dob nem, csak a vége. mivel jön az le, ami nem szedi le a krómot is? CIF-el dörzsöld meg. ;) Mindegy,hogy sima vagy citromos. Én régóta ezt használom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kzsboy Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Bocsi nem tudtam belépni....valami gond volt a jelszavammal....Amúgy köszi a bizalmat!!!!!!!!!!!! Csak gondoltam, hátha vannak tapasztalataitok, mert egy teljes autos felületkezelésen is gondolkodtam, de az ezért húzos....igy hát azt hittem egy ilyen forum-on errol lehet infot gyűjteni......hát talán nem jó helyen probálkoztam.... Még szerencse, hogy mashol baratsagosabbak es a jelszom is mukodik, nem kell hozza 300x probalkozni.... Jó forumozást....bocsi hogy zavartam a zartkoru tartsalgast... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kzsboy Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Sziasztok! Nekem egy fekete Astra H-m van és állandó bosszúságot okoz, hogy akár hogyan mosom, olyan (leginkább az üveg) mintha vízcseppes lenne! Ablaktisztítóval sem jön le! Mit lehet tenni vele? A másik, hogy a mocitetőn olyan foltok vannak, mintha a lakkba beleégett volna valami és nem tudom lemosni. Polírozni kell? Mit tudtok ajánlani? Mivel érdemes mosni a kocsit, hogy szép legyen a fénye? A wax = a viasszal? (bocsi a kérdésért, de hülye vok ilyen téren) Köszi a válaszokat! G. Szia, probáld ki a nanotechnologias kezeléseket, csak figyelj arra, milyen terméket választasz....Szalonokban már vannak jók, én pl éppen egy opel szalonban csináltattam...nincs foltos szelvedo.... <_< Hátha neke is bejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kzsboy Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Sokat beszéltünk a külső áplási cuccosokról, most várnék egy-két tippet, hogy a belső szövet kárpitokat, ülések kárpitját mivel érdemes házilag kicsuszmákolni?Lassan össze kellene rakni a Corsát, és hát csak ne már koszos cuccokkal csináljam! <_< De mosóporos vízzel sem szeretnék sikálni, mert a hang azt mondja, hogy nem jó 5let! Szóval,kinek mi a tapasztalata, kinek mi jött be idáig? Szia, nekem mindig borzasztóan néznek ki az ülések, mert eszek, alszok iszok a kocsiban. Ha van időm én a szőnyegtisztító gépet veszem elő, de régebben jól beváltak a szőnyegtisztító habok is. Hagyni kell megszáradni aztán erős porszívó.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Bocsi nem tudtam belépni....valami gond volt a jelszavammal....Amúgy köszi a bizalmat!!!!!!!!!!!! Nem tudtad megjegyezni? <_< :lol: Csak gondoltam, hátha vannak tapasztalataitok, mert egy teljes autos felületkezelésen is gondolkodtam, de az ezért húzos....igy hát azt hittem egy ilyen forum-on errol lehet infot gyűjteni......hát talán nem jó helyen probálkoztam.... Bocs, de az első hozzászólásodban ezeket írtad: "Én kiprobáltam egy nano-s felületkezelést. Szóval lekezeltem a kocsit, mondták, hogy fél évig jó.............és tényleg! Szuper a cucc, javaslom - nanobionic " Ezek után miért kell infót gyűjtened róla? :lol: Ha a saját tapasztalataid szerint "Szuper a cucc", akkor mit vársz tőlünk? Ha korábban nem az egész kocsit kezelted, le, hanem csak egy részét, akkor az eredmény láttán csak el tudod dönteni, hogy megéri-e az egészet lekezeltetni. Nem azt kérdezted, hogy nekünk mik a tapasztalataink, mi mit használunk a bogarak és a vízcseppek leküzdésére, hanem a képünkbe nyomtad a bionanonic-ot! Erre milyen válaszokat vársz? Azt hogy, HŰŰŰŰ!, meg AZTAAA! Hová kell mennünk lekezeltetni? Még szerencse, hogy mashol baratsagosabbak es a jelszom is mukodik, nem kell hozza 300x probalkozni.... Jó forumozást....bocsi hogy zavartam a zartkoru tartsalgast... Neked is jó fórumozást! (Akár máshol is :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Jó forumozást....bocsi hogy zavartam a zartkoru tartsalgast... Köszi...Megbocsájtunk :lol: <_< Nálad a pont ivannorbi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Még szerencse, hogy mashol baratsagosabbak es a jelszom is mukodik, nem kell hozza 300x probalkozni.... Máshol beveszik a maszlagod...és máshol nem esik ki a buksiból a jelszó <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nem jutott eszembe jobb topik... Tud valaki autókárpitost, aki tud javítani szövet (plüss?) A Vectra ülést? Szereztem fekete első üléseket. Nem vészes az állapotuk, de pár apró lyuk van rajta. Még van is pluszban hátsó ülésem is, úgyhogy még az sem gond, hogy ugyanolyan szövetet találjunk :lol: Egyelőre az érdekelne, hogy kb. mennyibe fájnak az ilyen javítások? Van valakinek tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nem jutott eszembe jobb topik... Tud valaki autókárpitost, aki tud javítani szövet (plüss?) A Vectra ülést? Szereztem fekete első üléseket. Nem vészes az állapotuk, de pár apró lyuk van rajta. Még van is pluszban hátsó ülésem is, úgyhogy még az sem gond, hogy ugyanolyan szövetet találjunk :lol: Egyelőre az érdekelne, hogy kb. mennyibe fájnak az ilyen javítások? Van valakinek tapasztalata? Nekem itt helyben az egész autómat ( értsd, első hátsó ülések, meg a 4db kárpit ) húzták át 32ért, fejtámlákkal együtt. A tetőkárpit meg 6eFt volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nekem itt helyben az egész autómat ( értsd, első hátsó ülések, meg a 4db kárpit ) húzták át 32ért, fejtámlákkal együtt. A tetőkárpit meg 6eFt volt. ;) Tetőkárpittal mit csináltak? ;) Újrakárpitozás vagy csere? Belső milyen lett? Nekem az a nyűgöm, hogy gyári színű kárpitot szeretnék de olyan piros csíkos tuti nincs a világon sehol :lol: Belsejéről tolj pls egy képet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts