Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Idéz
full polirra tudtok helyet/embert/árat/stb-t?

megbizhato, olcso, blablabla :lol:)

12 ropi, a váci úti tesco mögött

múltkor néztem, hogyan dolgoznak :arrow: szépen

csörögj rám estefelé, oszt elmagyarázom, hogyan jutsz oda

• Hozzászólások 159
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
  Idéz

12 ropi, a váci úti tesco mögött

múltkor néztem, hogyan dolgoznak :arrow: szépen

csörögj rám estefelé, oszt elmagyarázom, hogyan jutsz oda

tudom hol vannak, már beszéltünk róluk

multkor a kárpittisztitás miatt is őket ajánlottad

Elküldve
  Idéz
tudom hol vannak, már beszéltünk róluk

multkor a kárpittisztitás miatt is őket ajánlottad

akkó mirű beszélünk :roll:

12 nagyon olcsó a jó munkáért, olcsóbban tuti nem találsz olyat, amitől utána bepisilsz ;-)

• 2 weeks later...
Elküldve

Valami kretén összekarcolta a kocsimat kb. 2cm-es csíkon, de azt alapozóig. Tudtok valamit ajánlani, amivel házilag bejavíthatom? Vannak ilyen lakkfilchez hasonló cuccosok, de nem ismerem igazán ezeket a termékeket.

Előre is kösz a segítséget :prayer:

Elküldve
  Idéz
Szerintem olcsóbb, ha kevertetsz hozzá egy deci festéket, ráadásul az nem fog elütni.

Jé, tényleg! Igazad van. Jóapám is így javította be az autóját ;)

Kösz-köszi-köszi!!! :prayer: :wink:

És valami kis ecsettel vigyem fel?

Elküldve
  Idéz
Nekem nyár elején 25 cm-n karistolták meg, szintén alapig meg lemezig. Egyenlőre áll a renovating project.

Nem értem az embereket, miért így élik ki a perverziójukat. Inkább csinálna önkielégítést sajtreszelővel.... :x

Elküldve

Nekem a lökháritók vannak tele sérüléssel. Tökre dühítő hogy én figyelek,vigyázok a másik " egycerű" autós meg halálra karistolja a sarkokat amikor beparkor mögém-elém.

A kisebb karcolásokat eltudom tüntetni polírozással házilag is ,de lassan ráférne a verdára vallami komolyabb dolog is.

Off

Elküldve

ha nagy a karc akkor kis ecsettel szoktam javítani, ha csak kavicsfelverődés, akkor az ecset másik (általában fa) végével szoktam javítani.

Elküldve
  Idéz
ha nagy a karc akkor kis ecsettel szoktam javítani, ha csak kavicsfelverődés, akkor az ecset másik (általában fa) végével szoktam javítani.

Köszi!

Képzeld ma kiderült, hogy nem is karc, hanem valami "rákövült". De már letakarítottam :D))

Nem nagyon röhögtem magamon :oops: ;) :lol: :lol: :(

Elküldve
  Idéz
Szóval már itt sajnáltunk, aztán kiderül, hogy csak nekem karcolták meg. :lol: :( :D

Biztos már eleve sajnálnak a tükröd miatt...... 8)

Ó, én szegény hányatott sorsú, fényezetlen tükrű... ;)

Na megint a régi lemez... :lol:

• 5 months later...
Elküldve

Hello

Nos nemsokára itt a jó idő lehet polirozni!

http://www.riwax.hu/ -n amit lehet kapni azok jók nem?

Kéne az Astrára egy kis fény meg hogy ne lácódjanak azok a finom karcnyomok

+ AZ ESŐ NE CSEPPEKBEN ÁLJON AZ AUTÓN!

Hanem csorogjon le! Arra viasz kell nem? Mert megál rajta az eső!?????

Elküldve

Szoktátok használni a OMV-s kézi mosókat?

Én mostanában azt használom, 400 -ból egész szépen le tudod mosni és télen jók ezek, úgyis 5 nap múlva megint retkes lesz

Ha viaszolod, akkor lefolyik a víz rendesen

Elküldve

Én egy off autón Amway Silicone Glaze-t használtam, döbbentes hatás! Csak egy ronggyal kell bedörgölni a szert, nem kell polírkorong se. Egy 20 éves autót ujjávarázsolt és tartós a hatása a festékréteg roncsolása, fogyása nélkül.

• 2 weeks later...
Elküldve
  Amusing írta:
Szoktátok használni a OMV-s kézi mosókat?

Én mostanában azt használom, 400 -ból egész szépen le tudod mosni és télen jók ezek, úgyis 5 nap múlva megint retkes lesz

Ha viaszolod, akkor lefolyik a víz rendesen

foltos lesz tőle a kocsi. az enyém már az. a vízzel van valami gebasz az autómosós srác monta nekem is, ahová kézi mosóba szoktam vinni. télen mondjuk én is odaviszem, aztán tavaszra úgyis esedékes lesz a polír ...

• 1 year later...
Elküldve
  motomici írta:
Tud vki Pécsen helyet, ahol políroznak és jól is csinálják?

Én, mint pécsi, sajnos nem rendelkezem ezirányú tapasztalattal, de szerintem kérdezz rá ITT, talán van valami tapasztalatuk e téren. :lol:

Elküldve
  motomici írta:
Tud vki Pécsen helyet, ahol políroznak és jól is csinálják?

Nekem egyszer vizespolírozták egy helyen az astrát, azt szépen megcsinálták (miután nyáron

ráfolyt egy fa nedve, és ráégett). A bőrgyártól megy egy út a mohácsi útra, és ahol az S-ben

kanyarodik, ott kell balra lemenni, és ott vannak valahol... pontosabban én sem tudom, nagyon

rég volt már :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.