gergolabs Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Nekem egyszer vizespolírozták egy helyen az astrát, azt szépen megcsinálták (miután nyáron ráfolyt egy fa nedve, és ráégett). A bőrgyártól megy egy út a mohácsi útra, és ahol az S-ben kanyarodik, ott kell balra lemenni, és ott vannak valahol... pontosabban én sem tudom, nagyon rég volt már :lol: Ok!Lassan sort kerítek rá!Bár lehet, hogy tolódik jövőre, ha ilyen flottul mennek a dolgok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Nekem egyszer vizespolírozták egy helyen az astrát, azt szépen megcsinálták (miután nyáron ráfolyt egy fa nedve, és ráégett). A bőrgyártól megy egy út a mohácsi útra, és ahol az S-ben kanyarodik, ott kell balra lemenni, és ott vannak valahol... pontosabban én sem tudom, nagyon rég volt már :lol: Hali. Ehhez gondolom nem sima polirpasztát használnak. Én a prevent pasztával csináltam régebben szárazon és elég jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Ehhez gondolom nem sima polirpasztát használnak. Én a prevent pasztával csináltam régebben szárazon és elég jó lett. Konkrétan spéci 2000-es csiszolóvásznat :lol: Akkoriban 10-ért megcsinálták az egész autót, ugyanennyibe került a sima teljes polír is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Sziasztok! Fekete autó... tetszik meg szép mikor tiszta... de mikor takarítani kell ohmy.gif Szóval az érdekelne ki mivel takarítja a kocsiját és hogy tudja úgy lemosni hogy ne legyen utána csíkos. Nálam most a kocsimosás 4-5 óra munka dry.gif de megvan az eredménye! wink.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Sziasztok! Fekete autó... tetszik meg szép mikor tiszta... de mikor takarítani kell ohmy.gif Szóval az érdekelne ki mivel takarítja a kocsiját és hogy tudja úgy lemosni hogy ne legyen utána csíkos. Nálam most a kocsimosás 4-5 óra munka dry.gif de megvan az eredménye! wink.gif Enyém is fekete, tudom már mennyire macerás szín <_< Én általában kézi mosóba viszem wax-os kívülire, ééés az nagyon bevállt ám.. Kényelmesebb is, mint 5 órát polirozgatni a szarvasbőrrel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Enyém is fekete, tudom már mennyire macerás szín :huh: Én általában kézi mosóba viszem wax-os kívülire, ééés az nagyon bevállt ám.. Kényelmesebb is, mint 5 órát polirozgatni a szarvasbőrrel :D Na és a saját munka öröme? Vagy mindíg csak a kész dolgok? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Na és a saját munka öröme? Vagy mindíg csak a kész dolgok? <_< Szoktam magam mosni, de az csak max 1 óra, a szupersamponnal ami színtúgy tartalmaz wax-ot :D Nem tudom, hogy mit csinálok annyira jól, de nekem nem szokott csíkos lenni ilyenkor sem :lol: :huh: Egyébként kaptam fekete löttyöt az is wax-szerű dolog amit el kell polírozni az autón és akkor még csillivillibb lesz mint valaha :D De nem merem rákenni, mert mi van ha egyenletlenül polírozom a nagy dögön a saját két apró kezemmel?!?! Tapasztalat? Ehhez gépet kell használni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 hja, lemosom, de mostanában inkább sötétbe hogy boldog legyek hogy tiszta és nyugodtan aludjak, így ráérek másnap szitkozódni hogy csíkos vagy cseppfoltos az autó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 hja, lemosom, de mostanában inkább sötétbe hogy boldog legyek hogy tiszta és nyugodtan aludjak, így ráérek másnap szitkozódni hogy csíkos vagy cseppfoltos az autó :D Mivel nekem fehér kocsim van, ezért rám más szabályok vonatkoznak! :huh: Csíkok, meg foltok? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 hja, lemosom, de mostanában inkább sötétbe hogy boldog legyek hogy tiszta és nyugodtan aludjak, így ráérek másnap szitkozódni hogy csíkos vagy cseppfoltos az autó :lol: Dehát mostanában minden nap esik az esőőő :D :huh: Mondjuk nálunk a parkolóban egy-két bevállalósabb figura ennek ellenére csutakolja a kocsiját :D Ez kb olyan lehet nálatok PASIKnál mint nálunk nőknél az elkenődött smink :D Hatalmas empátiaszinttel rendelkezek így talán megértem <_< Vagy mégsem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Tisztaságmániás vagyok! Még a garázst is fehérre készülök csempézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Dehát mostanában minden nap esik az esőőő :D :D Mondjuk nálunk a parkolóban egy-két bevállalósabb figura ennek ellenére csutakolja a kocsiját :D Ez kb olyan lehet nálatok PASIKnál mint nálunk nőknél az elkenődött smink :lol: Hatalmas empátiaszinttel rendelkezek így talán megértem <_< Vagy mégsem :D Hát ez az! A nők sem mennek ki smink nélkül az utcára. Mi meg mutogassuk a dzsuvás verdát?! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Az a bajom a kocsimosással, hogy akármikor is hajtom végre, utánna mindíg el kezd esni az a qrv@ eső. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 én kb. 2-3 havonta lemosom samponnal, oszt jóvan <_< ennek a fényezésnek lényegében mindegy, szétszívta már a nap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Hja, ha átépítem most majd a garázst akkor csinálok bele valami vízelvezetőt és a garázsban mosom a verdát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Az a bajom a kocsimosással, hogy akármikor is hajtom végre, utánna mindíg el kezd esni az a qrv@ eső. <_< Akkor csak a sampont öntsd rá a többit elvégzi a természet! :huh: Nap szíja, eső mossa, szél száritsa. Biómosás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Szoktam magam mosni, de az csak max 1 óra, a szupersamponnal ami színtúgy tartalmaz wax-ot :D Nem tudom, hogy mit csinálok annyira jól, de nekem nem szokott csíkos lenni ilyenkor sem :D :huh: Egyébként kaptam fekete löttyöt az is wax-szerű dolog amit el kell polírozni az autón és akkor még csillivillibb lesz mint valaha :D De nem merem rákenni, mert mi van ha egyenletlenül polírozom a nagy dögön a saját két apró kezemmel?!?! Tapasztalat? Ehhez gépet kell használni? 1 óra és 1 perc soha nem volt miiiiiii ? :D Polírózás ? Khmm.... :lol: Dóri inkább ne gépészekedj vele szerintem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 bízd csak oda Pista bátyánkra, megoldja neked lehet, hogy egy kicsit világosabb lesz utána a motorháztető vagy esetleg teljesen fehér, de az csak a fényvetülés miatt lesz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Hja, ha átépítem most majd a garázst akkor csinálok bele valami vízelvezetőt és a garázsban mosom a verdát :huh: Akkor már építsél be a kocsi fölé zuhanyfejeket, folyik a samponos lé neked meg csak sikálni kell! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 És sárga esőkabátba fogom küldeni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Akkor csak a sampont öntsd rá a többit elvégzi a természet! :D Nap szíja, eső mossa, szél száritsa. Biómosás. :lol: Neszóóójááábee. :huh: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Sziasztok! Nekem egy fekete Astra H-m van és állandó bosszúságot okoz, hogy akár hogyan mosom, olyan (leginkább az üveg) mintha vízcseppes lenne! Ablaktisztítóval sem jön le! Mit lehet tenni vele? A másik, hogy a mocitetőn olyan foltok vannak, mintha a lakkba beleégett volna valami és nem tudom lemosni. Polírozni kell? Mit tudtok ajánlani? Mivel érdemes mosni a kocsit, hogy szép legyen a fénye? A wax = a viasszal? (bocsi a kérdésért, de hülye vok ilyen téren) Köszi a válaszokat! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Sziasztok! Nekem egy fekete Astra H-m van és állandó bosszúságot okoz, hogy akár hogyan mosom, olyan (leginkább az üveg) mintha vízcseppes lenne! Ablaktisztítóval sem jön le! Mit lehet tenni vele? A másik, hogy a mocitetőn olyan foltok vannak, mintha a lakkba beleégett volna valami és nem tudom lemosni. Polírozni kell? Mit tudtok ajánlani? Mivel érdemes mosni a kocsit, hogy szép legyen a fénye? A wax = a viasszal? (bocsi a kérdésért, de hülye vok ilyen téren) Köszi a válaszokat! G. A foltokat, mindenképp mutasd meg egy fényezőnek, mielőtt polírozod. Szerintem túl klóros, és meszes a víz, ezért lesz foltos! Sok tippről hallottam már a kocsimosás terén, nekem a szarvasbőr vált be...sima autósamponnal lemosod, majd leöblíted vízzel, és utána szarvasbőrrel letörlöd. :huh: Olyanról is hallotam már, hogy WU2 hajsamponnal mostak kocsit, és attól nagyon szép, és foltmentes lett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Olyanról is hallotam már, hogy WU2 hajsamponnal mostak kocsit, és attól nagyon szép, és foltmentes lett.... A legjobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ez így van...én is azzal szoktam...de most nemrég elfogyott és mindig elfelejtek venni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts