bazs Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 full polirra tudtok helyet/embert/árat/stb-t? megbizhato, olcso, blablabla :lol:) 12 ropi, a váci úti tesco mögött múltkor néztem, hogyan dolgoznak :arrow: szépen csörögj rám estefelé, oszt elmagyarázom, hogyan jutsz oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 12 ropi, a váci úti tesco mögött múltkor néztem, hogyan dolgoznak :arrow: szépen csörögj rám estefelé, oszt elmagyarázom, hogyan jutsz oda tudom hol vannak, már beszéltünk róluk multkor a kárpittisztitás miatt is őket ajánlottad Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 tudom hol vannak, már beszéltünk róluk multkor a kárpittisztitás miatt is őket ajánlottad akkó mirű beszélünk :roll: 12 nagyon olcsó a jó munkáért, olcsóbban tuti nem találsz olyat, amitől utána bepisilsz ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Valami kretén összekarcolta a kocsimat kb. 2cm-es csíkon, de azt alapozóig. Tudtok valamit ajánlani, amivel házilag bejavíthatom? Vannak ilyen lakkfilchez hasonló cuccosok, de nem ismerem igazán ezeket a termékeket. Előre is kösz a segítséget :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Szerintem olcsóbb, ha kevertetsz hozzá egy deci festéket, ráadásul az nem fog elütni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Nekem nyár elején 25 cm-n karistolták meg, szintén alapig meg lemezig. Egyenlőre áll a renovating project. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Szerintem olcsóbb, ha kevertetsz hozzá egy deci festéket, ráadásul az nem fog elütni. Jé, tényleg! Igazad van. Jóapám is így javította be az autóját ;) Kösz-köszi-köszi!!! :prayer: :wink: És valami kis ecsettel vigyem fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Nekem nyár elején 25 cm-n karistolták meg, szintén alapig meg lemezig. Egyenlőre áll a renovating project. Nem értem az embereket, miért így élik ki a perverziójukat. Inkább csinálna önkielégítést sajtreszelővel.... :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Nekem a lökháritók vannak tele sérüléssel. Tökre dühítő hogy én figyelek,vigyázok a másik " egycerű" autós meg halálra karistolja a sarkokat amikor beparkor mögém-elém. A kisebb karcolásokat eltudom tüntetni polírozással házilag is ,de lassan ráférne a verdára vallami komolyabb dolog is. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 És valami kis ecsettel vigyem fel? jó a kérdés! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 ha nagy a karc akkor kis ecsettel szoktam javítani, ha csak kavicsfelverődés, akkor az ecset másik (általában fa) végével szoktam javítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 ha nagy a karc akkor kis ecsettel szoktam javítani, ha csak kavicsfelverődés, akkor az ecset másik (általában fa) végével szoktam javítani. Köszi! Képzeld ma kiderült, hogy nem is karc, hanem valami "rákövült". De már letakarítottam :D)) Nem nagyon röhögtem magamon :oops: ;) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Szóval már itt sajnáltunk, aztán kiderül, hogy csak nekem karcolták meg. ;) :lol: :lol: Biztos már eleve sajnálnak a tükröd miatt...... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Szóval már itt sajnáltunk, aztán kiderül, hogy csak nekem karcolták meg. :lol: :( :D Biztos már eleve sajnálnak a tükröd miatt...... 8) Ó, én szegény hányatott sorsú, fényezetlen tükrű... ;) Na megint a régi lemez... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Hello Nos nemsokára itt a jó idő lehet polirozni! http://www.riwax.hu/ -n amit lehet kapni azok jók nem? Kéne az Astrára egy kis fény meg hogy ne lácódjanak azok a finom karcnyomok + AZ ESŐ NE CSEPPEKBEN ÁLJON AZ AUTÓN! Hanem csorogjon le! Arra viasz kell nem? Mert megál rajta az eső!????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szerintem, ha cseppekben áll akkor baró. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szoktátok használni a OMV-s kézi mosókat? Én mostanában azt használom, 400 -ból egész szépen le tudod mosni és télen jók ezek, úgyis 5 nap múlva megint retkes lesz Ha viaszolod, akkor lefolyik a víz rendesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Én egy off autón Amway Silicone Glaze-t használtam, döbbentes hatás! Csak egy ronggyal kell bedörgölni a szert, nem kell polírkorong se. Egy 20 éves autót ujjávarázsolt és tartós a hatása a festékréteg roncsolása, fogyása nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Régi fórumról áthozott, de nem működő szavazás kiradírozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Szoktátok használni a OMV-s kézi mosókat? Én mostanában azt használom, 400 -ból egész szépen le tudod mosni és télen jók ezek, úgyis 5 nap múlva megint retkes lesz Ha viaszolod, akkor lefolyik a víz rendesen foltos lesz tőle a kocsi. az enyém már az. a vízzel van valami gebasz az autómosós srác monta nekem is, ahová kézi mosóba szoktam vinni. télen mondjuk én is odaviszem, aztán tavaszra úgyis esedékes lesz a polír ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Tud vki Pécsen helyet, ahol políroznak és jól is csinálják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Tud vki Pécsen helyet, ahol políroznak és jól is csinálják? Én, mint pécsi, sajnos nem rendelkezem ezirányú tapasztalattal, de szerintem kérdezz rá ITT, talán van valami tapasztalatuk e téren. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Tud vki Pécsen helyet, ahol políroznak és jól is csinálják? Nekem egyszer vizespolírozták egy helyen az astrát, azt szépen megcsinálták (miután nyáron ráfolyt egy fa nedve, és ráégett). A bőrgyártól megy egy út a mohácsi útra, és ahol az S-ben kanyarodik, ott kell balra lemenni, és ott vannak valahol... pontosabban én sem tudom, nagyon rég volt már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts