Turner Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Köszönjük az önzetlen segítséget és az önállóságot, nagyon szép munkát végeztél. :wink: Megtisztelő lenne a repeat jövőre. PS:Még most is csillog az omim, mert nam maradtak rajta vízfoltok. Én ált. lusta vagyok erre, de hatalmas a különbség, ezután így mosok autót. csak ciciket honnan szerezzek... :roll: Talán,ha Melindával együtt mosnátok az autót,az már ugyi min. 4 cici :wink: :wink:
Turner Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Tegnap a kolléganőm meghívott kávézni......Áhítozva emlékeztem vissza Blitz gőzőlgő capuccinójára... :heart: :smt055
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Tegnap a kolléganőm meghívott kávézni......Áhítozva emlékeztem vissza Blitz gőzőlgő capuccinójára... :heart: :smt055 egy új szerelem kezdete! ;) :smt007
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Köszönjük az önzetlen segítséget és az önállóságot, nagyon szép munkát végeztél. :wink: Megtisztelő lenne a repeat jövőre. PS:Még most is csillog az omim, mert nam maradtak rajta vízfoltok. Én ált. lusta vagyok erre, de hatalmas a különbség, ezután így mosok autót. csak ciciket honnan szerezzek... :roll: örülök, hogy segíthettem. Próbálkozom beolvadni a társaságba. Ha segítség kell számíthattok rám 8)
Lui Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Csak az irigység beszél belőled :lol: Bakter én mikből maradok ki.. ;) JA és belőlem tényleg az irígység beszél.. Olyan sárga vok, mint a smilee :roll: Na majd jövőre...
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Csak az irigység beszél belőled :lol: jaja, igaz is,mert én nem kaptam kávét ;) :lol: Tudom a vasárnap reggeli szuperturmixból kaphattam volna :doubt: :(
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Bakter én mikből maradok ki.. :lol: JA és belőlem tényleg az irígység beszél.. Olyan sárga vok, mint a smilee :roll: Na majd jövőre... Tényleg sajnálhatod,hogy nem jöttél,de nam akarom fájdítani a szíved. JÖVŐRE GYERE 8) ;)
Blitz Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 OFF Majd ha jössz az ajtókért, akkor meghívlak. ON
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 OFF Majd ha jössz az ajtókért, akkor meghívlak. ON Off: átmegyünk egy másik topikba megbeszélni a dolgokat??? On:Köszi elfogadom ;)
Los Diablos Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 áthelyeztem a hozzászólásodat - uhuhu
uhuhu Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 én is voltam, de az egy másik topikba beszéljük meg... itt: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=957 gyere át ide!!
Turner Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 egy új szerelem kezdete! ;) :smt007 A kolleganőmmel,vagy Blitzel?? :wink: Egyébként a nagy,hatalmas,piros tűzóltóautók mindig is teccccettek!:lol: :lol: Tsak a Haga meg ne tugja!!!!! :oops:
uhuhu Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 na mivel itt már nem a blitz weekendről megy a csevej igy ezt lezárom. tessék átfáradni a társalgóba....
uhuhu Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Részletes beszámoló található a magazin oldalunkon, itt.
Blitz Elküldve Október1, 2005 Elküldve Október1, 2005 Ez jött a veterenopel.hu-ra Szia UHUHU. Sikerult letölteni a fényképeket.Nem kevés még csak a felét néztem meg.Én piros C-Kadett city-vel voltam meg a szöszke barátnömel.Nagyon tetszet a tali jövöre több ilyen rendezvényt is meglátogatok. Szia.
mélykék76 Elküldve Március11, 2006 Elküldve Március11, 2006 Régi fórumról áthozott, de nem működő szavazás kiradírozva.
Recommended Posts