Turner Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Köszönjük az önzetlen segítséget és az önállóságot, nagyon szép munkát végeztél. :wink: Megtisztelő lenne a repeat jövőre. PS:Még most is csillog az omim, mert nam maradtak rajta vízfoltok. Én ált. lusta vagyok erre, de hatalmas a különbség, ezután így mosok autót. csak ciciket honnan szerezzek... :roll: Talán,ha Melindával együtt mosnátok az autót,az már ugyi min. 4 cici :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Tegnap a kolléganőm meghívott kávézni......Áhítozva emlékeztem vissza Blitz gőzőlgő capuccinójára... :heart: :smt055 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 :smt058 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Tegnap a kolléganőm meghívott kávézni......Áhítozva emlékeztem vissza Blitz gőzőlgő capuccinójára... :heart: :smt055 egy új szerelem kezdete! ;) :smt007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Köszönjük az önzetlen segítséget és az önállóságot, nagyon szép munkát végeztél. :wink: Megtisztelő lenne a repeat jövőre. PS:Még most is csillog az omim, mert nam maradtak rajta vízfoltok. Én ált. lusta vagyok erre, de hatalmas a különbség, ezután így mosok autót. csak ciciket honnan szerezzek... :roll: örülök, hogy segíthettem. Próbálkozom beolvadni a társaságba. Ha segítség kell számíthattok rám 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Csak az irigység beszél belőled ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Csak az irigység beszél belőled :lol: Bakter én mikből maradok ki.. ;) JA és belőlem tényleg az irígység beszél.. Olyan sárga vok, mint a smilee :roll: Na majd jövőre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Csak az irigység beszél belőled :lol: jaja, igaz is,mert én nem kaptam kávét ;) :lol: Tudom a vasárnap reggeli szuperturmixból kaphattam volna :doubt: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Bakter én mikből maradok ki.. :lol: JA és belőlem tényleg az irígység beszél.. Olyan sárga vok, mint a smilee :roll: Na majd jövőre... Tényleg sajnálhatod,hogy nem jöttél,de nam akarom fájdítani a szíved. JÖVŐRE GYERE 8) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 OFF Majd ha jössz az ajtókért, akkor meghívlak. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 OFF Majd ha jössz az ajtókért, akkor meghívlak. ON Off: átmegyünk egy másik topikba megbeszélni a dolgokat??? On:Köszi elfogadom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Los Diablos Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 áthelyeztem a hozzászólásodat - uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 én is voltam, de az egy másik topikba beszéljük meg... itt: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=957 gyere át ide!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 egy új szerelem kezdete! ;) :smt007 A kolleganőmmel,vagy Blitzel?? :wink: Egyébként a nagy,hatalmas,piros tűzóltóautók mindig is teccccettek!:lol: :lol: Tsak a Haga meg ne tugja!!!!! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 na mivel itt már nem a blitz weekendről megy a csevej igy ezt lezárom. tessék átfáradni a társalgóba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Részletes beszámoló található a magazin oldalunkon, itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Ez jött a veterenopel.hu-ra Szia UHUHU. Sikerult letölteni a fényképeket.Nem kevés még csak a felét néztem meg.Én piros C-Kadett city-vel voltam meg a szöszke barátnömel.Nagyon tetszet a tali jövöre több ilyen rendezvényt is meglátogatok. Szia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Régi fórumról áthozott, de nem működő szavazás kiradírozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts