telo Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Regisztráltam én is! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Szia Telo! Akkor majd megnézem a kocsidat, mert Kecskeméten nem jutott rá idő! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Szia Telo! Akkor majd megnézem a kocsidat, mert Kecskeméten nem jutott rá idő! :( OKSI :lol: Jut eszembe: a te képeid (amit rólad és autódról csináltam) pedit itt a kecskemétiek között: http://telo-opel.uw.hu/kecskemet/kecskemet.exe Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Tisztelt főszervező urak!! Ha lehetne küldenétek nekem e-mail-be valami szórólap szerűséget amit lehetne kisebb példányszámban sokszorosítani? :roll: Azért kéne,hogy tudjam hírdetni olyan Cartársaknak akik nem neteznek de jönnének :wink: Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Tisztelt főszervező urak!! Ha lehetne küldenétek nekem e-mail-be valami szórólap szerűséget amit lehetne kisebb példányszámban sokszorosítani? :roll: fű alatti infó: épp készülget :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2005 Tervezett program: A programváltoztatás jogát fenntartjuk Kapunyitás szept. 2.-án pénteken délben. (addigra sátor áll, büfé üzemel) Pénteki programok: - hely elfoglalása, sátorverés ismerkedés, ejtõzés, strandolás - Este buli, amatõr zenekar koncertja, disco Szombati programok: 09:00 Siófok, Sió-Autóház Opel márkakereskedõ udvarán autószeépségverseny elõdöntõ, testfestett top-less lányokkal 12:00 Ebéd a Lila Kakas vendéglõben, a kereskedés mellett (menü 500 Ft!!!!) 13:00 Autós felvonulás Siófokról Balatonszemesre 14:00-20:00 Autótuning cégek bemutatója, közben top-less lányok autót mosnak, valamint fotóznak 20:00-20:30 Gangxta Zolee és a Kartel koncert (szervezés alatt) 21:00-22:45 Autós szépségverseny döntõ, az autókat top-less lányok vezetik be. 23:00-23:20 Live sztriptíz show 23:20-kifulladásig Disco Vasárnap: 9:00-11:00 Opel-es kávézás a központi sátorban, élõ fórum beszélgetés a találkozóról, kluboról. Itt várjuk az ötleteket, javaslatokat a jövõt illetõen. 11:00-tól taborbontás, indulás haza. További információ: Angyal Attila / dugo@opelklub.hu / A weblap utolsó frissítése ( 2005 július 11, hétfő ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 :idea: A programok után nem kell testfestéklemosó-ember? Ismerek valakit, aki vállalná! :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 ejnye! egy friss apa ne gondolkodjon még ilyenen.. :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 ejnye! egy friss apa ne gondolkodjon még ilyene.. :twisted: :twisted: :twisted: De ha már így szóbakerült... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Tommal képviselnénk a gyermekteleneket... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Elég volt a baba-fürdetésből!! Fő a változatosság! :wink: Na de ne off-oljunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Szóróanyagok sokszorosítását vállalom. :( Szórólapok, névjegyek, üdvözlőkártyák, bélyegzők készítése, sokszorosítása !! mail: papattila@veteranopel.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
SzaSza Manta Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Szóróanyagok sokszorosítását vállalom. :( Küldjetek nekem is E-mailen és akkor kinyomtatom a szórólapot és kirakom egykét autósboltban :lol: meg a kocsimra itt nálunk SOPRON-ban hátha végre nem csak én megyek innen messziről !!!! AMÚGY KIRÁLY DOLOG JÓ TALÁLKOZÓKAT SZERVEZNI - TETSZIK AZ ÖTLET !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2005 Eddig 26 fő jelentkezett már a találkozóra. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Eddig 26 fő jelentkezett már a találkozóra. Üdv 27! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2005 Szóróanyagok sokszorosítását vállalom. :( Szórólapok, névjegyek, üdvözlőkártyák, bélyegzők készítése, sokszorosítása !! mail: papattila@veteranopel.hu Amint meg van a konkrét program és szponzor lista segíthetsz:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2005 Küldjetek nekem is E-mailen és akkor kinyomtatom a szórólapot és kirakom egykét autósboltban :lol: meg a kocsimra itt nálunk SOPRON-ban hátha végre nem csak én megyek innen messziről !!!! AMÚGY KIRÁLY DOLOG JÓ TALÁLKOZÓKAT SZERVEZNI - TETSZIK AZ ÖTLET !!!! Oké :( !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2005 27! 8) Má 34:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Má 34:) Lesz az még 100 is! Egyébként Ákosnak már jeleztem, hogyha bármiben tudok segíteni, akkor szóljatok és segítek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Oké :( !!!! OKÉ . Küldjétek csak. A4-A3 szines és fekete-fehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SzaSza Manta Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Várom az infókat és az anyagot !!! 20 Mb-ig a következő E-mailcímre: szajvolt.gabor@chello.hu Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Kis türelmet kérünkszépen, mert még nem állt össze a végleges terv, program, miegymás. ahogy minden megvan, és végleges, indul a terjesztés :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 A találkozó reklámozása is szépen halad. Ebben az újságban: Ez olvasható: Mindez nem jöhetett volna létre, ha nincs a Blitz! Köszönjük Blitz! :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SzaSza Manta Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Kis türelmet kérünkszépen, mert még nem állt össze a végleges terv, program, miegymás. ahogy minden megvan, és végleges, indul a terjesztés :( Én csak azért vagyok kicsit türelmetlen mert lesz a hétvégén errefele egy óriási kétnapos TUNING találkozó és gondoltam ott a helye a reklámnak persze nem csak ennek hanem a X. nem. OPEL találkozónak is mivel úgynézki kiállítják az autómat és az ANDY-ét - ha összejön minden - és elég jó nagy reklám lenne ez mindkét találkozónak !!! www.dragrace.atw.hu - a találkozóról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 A CalibraClub-bból is várható min 5-6 autó, igaz csak egy napra, de ezt a nyitás első lépéseként könyvelem el. Remélem lesz ott 5-6-nál több Calibra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts