opel16v Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Én is megköszönöm a szervezőknek, hogy ismét jól érezhettük magunkat, szerintem nagyon jól sikerült minden. :D Péntek este sikerült keményen leittasodni, és mire Balázskával elhatároztuk hogy le kellene pihenni kicsit, már világos volt. Ezután marha jól esett Szandi ébresztése reggel fél9kor, hogy menni kell Siófokra... de miután még kicsit részegen ébredtem, a siófoki túra nekem csak 11 után volt lehetséges, addigra kúráltam ki magam 3x-i reggelizéssel. :D A szombati nap nagyon király volt, annyi program és tennivaló akadt, hogy egy percre nem tudtam leülni, kipihenni a péntek esti fáradalmakat. ;) Ezúton is bocs azoktól az emberektől, akikkel beszélni akartam, de mindig csak elrohantam előttük. ;) A hétvége ugyan nekem nem volt valami szerencsés, de mindenképpen megérte lemennem a talira. :lol: Pénteken a szlalomon sikerült odébbrakni az Astrával egy masszív kukát, amit az index és a sárvédőlemez bánt. Ennyi el is fér egy versenygépen... aztán szombaton sikerült "demóautózás" közben még jobban lekönnyíteni ugyanazt az oldalt elöl az Astrán. Úgyhogy most lököst és első lámpát is kell vadászni a géphez. :roll: És ezek után még a vasárnapi verseny is elmaradt Tamásiban, amit a szervezők elfelejtettek előre közölni. :evil: "háát a testfestett lányok.. a vékonykább vöröses csaj úgy nézett ki baromira unhatta a showt.. vagy nagyon nem volt a kedvére.. ők "hivatásos demolányok" vagy vkinek a vkijei? a szöszi viszont aranyos volt.. szépen mosolygott, pózólt, felszabadúltabb volt.. " ööööö... asszem én voltam a ludas a dologban... :D Niki (a vöröses hajú lány) ült mellettem, amikor 100 feletti sebességgel leromboltam az Astra elejét. :lol: És ő nagyon megijedt. Bár utána ápolgattam a lelkivilágát, de eléggé rajtamaradt a napi élmény (vagy csak én voltam fárasztó? :( ). Nyuszmusz! Lógsz egy Tigra bemutatóval! :D Turner! Majdnem sírvafakadtam hazafelé, amikor eszembe jutott, hogy nem jutottam el hozzád szombat este sütit kóstolni! Remélem pótolhatjuk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Lámpát tudok neked adni fájdalomdíjként...:-))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Az nekem sajna nem jó. 94 utáni kell. :lol: De azért köszi, rendes gyerek vagy, tudtam én! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Van ám nekem olyanom is...Off...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Turner! Majdnem sírvafakadtam hazafelé, amikor eszembe jutott, hogy nem jutottam el hozzád szombat este sütit kóstolni! Remélem pótolhatjuk! :lol: Gabó!! Fel a fejjel!Sütök én még sütit Nektek!!És akkor nem menekülsz. ;) :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 "Az a jó a dologban, hogy én direkt nem akartam, hogy összepopsizzák a verdát, de amíg én kajáltam Krisztián sikeresen véghezvitte a projektet... De ne itten offoljunk ám azt a hét szentségit..." Aha. Otthon add be ezt a mesét... ;) :lol: :lol: Turner! Nem lesz az erőszak... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Há most mit mondjak Szandi is fórumozik....:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Szegény... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Há most mit mondjak Szandi is fórumozik....:-) Tényleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Üdv! Köszönet Mindenkinek a szervezkedésért, + hogy ott lehettünk, s játsz6ttunk Nektek! Remekül éreztük magunkat (főleg a szúnyogriasztó spray felhordása, vmint a koncert előtti gyors kajálás után ;) ). Sajna, a szombati konvojból - ezzel 1ütt minden további programból - már ki kellett maradnunk, pesti elfoglaltságunk miatt. De lesz még tali! Még 1x köszi! Remélem, Ti is jól éreztétek Magatokat kedélyes reggae-bulinkon. Peace&Love&Re-G Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Mi is köszönjük a zenét. Nagyon jó volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Jut eszembe! Mi lett volna velem Blitz reggeli kávéjai nélkül... :-) köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Szívesen ;) Legközelebb is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Mi is köszönjük a zenét. Nagyon jó volt ;) Máskor is, ha összehozzuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Rastalos! Szerintem is nagyon jól zenéltetek, sajnálom is hogy az elejéről lemaradtam. De aztán buliztunk a színpad előtt rendesen! :lol: Kinga nagyon jól nézett ki, üdvözlöm a szépséget! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Mi sajna lemaradtunk a koncertről.....;) De nagyon jól elbszélgettünk közös reggeli közben Gregékel, Blitzékkel, Hagáékkal, Opeltomival, Chygával és még azzal aki arrafelé vetődött! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Köszi Mindenkinek! A közös reggaeliről pedig mi maradtunk le... Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Én még mindig depi vagyok amiért vége.... ;) :lol: :sad11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Én még mindig depi vagyok amiért vége.... ;) :lol: :sad11: Gregi!! Ne légy szomorú!!Lélekben Veled vagyunk!! :smt056 :smt058 :smt057 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Köszi Mindenkinek! A közös reggaeliről pedig mi maradtunk le... Peace A virslis-reggelire gondolsz? A finanszírozás az enyém volt, a többit Évának kell köszönni ;) Bár volt, aki panaszkodott a "kicsi adagok" miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Sziasztok! Csak hozzá szerettem volna szólni a fórumhoz:))) Nagyon tetszik és ha lesz időm sűrün látogatni is fogom! A találkozóról pedig szintén csak annyit, hogy eddigi klubbtagságom óta, perszsze beleértve a MAnta klubtagságomat is, EZ VOLT A LEG LEG LEG KIRÁLYABB TALÁLKOZÓ!!!!! Sziasztok!;))) Bázzz.... hova jutottunk :lol: Hernád Mester is fórumozik? Mi történhetett... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 A hétvége ugyan nekem nem volt valami szerencsés, de mindenképpen megérte lemennem a talira. :lol: Pénteken a szlalomon sikerült odébbrakni az Astrával egy masszív kukát, amit az index és a sárvédőlemez bánt. Ennyi el is fér egy versenygépen... aztán szombaton sikerült "demóautózás" közben még jobban lekönnyíteni ugyanazt az oldalt elöl az Astrán. Úgyhogy most lököst és első lámpát is kell vadászni a géphez. :roll: És ezek után még a vasárnapi verseny is elmaradt Tamásiban, amit a szervezők elfelejtettek előre közölni. :evil:Ejj.. ejj.. hát ezeket meg hogyen? ööööö... asszem én voltam a ludas a dologban... :( Niki (a vöröses hajú lány) ült mellettem, amikor 100 feletti sebességgel leromboltam az Astra elejét. :lol: És ő nagyon megijedt. Jaaa.. háát igy már kezdem érteni.. Bár utána ápolgattam a lelkivilágát, de eléggé rajtamaradt a napi élmény. na igy meg már tökéletesen (meg)értem.. :wink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Rád próbáltunk vigyázni, még akkor is, amikor nagyon "hülye" voltál... Azért picit izgultunk, amikor elkezdted nyalogatni Ákos piros Mantáját :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 ;) :lol: Ne mááá!! ez komoly?!?!? :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 ;) :lol: Ne mááá!! ez komoly?!?!? :shock: :lol: jaja élmény volt mellett ébredezni hajnali délben :( láttad volna az arcát! :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts