angel Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: most mé? én is vótam egy állapotban Veletek együtt 8) Csak kiváncsi vagyok mi lett megörökítve az egészből, mivel nagyon jól éreztük magunkat :!: [/font:49ea96862d] Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 most mé? én is vótam egy állapotban Veletek együtt 8) Csak kiváncsi vagyok mi lett megörökítve az egészből, mivel nagyon jól éreztük magunkat :!: [/font:2db318e80c] Perszepersze. Csak az nyugtáztam, hogy véletlenül PONT Norbi véste be ezt :wink: :lol: ;) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Nekem pl kell a 4 sörhas egyben című alkotás! Emailban elküldhetné nekem Antibá! Azt hiszem a ti gépetekkel lett csinálva! az a kép kell nekem is... ;) ha eccer rajta vagyok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 az a kép kell nekem is... ;) ha eccer rajta vagyok :wink: mit keresel rajta? nincs is sörhasad :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 hasonlow volt mikor Haga és Turner párossal megismerkedtem és mikor Wolfival... csak Wolfinál az volt a gáz h nem volt annyira pijás mint a mi brigádunk amikor is cryin Tomiékkal témáztunk ;) :lol: de a nyerő meglepit nyuszmusz vitte az 100 :( Gergő!! És szerinted ki lepődött meg jobban?Te vagy Mi?(Én örültem Neked!! :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 mit keresel rajta? nincs is sörhasad :roll: a sörhas hiánya csak fiatal koromnak tudhatom be..mint láttátok rendesen dolgozom rajta ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Nekem pl kell a 4 sörhas egyben című alkotás! Emailban elküldhetné nekem Antibá! Azt hiszem a ti gépetekkel lett csinálva! Nna azon én is rajta vok :oops: Engem is érdekelne ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Greg!Azt azért észrevetted, hogy Opeltomi arrébb állt az Omiddal, hogy kipakoljon belőle, aztán pedig ugyanúgy visszaállt vele? ;) :lol: :lol:Háááát ha a csütörtökire gondolsz (miután mi megérkeztünk), akkor egyrészt valakinek muszáj volt, mert én 30 km-rel arrébb voltam épp, másrészt pedig mielőtt észrevehettem volna, Melinda elárulta. Ha ezen kívül volt még ilyen, akkor arról nem tudok. És nem is szeretnék. (Kiv ha a nagyfőnök engedélyével történt.) De nem szoktam én csak úgy széthagyni a kulcsot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Háááát ha a csütörtökire gondolsz (miután mi megérkeztünk), akkor egyrészt valakinek muszáj volt, mert én 30 km-rel arrébb voltam épp, másrészt pedig mielőtt észrevehettem volna, Melinda elárulta. Ha ezen kívül volt még ilyen, akkor arról nem tudok. És nem is szeretnék. (Kiv ha a nagyfőnök engedélyével történt.) De nem szoktam én csak úgy széthagyni a kulcsot.... Bocsánatot kérek :sad5: Többet nem fordul elő :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Tomi :goodman: , akkor olvasd el mégegyszer. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Tomi :goodman: , akkor olvasd el mégegyszer. :wink: jóó :heart: De akkor sem kellett volna mert láttam rajtad,hogy nem dobott fel a dolog :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Ugyan mán. Hát télleg iesztő, hogy mindenki azt mondja, hogy ezt nem tudná vezetni. Meg egyszer egy cimbi a mercimet kipróbálta, és vigyázba állt bennem a xar, mert a bal oldalon nullás hézaggal suhant el egy betonoszlop. :wink: Na ne offójunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szissztem Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 sziasztok! szeretnék gratuálni a rendezőknek, h ilyen jól összehozták a talit. nagyon jól éreztem magam, a vasárnap hajnal kivételével (amikor is az eltűnt, kissé részeg és Balcsitól vizes uracskámat kerestük másfél órán keresztül :crazy: :crazy: :laughing6:). örülök, h megismerhettem néhány embert közületek, mindenki nagyon kedves volt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Sajna csak szombat délutántól éjfélig tudtam ott lenni, de akkor szuperul éreztem magam. Végignéztem Uhuhu taliképeit, nagyon jók lettek, isszonyat sajnálom, hogy lemaradtam a szántódi gumifüst+szlalomról és a siófoki vonulásról. Az autók nagyon szépek voltak, sajna ilyen tekintetben nem tudtam emelni a tali fényét :oops: Különösen tetszett a két tuninggyőztes Astra igényessége, az OT rendszámú piros Opel, és ami nekem a legérdekesebb volt, az a lopakodó style Calibra! De még soksok nagyon tetszett, dehát csak nem sorolom fel. Jól elvoltam a Kadettosokkal, érdekes, hogy pár Opelklubos nem ismert fel, holott már kétszer is találkoztunk. De megmondtam ki vagyok :twisted: Ganxta picit túlságosan előadta magát, de a számaikat nagyon élveztem. A leszbi-strip mély nyomokat hagyott, naggyon ott volt!!! Azt sem értem, hogy ennyi pízből, ezt hogy hozták ki a rendezők!? Gratulálok nektek, asszem csak dícséretet érdemeltek!!! Jövőre ugyanitt!!! (Meg addig néhány másik Opelklub talin!!! :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 télleg! nincs valakinek képe a caravanról szlalom közben? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 télleg! nincs valakinek képe a caravanról szlalom közben? :roll: Sztem nekem van valami. Majd megnézem és küldöm emilben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Azt én is megnézném ;) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 csak gyorsan, Tomi! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Ha van a GJJ-950ről, akkor azt is küldhetnél... :wink: (msn-en is jöhet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Egy van a RAJT-nál. :? Holnap délután elküldöm nektek :wink: :wink: (két Caravan Fahrer :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 arról nekem van egy jó ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Egy van a RAJT-nál. :? Holnap délután elküldöm nektek :wink: :wink: (két Caravan Fahrer ;) :lol: ) hát... az nem sok :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 arról nekem van egy jó ;-) Köszi szépen!!!!! :notworthy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Los Diablos Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Sziasztok! Csak hozzá szerettem volna szólni a fórumhoz:))) Nagyon tetszik és ha lesz időm sűrün látogatni is fogom! A találkozóról pedig szintén csak annyit, hogy eddigi klubbtagságom óta, perszsze beleértve a MAnta klubtagságomat is, EZ VOLT A LEG LEG LEG KIRÁLYABB TALÁLKOZÓ!!!!! Sziasztok!;))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 na én is hazaértem még vasárnap este hétre. (Bótba sokat kellett várni a kasszánál, hűtőtisztítót vettem meg desztvizet) nekem a szombatot beárnyékolta valami kegyetlen másnaposság, úgyhogy néztem is bután, mikor ismerősök rámköszöntek. A RE-G zenekar szerintem jöhetne máskor is, észbontóan jók a csajok!!! Odaúton valami mol kútnál sikerült tankolnom 273,9ért, örömömben egyből le is padlóztam 3ban az olcsóbenzinből jóval a II. torok nyitásán túlig (valódi hátbarúgás), (asszem így lettem 100as), hát ez az amit itt az Alföldön nem tudtam kipróbálni, mert nincs rá ok a rengeteg 60as tábla és xar utak miatt. Nagyon szégyellem, hogy pont az én autómból lépett ki a víz, legközelebb termosztát nélkül megyek felvonulásra. (10 km után már csont száraz volt a motor/hűtő minden felülete, útközben egyszer sem volt nyomás alatt, hazaéréskor is olaj/víz tiszta és nem fogyott, új vízpumpát megrendeltem) Nagyon jól sikerült tali volt, higgadt nyugodt szervezés, fegyelmezett résztvevők. Mind a kétszáz autó a felvonuláson! amelyik kereszteződésbe a motorosrendőr nem érkezett meg ott az autósor teljesen szabályosan meg is állt, ahogy kell: a kresz szerint minden. A motorosrendőrök nagyon lelkiismeretesen vezettek minket! (most ír a RetroMobil a Budapest Grand Prix elnyújtott jelenlétéről a városban, rendőri felvigyázás nélkül, szerintem érdekes gondolat) A Vadvirág Kemping tökéletes választás! Tiszta, ápolt, árnyékos, a fű a gyep folthiánymentes, szemetesek pár lépés távolságra. pont jó! Szomorú, hogy a veterán talin a Sió parkolója tele volt majdnemúj autókkal és az út mentén kellett parkolni, szerintem ez nem volt szép. (A parkolást jó lenne megoldani, mert még balasetveszélyes is lehet.) A B Kadett CarAVan padlólemeze alulról viszont valami nagyon szép volt, azok a vékony virsli kipuffcsövek!! az eredeti 2. dob!! a gyári Philips rádió! csomagtértálca bőrrel vont 5milis kartonpapírból, az elrontott küszöb. És ilyenkor jut az ember eszébe, hogy dukkóelőkészítés: nem fogom másra bízni!! Köszönöm a Speedster tulajnak, hogy elhozta az autóját és megengedte, hogy beüljek! (természetesen slusszkulcs nélkül) Nagyon érdekes volt még beszélgetni a Youngtimer (piros Kadett City tulaj, akinek a családja 4 C Kadett-et tart fenn vagy a Monza példája, amelyen megcsodálhattam: a svájciak hogyan vigyáznak egy sportautóra) és Oldtimer tulajdonosokkal tapasztalatokról, vágyakról és véleményekről, különösen érdekes élmény volt birtokolni azt az 5 % figyelmet, ami az Autó tisztogatása közben jutott a kíváncsi érdeklődőnek. ;) Ja és próbáltam ám tartani a tempót Dark Rekijével, el nem hittem volna, ha nem magamn követem, mennyire rugalmas az az autó. Jut eszembe: megnézhettem egy 1,2 B Asconát, összességében: fura. (sajnos nagyon kockás a motorhangja, hallottunk már milliószor szebbet is) Az a pici motor még a Kadett motorterében is elveszik. Valami olyan érzésem volt, mikor az új A Vectrát hozta a rokon és megláttam valahol ott nagyon mélyen a motortérben az 1,4 motort, hát elférne még mellette kettő. Fura, de talán éppen ezért a tértúltengésért lesz egyszer talán 1,0ás Kadett-em. Sajnos a szomszédos Vöröskakas étterem se volt felkészülve a vendégfogadásra. (várni kellett a kávéra meg még a számlára is) A konvolyban autózás találkozóra vagy találkozóról felejthetetlen élmény!!! (persze (szokás szerint ) én rögtön el is vesztem a csapattól hazafeléúton (szerintem ez elég szép teljesítmény) és csak Siófokon csatiztunk újra) Köszönöm, hogy résztvehettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts