Gepard Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 már majdnem rákattintottam aztán eett csak le :oops: :oops: :oops: ;) :lol: Én rá is nyomtam. :lol: :( De nálam ez már nem is csoda. A szállásdíjat is duplán fizettem be: hemi írta, hogy egy embernek szombat vasárnap 3300, én meg kiszámoltam, hogy 2ember 2 éjszakára az 4-szer 3300 forint. Egyébként ez azt is mutatja, hogy nekem ennyit is megérne, hogy veletek találkozzam. :D :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Holnap nem leszek gépközelben,úgyhogy ezuttal kívánok a Szemesi talin résztvevő minden cartársnak jó bulizást.! :smt045 Igyatok az otthon maradottak egészségére is ,mi meg itthon iszunk rátok! :salute: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 azt szeretném megkérdezni, hogy kik azok, akik szombaton reggel jönnek szemesre??? van egy barátom, aki le kéne hozni, de 9-10 felé lent kéne lennie... ehez keresek valami rendes embert, aki befogadja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 ez már volt... :evil: Mi az, hogy még nem jelentkezett senki? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Ha pénteken este véletlenül beesnék a kempingbe ugye nem zavartok el! Még mindig nem dőlt el a dolog, este hatig melózok, utána még el kell vinni a családot Barcsra, és csak utána tudnék indulni! Szombaton meg vissza kell mennem Barcsra lagzizni ;) . Ja, és mibe kerülne ez nekem? A kocsi lenne a sátram. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Ha pénteken este véletlenül beesnék a kempingbe ugye nem zavartok el! Még mindig nem dőlt el a dolog, este hatig melózok, utána még el kell vinni a családot Barcsra, és csak utána tudnék indulni! Szombaton meg vissza kell mennem Barcsra lagzizni ;) . Ja, és mibe kerülne ez nekem? A kocsi lenne a sátram.1800 rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 1800 rémlik. Jól rémlikliklik Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Aki lent van, már EZT nézi!!! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Aki lent van, már EZT nézi!!! ;) :lol:És ez mi is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Nna igen, én is csodálkoztam, mi akar ez lenni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember3, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2005 Tiszta fehér minden.Esik a hó Szemesen? :shock: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember3, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2005 Nem tudtam lemeni (felmenni)! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Nagyon jó buli volt,a sok autók és a szép lányok jók voltak a rendezvény jó megvolt szervezvel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Köszönet a szervezőknek, minden frankó volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Csatlakozom.Klassz volt.Grat, érte a szervezőknek.A "leszbi" lányok is aranyosak voltak!:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Üdv mindenkinek :smt039 Ha lehet, töltsétek fel a találkozón készült fényképeket ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Hát ez állat volt,jövöre is megyek,már csak egy kérésem van: KÉPETKET!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Grat a szervezésért, tényleg nagyon klassz volt. Kicsit kevés volt az idő, hogy mindenre sort kerítsek amit szerettem volna, ezért jövőre végig ott leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Aki esetleg nem volt ott itt a linken van egy pár amatőr kép az autókról, egyszer érdemes végignézni őket! http://kep.tar.hu/fecka17 Üdv: Fecka! Ui.: Nekem is nagyon tetszett minden, most voltam először ilyen találkán, de még jópárszor menni fogok! Köszi a szervezőknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Jó volt, sok szép járgányt láttam 8) Ma reggel hazafelé vagy fél órán keresztül az öreg Olympia mögött mentem, jó volt nézni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Köszönet a szervezőknek, ez a tali mindent megért! Színvonalas programok végig (bár kicsit sok rendőri jelenléttel ill. intézkedéssel ;) ), úgyhogy ha jövőre is legalább ekkora lesz a mérce, én ott leszek. Na megyek aludni mer' arra nem jutott idő a 2 nap alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 tgabika76 az autódat nem is láttam sajna... ;) De ha felfedezed a képeim között akkor szóljál már légyszíves! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 tgabika76 az autódat nem is láttam sajna... ;) De ha felfedezed a képeim között akkor szóljál már légyszíves! Megnéztem a képeid között, ott nem volt. Mindjárt rakok fel róla képet mert most nem úgy néz ki mint az avataromban, de ez itt OFF, menjünk át a Calibrás topikba, ha már úgyis mindketten Calisok vagyunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Mi is hazaértünk! ;) Köszönet a szervezőknek és a rendezőknek, akik sokat dolgoztak és emiatt kevesebbet beszélgettek velünk, mint ahogy azt mi szerettük volna..... Nagyon jó éreztük magunkat, szép volt a hely, a faház kulturált, tiszta, sok-sok új és régi baráttal találkoztunk ,beszélgettünk, jókat ettünk és még vért is adtunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 ...és még vért is adtunk! :lol: Olyat is lehetett? :oops: Bár az enyémben asszem túl sok volt az alkohol ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts