opel16v Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Laci! Nem értesz te semmit, nem láttad élőben Nikit... ;) Az biztos, hogy a hátam mögött ott lakozott a szándék... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Laci! Nem értesz te semmit, nem láttad élőben Nikit... ;) Az biztos, hogy a hátam mögött ott lakozott a szándék... :lol: :lol: Belső kamerás felvétel nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 ;) :lol: Ne mááá!! ez komoly?!?!? :shock: :lol: Balázzsal egymást támogattuk a röhögéstől. :( De nem baj Norbi néha kell ez is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Gepard! Sajna nincs. ;) A végén kiderülne, hogy csak alibiből törtem meg az Astra elejét kicsit, hogy ne legyen gyanús, milyen sokáig voltunk távol... :lol: Redi! Jóvan fijam, látom te sem maradtál a teljes konszolidáltság medrében... :lol: :( Isten hozott a táborban! :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 látom te sem maradtál a teljes konszolidáltság medrében... ;) :lol: Isten hozott a táborban! :lol: :( :D Millyen széépen mondtad, kolléga úr! :D Csak azt sajnálhatja, hogy a Zánkai & a 20-i pesti bulit kihagyta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 ...Szomorú, hogy a veterán talin a Sió parkolója tele volt majdnemúj autókkal és az út mentén kellett parkolni, szerintem ez nem volt szép. .... Hát akkor tisztáznám ezt a dolgot. A Sió Autóház parkolójában nem veterán tali volt. Program szerint, ott az autószépségverseny elődöntője volt. Elképzelésünk szerint 25-30 autót helyeztünk volna el ott. Ennek kb fele veterán autó lett volna, a többi meg tuningautó, a szériaautók meg akkor kerültek be volna be a szalon udvarára ha marad hely. Ezzel szemben 3x annyi autó jött el, mint amire számítottunk, ráadásul szervezési hiba miatt (előző este nagyobbat buliztam a kelleténél...) korán reggel nem volt ott olyan ember, aki beosztást betartatta volna a résztvevőkkel. Gondolom, most páran megorrolnak rám, de hát azon a pici helyen tényleg nem volt helye a széria B Corsáknak, F és G Astráknak stb. Azok helyett inkább a látványosabb autóknak akartuk fenntartani a helyet. Végülis elég nagy banzájt csináltunk oda, és szerintem egészen jól sikerült. Jövőre szerintem a Tesco parkolójában (bérleti szerződéssel, rendőrségi, önkormányzati engedéllyel) fogjuk tartani a gyülekezőt, ott van elég hely veterán-, tuning-, szériaautónak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Laci! Nem értesz te semmit, nem láttad élőben Nikit... ;) Az biztos, hogy a hátam mögött ott lakozott a szándék... :lol: :lol: Miért van az,hogy én mindig úgy olvasom,hogy "ott lakk a szándék"? :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 "Csak azt sajnálhatja, hogy a Zánkai & a 20-i pesti bulit kihagyta..." Na ja. Mekkora bulik voltak... ;) Turner! Annak úgy mi értelme van? Vagy kezdjük az unicumos pulyka receptjét? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Turner! Annak úgy mi értelme van? Vagy kezdjük az unicumos pulyka receptjét? ;) :lol: Nem tudom,de lelki szemeim előtt egy szőke spinkó láblógatva pirosra lakkozza a körmeit...Merthogy,"nem a szándék,hanem a cél szentesíti..." :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Miért van az,hogy én mindig úgy olvasom,hogy "ott lakk Mögötted a lakkozott nádszék??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 :D :D ;) Így is lehet mondani... De hogy visszatérjünk az elmúlt hétvégére.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Uhhhhh... Álljunk meg egy szóra... Vágó István műsora... ;) :lol: :lol: Na térjünk vissza a hétvégi tali istenítésére. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Tudod Gabi,hogy mi az előnye annak,hogy valaki picike?? Hát,hogy minden megerőltetés nélkül,kényelmesen el tud tölteni egy icakát az Opel Caraván hátuljában.És még ki is tud nyújtózni... :wink: Nekünk ez volt a "próbakör",de szerintem lesz még folytatása.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Tudod Gabi,hogy mi az előnye annak,hogy valaki picike?? Hát,hogy minden megerőltetés nélkül,kényelmesen el tud tölteni egy icakát az Opel Caraván hátuljában.És még ki is tud nyújtózni... :wink: Nekünk ez volt a "próbakör",de szerintem lesz még folytatása.... :lol: Csak a redőnyt vegyétek le, mert Haga lerúgja megint. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Csak a redőnyt vegyétek le, mert Haga lerúgja megint. ;) Én ilyenre nem emléxem...Bizti már aludtam...Ő meg rosszat álmodott... :wink: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Köszönöm a helyreigazítást! Az valójában (másrészről) tényleg nagyon tetszett, hogy látótávolságon belül mindenhol Opel autó állt. Az egy nagyon jó érzés volt, hogy ennyi a résztvevő, hogy mindenki ott akart lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Turner! Nekem mondod? Tudod milyen kényelmes az Omega hátul? Franciaágy... ;) Ráadásul októberben le is lesz sötétítve, úgyhogy lehet csajozni is vele a jövő nyáron. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Turner! Nekem mondod? Tudod milyen kényelmes az Omega hátul? Franciaágy... :D Ráadásul októberben le is lesz sötétítve, úgyhogy lehet csajozni is vele a jövő nyáron. ;) :D Persze, koccold le csak azt is :twisted: :twisted: Hátul pedig rendezz be egy gyógyszanatóriumot, ahol jánykák kipihenhetik a gépészkedésed okozta sokkot :D ;) :lol: :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Tényleg Gábor, hogy sikerült leépíteni az autód elejét? Nézegettem Szemesen, de beszélni nem volt alkalmunk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 ...mi az előnye annak,hogy valaki picike?? Hát,hogy minden megerőltetés nélkül,kényelmesen el tud tölteni egy icakát az Opel Caraván hátuljában.És még ki is tud nyújtózni... :wink: Nekünk ez volt a "próbakör",de szerintem lesz még folytatása.... ;)Meg az is, hogy nem húzza el a motorkpt a kanyarban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Turner! Nekem mondod? Tudod milyen kényelmes az Omega hátul? Franciaágy... :lol: Ráadásul októberben le is lesz sötétítve, úgyhogy lehet csajozni is vele a jövő nyáron. :lol: :( Csak arra vigyázz,hogy a "kishölgy" ne legyen magasabb 1,70-nél.Különben hajtogathatod ki,meg be..! :wink: :D És miért csak a jövő nyáron?Minek addig várni?Vagy nincs fűtésed? :wink: Egyébként meg nem tudom milyen az Omega hátul.Abban még nem aludtam..Te meg ugyi nem mutattad meg... ;) ( :D :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Turner! Lehet magasabb, mert ha én befexem a 170 centimmel, még simán marad 20-30 centi hossz. :( Szal nem gond a magasság. ;) No azért télen kicsit cidris az autó hátul, nem olyan evidens a fűtés egyenletes eloszlása... :lol: Ha jó kislány leszel, egyszer majd megengedem hogy fekvéspróbát csinálj az Omiban is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Turner! Lehet magasabb, mert ha én befexem a 170 centimmel, még simán marad 20-30 centi hossz. :D Szal nem gond a magasság. ;) No azért télen kicsit cidris az autó hátul, nem olyan evidens a fűtés egyenletes eloszlása... :lol: Ha jó kislány leszel, egyszer majd megengedem hogy fekvéspróbát csinálj az Omiban is. :lol: Hálám örökké üldözni fog!!! :wink: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Sziasztok Skacok!! Ég a pofám, hogy csak most írok a taliról úgymond véleményt... Fantasztikusan jó volt,azonkívül, hogy ugye nem minden sikerült úgy ahogy szerettük volna. Gondolok itt a mosós lányok,túl "szűzies" viselkedésére ;) Mondjuk az esti csajok kicsit egyenesítettek az átlagon! Én nagyon jól éreztem magam,remélem jövőre is lesz,ha segítség kell számíthattok rám. Amúgy bármikor. Üdv:Racce Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Én nagyon jól éreztem magam,remélem jövőre is lesz,ha segítség kell számíthattok rám. Amúgy bármikor. Üdv:RacceKöszönjük az önzetlen segítséget és az önállóságot, nagyon szép munkát végeztél. :wink: Megtisztelő lenne a repeat jövőre. PS:Még most is csillog az omim, mert nam maradtak rajta vízfoltok. Én ált. lusta vagyok erre, de hatalmas a különbség, ezután így mosok autót. csak ciciket honnan szerezzek... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts