nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Üdvözlet mindenkinek! Nagyon jó volt a találkozó, jól éreztük magunkat! ;) A szervezőknek gratula!!! Remélem jövőre is megrendezésre kerül. Az általunk készített fotókat délután vagy este feltesszük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Aki tudott készíteni nagyfelbontású, jóminőségű képet az kérem küldje el a mailcimemre! Minnél nagyobb a kép, annál jobb! itt most számít a méret (kivételes helyzet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 nyuszmusz Te meg jóóól megijesztettél mikor Istivel autókáztunk a kempingben ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Aki tudott készíteni nagyfelbontású, jóminőségű képet az kérem küldje el a mailcimemre! Minnél nagyobb a kép, annál jobb! itt most számít a méret (kivételes helyzet :lol: Akkor áttolom a mailcímedre az összeset. Nem fikázni :wink: , mert nem sikerült sajnos mindegyik jól ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Üdvözlet mindenkinek! Nagyon jó volt a találkozó, jól éreztük magunkat! ;) A szervezőknek gratula!!! Remélem jövőre is megrendezésre kerül. Az általunk készített fotókat délután vagy este feltesszük. Jól megcsodáltam és le is fotóztam az autókádat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Akkor áttolom a mailcímedre az összeset. kérlek csomagold valamivel össze, ne egyesével jöjjenek ;) de ettől még felteheted valahová, én azért kértem nagyfelbontásuakat mert ujságba kellene válogatni párat Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 nyuszmusz Te meg jóóól megijesztettél mikor Istivel autókáztunk a kempingben ;) :lol: Ennyire félelmetes vagyok? :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 pm :idea: nem akarom untatni a népet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 kérlek csomagold valamivel össze, ne egyesével jöjjenek ;) de ettől még felteheted valahová, én azért kértem nagyfelbontásuakat mert ujságba kellene válogatni párat O.K., betömörítem. És milyen újságba lesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Jól megcsodáltam és le is fotóztam az autókádat :wink: ;) :lol: :lol: :( Várom a képeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Aki tudott készíteni nagyfelbontású, jóminőségű képet az kérem küldje el a mailcimemre! Minnél nagyobb a kép, annál jobb! itt most számít a méret (kivételes helyzet ;) Nekünk is vannak jó képeink, voszi elküldi este a e-mail címedre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Bazs: láttam az autódat (mint ahogy még sokat :lol: ); mikor szombat délután megérkeztem, nem messze tőled parkoltam le, gondoltam majd jól megvárlak a kocsidnál és bemutatkozom illően :mrgreen: , de tényleg elég elfoglaltak lehettetek, mert nem láttalak ;) futkározás volt bőven, de voltak nálam elfoglaltabb rendezők is ;-) ami késik, nem múlik, lesz még tali bőven :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Ha másra nem, arra jó volt a tali, hogy a kialakult Opel klubos peszimizmusom elpárologjon.;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Ha másra nem, arra jó volt a tali, hogy a kialakult Opel klubos peszimizmusom elpárologjon.;) azt hiszem, az jócskán elpárolgott ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Én nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, pedig átutazóban még Siófokon is jártam, de ki sem látszom a költözködésből ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Örülök, hogy ennyien voltunk és ilyen jó hangulatban teltek a tali napjai ;) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Sziasztok! A szervezőknek gratuláció, ekkora szintű szervezés nem volt egyszerű. Egy fájó pontom volt a Ganszta - nem stílusom - mint hallottam elég bunkón viselkedett. Autogram helyett egy nagy fütyit rajzolt a lány pólójára. hmm... A Re-G százszor jobb műsort adott ! Ja meg volt egy csákó aki egy Astrával éjjel 2-kor azt hitte a Blitz-Hitzen van (a bunkó németek közt a bunkó magyarja) és némi nézeteltéréssel kellett tudatnom vele, hogy ez nem az. Valszeg nem olvasta el a találkozó szabályzatának összes pontját. Na szóval egy jó kis hétvége volt, amit a szervezők csináltak nekünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Ha másra nem, arra jó volt a tali, hogy a kialakult Opel klubos peszimizmusom elpárologjon.;) Ami még akkor alakult ki amikor én még nemjártam közétek :wink: Hemi bácsi! Színház az élet. A darab meg nem lehet szar mert közösen játszunk benne :wink: :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Ja meg volt egy csákó aki egy Astrával éjjel 2-kor azt hitte a Blitz-Hitzen van (a bunkó németek közt a bunkó magyarja) és némi nézeteltéréssel kellett tudatnom vele, hogy ez nem az. Valszeg nem olvasta el a találkozó szabályzatának összes pontját. ez nem a redline volt? :roll: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 ez nem a redline volt? :roll: ;) :lol: :lol: Nekem is gyanús... ott ültem mellette és hát elég bátor volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 ez nem a redline volt? :roll: ;) :lol: :lol: Tuti nem a Norbi volt. 8) Egy sötét színű Astra GSI volt és tudom a randszámát is. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Egy sötét színű Astra GSI volt és tudom a randszámát is. :roll: Anti is randalírozott? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Szerintem gümifüstölős Astrára gondol Attila, aki 1 körül nem kis ködöt csinált ott a fák és sátrak között! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Az elszámolásnál nem volt gond? Én például két sorszámot is kaptam a szélvédőmre. Én voltam a 0151 meg a 0309 is! Kétszer persze nem fizettem! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Az elszámolásnál nem volt gond? Én például két sorszámot is kaptam a szélvédőmre. Én voltam a 0151 meg a 0309 is! Kétszer persze nem fizettem! :wink: Nem a matrica alapján volt a számolás 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts