nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Üdvözlet mindenkinek! Nagyon jó volt a találkozó, jól éreztük magunkat! ;) A szervezőknek gratula!!! Remélem jövőre is megrendezésre kerül. Az általunk készített fotókat délután vagy este feltesszük.
redline Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Aki tudott készíteni nagyfelbontású, jóminőségű képet az kérem küldje el a mailcimemre! Minnél nagyobb a kép, annál jobb! itt most számít a méret (kivételes helyzet ;)
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 nyuszmusz Te meg jóóól megijesztettél mikor Istivel autókáztunk a kempingben ;) :lol:
Jim Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Aki tudott készíteni nagyfelbontású, jóminőségű képet az kérem küldje el a mailcimemre! Minnél nagyobb a kép, annál jobb! itt most számít a méret (kivételes helyzet :lol: Akkor áttolom a mailcímedre az összeset. Nem fikázni :wink: , mert nem sikerült sajnos mindegyik jól ;)
Jim Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Üdvözlet mindenkinek! Nagyon jó volt a találkozó, jól éreztük magunkat! ;) A szervezőknek gratula!!! Remélem jövőre is megrendezésre kerül. Az általunk készített fotókat délután vagy este feltesszük. Jól megcsodáltam és le is fotóztam az autókádat :wink:
redline Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Akkor áttolom a mailcímedre az összeset. kérlek csomagold valamivel össze, ne egyesével jöjjenek ;) de ettől még felteheted valahová, én azért kértem nagyfelbontásuakat mert ujságba kellene válogatni párat
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 nyuszmusz Te meg jóóól megijesztettél mikor Istivel autókáztunk a kempingben ;) :lol: Ennyire félelmetes vagyok? :roll: :roll:
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 pm :idea: nem akarom untatni a népet :wink:
Jim Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 kérlek csomagold valamivel össze, ne egyesével jöjjenek ;) de ettől még felteheted valahová, én azért kértem nagyfelbontásuakat mert ujságba kellene válogatni párat O.K., betömörítem. És milyen újságba lesz? :lol:
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Jól megcsodáltam és le is fotóztam az autókádat :wink: ;) :lol: :lol: :( Várom a képeket :D
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Aki tudott készíteni nagyfelbontású, jóminőségű képet az kérem küldje el a mailcimemre! Minnél nagyobb a kép, annál jobb! itt most számít a méret (kivételes helyzet ;) Nekünk is vannak jó képeink, voszi elküldi este a e-mail címedre.
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Bazs: láttam az autódat (mint ahogy még sokat :lol: ); mikor szombat délután megérkeztem, nem messze tőled parkoltam le, gondoltam majd jól megvárlak a kocsidnál és bemutatkozom illően :mrgreen: , de tényleg elég elfoglaltak lehettetek, mert nem láttalak ;) futkározás volt bőven, de voltak nálam elfoglaltabb rendezők is ;-) ami késik, nem múlik, lesz még tali bőven :lol:
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Szerző Elküldve Szeptember5, 2005 Ha másra nem, arra jó volt a tali, hogy a kialakult Opel klubos peszimizmusom elpárologjon.;)
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Ha másra nem, arra jó volt a tali, hogy a kialakult Opel klubos peszimizmusom elpárologjon.;) azt hiszem, az jócskán elpárolgott ;-)
*Fószer* Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Én nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, pedig átutazóban még Siófokon is jártam, de ki sem látszom a költözködésből ;)
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Örülök, hogy ennyien voltunk és ilyen jó hangulatban teltek a tali napjai ;) :lol: :lol: :(
commodore Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Sziasztok! A szervezőknek gratuláció, ekkora szintű szervezés nem volt egyszerű. Egy fájó pontom volt a Ganszta - nem stílusom - mint hallottam elég bunkón viselkedett. Autogram helyett egy nagy fütyit rajzolt a lány pólójára. hmm... A Re-G százszor jobb műsort adott ! Ja meg volt egy csákó aki egy Astrával éjjel 2-kor azt hitte a Blitz-Hitzen van (a bunkó németek közt a bunkó magyarja) és némi nézeteltéréssel kellett tudatnom vele, hogy ez nem az. Valszeg nem olvasta el a találkozó szabályzatának összes pontját. Na szóval egy jó kis hétvége volt, amit a szervezők csináltak nekünk.
rtomi Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Ha másra nem, arra jó volt a tali, hogy a kialakult Opel klubos peszimizmusom elpárologjon.;) Ami még akkor alakult ki amikor én még nemjártam közétek :wink: Hemi bácsi! Színház az élet. A darab meg nem lehet szar mert közösen játszunk benne :wink: :wink: :wink:
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Ja meg volt egy csákó aki egy Astrával éjjel 2-kor azt hitte a Blitz-Hitzen van (a bunkó németek közt a bunkó magyarja) és némi nézeteltéréssel kellett tudatnom vele, hogy ez nem az. Valszeg nem olvasta el a találkozó szabályzatának összes pontját. ez nem a redline volt? :roll: ;) :lol: :lol:
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 ez nem a redline volt? :roll: ;) :lol: :lol: Nekem is gyanús... ott ültem mellette és hát elég bátor volt :(
rtomi Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 ez nem a redline volt? :roll: ;) :lol: :lol: Tuti nem a Norbi volt. 8) Egy sötét színű Astra GSI volt és tudom a randszámát is. :roll:
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Egy sötét színű Astra GSI volt és tudom a randszámát is. :roll: Anti is randalírozott? ;) :lol: :lol:
gsi.tamás Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Szerintem gümifüstölős Astrára gondol Attila, aki 1 körül nem kis ködöt csinált ott a fák és sátrak között!
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Az elszámolásnál nem volt gond? Én például két sorszámot is kaptam a szélvédőmre. Én voltam a 0151 meg a 0309 is! Kétszer persze nem fizettem! :wink:
rtomi Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Az elszámolásnál nem volt gond? Én például két sorszámot is kaptam a szélvédőmre. Én voltam a 0151 meg a 0309 is! Kétszer persze nem fizettem! :wink: Nem a matrica alapján volt a számolás 8) :wink:
Recommended Posts