Blitz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Köszi! Főleg a piros szirénás! :wink: Lányokat nem gond ha kiraktam? Vagy inkább a regisztrált 18+ rovatba nyomjam a linket? Szerintem nem gond :roll: Csak a leszbiseket ne tedd ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 No, akkor 216 Megányi kép itt: egész pontosan 1016 fényképet csináltam: http://opeltali.ini.hu ezekl cenzurázatlan képek :lol: Nekem másfél óra a várható letöltési idő. Nem túl gyors a szerver. 2048-as adsl van. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 vagy már töltik egy páran ugyanazt a filét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Szerintem nem gond :roll: Csak a leszbiseket ne tedd ki. azt beszéltem a Darkkal, hogy 1 hétig kirakjuk, had csorgassa a nyálát az aki nem volt :lol: aztán 1 hét mulva cenzurázzuk.... hisz legalább 100 fényképpel történtek a képcsinálások.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Én csak aztatat szeretném mondani,hogy nem is tudom mit is mondjak..Annyi mindent szeretnék köszönni(szervezés,jó társaság,aranyos emberek,BARÁTOK,esti beszélgetés,Blitznek a nagyon fini capuccino,reggeli reggeli....stb),ami már nagyon régóta hiányzott Nekem,hogy csak annyit írok:Köszke MINDENT!!!Nagyon jó volt!És már hiányoztok!!!! :oops: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Videókat is a képek rovatba linkeljem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 No, akkor 1-2 szösszenet tőlem: Szerintem dolgozó lány jó volt a tali. Sokat dolgozam, na meg el is fáradtam minden este egy picit ( :drinkers: ) . Köszönet a résztvevőknek :!: :!: Hogy jól érezték magukat, és hogy rendbontás nélkül végigment a rendezvény. nálam 2 ember váltotta meg majdnem a hátbarugásra a jegyét, az egyik az asszonyomra akartr rászállni, de sikerült egy két csunyánnézéssel elintézni, a másikra nem emlékszem már.... ( :smt062 ) Asszem ez hagyományos éves opeltali lesz ezentúl... Becslések szerint olyan 150-170 darab autó volt a szombati napon a kempingbe, a felvonuláson kb 200-220 darab autó, és csak a pénteki napon több mint 100 ( :!: ) ember volt jelen!!! a 100 belépő Berlina volt az Asconájával ( :supz: ) Átlagban 1 autóban 2-3 ember ült, egyedül kevesen jöttek. szóval akkor egy bonyolult függvénnyel összeszámoljuk akkor, több mint 300, de az is lehet hogy több mint 350 résztvevő volt jelen a szombati napon. Voltak a klubba belépők is szépszámmal. A klubtagság közelit a 150 főhöz.... A pontos számok, azaz az összesités jelenleg is folyik, ahogy megvan, kitesszük ide. Külön köszönet, a kempingnek!! Tökéletes helyet biztositottak a találkozónak, nem szóltak ránk, a faházak is nagyon kulturáltak voltak! azaz nagyon pozitivan álltak hozzánk, hülye Opelosokhoz :wink: A rendőröknek csak csúnyákat tudok üzenni. ( :smt019 ) Szóval szép volt, jó volt, jövőre hosszabb lesz remélem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Videókat is a képek rovatba linkeljem? persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Videókat is a képek rovatba linkeljem? Ezexerint Te sátoroztál mellettünk :?: ;) Tudtam én ám honnan ismerős a vas :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Bázzz...... kifelejtettem a sztriptizeseinket!! szóval: [glow=red:26b2e897bd]SZÉP VOLT FIUK!!!!! [/glow:26b2e897bd] :smt041 jobban csinálták mint a lányok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Nekem ma nagyon jó kedvem van :smt041 Sokat dolgoztunk ( főleg Dark ) , de azt hiszem megérte. ;) Köszönöm, hogy elhoztátok a jókedveteket és a jómodorotokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Szerintem is nagyon jó tali volt.csak azt sajnáltam h nagyon sok emberrel nem tudtam annyit beszélni mint akartam és a lányok sütijét sem tudtam megkostolni... gratulálok a szervezőknek.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Ne csak a pozítivumok kerüljenek előtérbe, páran jelezték, hogy a szépségverseny lebonyolításán változtasunk majd jővőre. Pl több kategória stb.stb.. más szavazási rendszer... Ígérem másképp lesz, majd a www.blitz-weekend.hu oldalra készítek a közvélemény kutató formot és levonjuk a levonandót:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 áááá. a szépségverseny egy eléggé olan dolog, ami soha sem lesz jó. mert tavaly az volt a baj, hogy a fiuk szavaztak, soltvadkerten a lányok , most megy csak a közönség szavazott, és ez sem jó. mi mást lehet még??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Majd megbeszéljük Uhuhu:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Én sem éreztem magam éppenséggel rosszul... ;) Köszönet mindenkinek, akik ezt lehetővé tették. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tom, azzé nem semmi amit dolgoztál! Volt pár csákó a rendezők közül akik elött le a kalappal! Te voltál az egyik! Uhuhu, redline, greg, gregné, uhuhuné...stb.. ügyesek voltatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 na inkább fogalmazzunk ugy, hogy ez egy CSAPATMUNKA VOLT. azaz mindenki dolgozott sokat, és ez igy jól müködött!!! ugyhogy tapsoljuk meg magunkat :smt038 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 FIGYELEM!!! A Mantás Ákosnak , aki a sörivóverseny első helyezettje volt, valaki meglovasitotta az ajándékját, és az emlékplakettjét. Ez nagyon csúnya dolog, mert más tollával ékeskedik valaki!!! aki látta, vagy tudja hogy hol van, legyen kedves elmondani nekünk.... vagy visszaadni szíveskedjen!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 na inkább fogalmazzunk ugy, hogy ez egy CSAPATMUNKA VOLT. azaz mindenki dolgozott sokat, és ez igy jól müködött!!! ugyhogy tapsoljuk meg magunkat :smt038 Csatlakozom!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Köszönök szépen mindent! Nagyon jól éreztem magam! Remélem jövőre is találkozunk ezen a szép helyen és még többen leszünk! Kicsit én is sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel beszélni, illetve csak keveset, pl a G Astrásokkal ;) Remélem majd be tudjuk vmikor pótolni... u.i. Gratula a Rastáknak és Hajrá jocipapa! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Én is csak gratulálni tudok. Bár csak rövid időre jelentem meg, nagyon tetszett az esemény és minden elismerésem a szervezőknek :prayer: Csináltam egy rakat képet a 1,5 óra alatt (bár nem mindegyik sikerült :? ), ha mondtok egy helyet, akkor szívesen feltöltöm őket. Mondjuk csak az autókat fotóztam. (Én voltam za az idióta, narancssárga ingben, aki autóról autóra rohangált és fényképezett egyfolytában ;) :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 mekkora méretü??? csinálj egy tárhelyet az uw.hu-n és zipbe csomagolva töltsd fel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 mekkora méretü??? csinálj egy tárhelyet az uw.hu-n és zipbe csomagolva töltsd fel.... 3 megapixeles képek, szerintem 700 k körül van darabja. Kb. 30-40 kép talán. Csináljatok nekem tárhelyet, lécci-lécci :wink: Este feltöltöm :wink: (Fuckin' árnyékoló néha belelógott a képbe ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 csökkentsd le a képet 1024*/768-as méretre, akkor negyed akkora helyet foglal... én igy szoktam tenni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts