uhuhu Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Hölgyeim, és Uraim! Legyenek szívesek a felsö szavazáson a szerinted legmegfelelőbbre nyomikázni!! Hagy legyen egy kis statisztikánk..... mi még pakoluk a Blitznél, ugyhogy tessék minket most sajnálni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 én kb 1000 db fényképet csináltam, este feltöltöm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Hölgyeim, és Uraim! Legyenek szívesek a felsö szavazáson a szerinted legmegfelelőbbre nyomikázni!! Hagy legyen egy kis statisztikánk..... A statisztikáról jut eszembe: lehet tudni hány autó volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 én kb 1000 db fényképet csináltam, este feltöltöm.... Iszonyat várom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Egyesek 120 mások 150 körüli számról meséltek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Sziasztok Mindenki! Én is hazaértem este 8 órára :? Nagyon elfáradtam de úgyérzem megérte. Öröm volt látni a sok-sok szép autót és a sok kedves ismerőst. :wink: Hosszú volt az út. Mert egy 37 éves autóval 200 km-t levezetni hulla fáradtan nem nagy élmény ;) (az még okés,hogy 150-nel beelőzök egy kocsisort de amikor hírtelen jönnek szembe és be kell sorolni akkor gáz van :oops: ) Naszóval : mindent egybevetve jól éreztem magam,fényképezni sajnos nem nagyon volt időm :lol: Akitől nem köszöntem el attól elnézést kérek :oops: aki pedíg tőlem nem köszönt el annak megbocsátok :wink: Köszönöm szépen a lehetőséget és jövőre ugyanitt :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 remélem hazaért mindenki éppségben és nagyon sok pozitiv élménnyel felpakolva ;) nagyon sajnálom, hogy alig tudtam 1-2 emberrel beszélni és akkor sem sokat, bocis mindenkitől de állandóan rohanni meg tennivenni kellett és töltögessétek fel a képeket szorgalmasan, meg szavazzatok hogy milyen :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Sziasztok! Remélem mindeki éppségben hazaért és már nyugalomban pihen:) Köszönöm: - a résztvevők kultúrált viselkedését, balesetmentes felvonulás és botrány mentes három napot. - sok résztvevőt , ilyen sok emberel nem is számoltunk! - a sok türelmet a szervezők felé, akik most előszőr csináltak ilyet. Szinte alig volt idejük szombaton... - a szlovéniából érkezett cartásak részvételet - a számtalan opeles barátitársaságok részvételét. Akik velünk voltak mindhárom nap nagyon sok új élményben részesülhetek, pl a péntek esti Re-G mega koncert bulit, valamint az esti DJ bulit. Ahol szinte minden szervező reggel 5-ig ropta a résztvevőkkel. A szlalomverseny elsőre várakozásnak megfelelően sikerült, a felvonulás pedig nagyon király volt. Jó volt látni a sok tipus a találkozón a 1934 Olympiatól a 2005 Tigráig, Zafiráig. A Ganxsta koncert picit rövidnek tünhetet, remélem a mosós, testfestős és leszbi shows lányok kárpotoltak mindenkit:))) Jővőre nagyobb és nemeztközib lesz , illetve többeknek ajánlom a pénteki napi részvételt a családias hangulat miatt. Kösz mindenkinek!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Nagyon nagyon jól sikerült! Dear szervezés KÖSZÖNJÜK szépen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Nagyon nagyon jól sikerült! Dear szervezés KÖSZÖNJÜK szépen :wink: és meddig voltatok ? képek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 reggel keltünk, koma csacsogás sátorbontás köszönés és tipli... Lellén kávé, pizzázás és ilyenek hazafele berlinával is összefutottunk, meg egy cult vw brigáddal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 reggel keltünk, koma csacsogás sátorbontás köszönés és tipli... Lellén kávé, pizzázás és ilyenek hazafele berlinával is összefutottunk, meg egy cult vw brigáddal ;) hat kár hogy ez nekem már kimaradt meg ugye szombat esti buli is jo lett volna ! de örülök hogy ezt a 2 szabadnapot is kibuliztam magamnak ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Check dat mista ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 NO ;) special nem csak erre gondoltam :lol: de allo helyzetben ilyen gyorsan menni ! csak most jutott eszembe hogy ugye ilyet sem sokat latsz egy sima gsi nél mert ugye nem ez a kerék szokott elforogni de hat akinek nincs hosszu féltengelye és az F28 ban pedig jo ki sfeszitett difi van :lol: na vége az önfényezésnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Bár az enyémben asszem túl sok volt az alkohol ;) akkor nem csak te, hanem a szúnyogok is berúgtak :lol: amúgy szerintem is istenkirály volt a tali, köszi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Bazs: láttam az autódat (mint ahogy még sokat :lol: ); mikor szombat délután megérkeztem, nem messze tőled parkoltam le, gondoltam majd jól megvárlak a kocsidnál és bemutatkozom illően :mrgreen: , de tényleg elég elfoglaltak lehettetek, mert nem láttalak ;) . Tulajdonképpen az egész társaságból Gábort ismertem csak személyesen :lol: , de remélem lesz még alkalom ismerkedésre is :wink: Gondoltam, elintézem egyúttal a tagságomat is, de sajna arra sem maradt idő, de ami késik... Egyébként szuper volt, grat. a rendezőségnek! :notworthy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Sziasztok Mindenki! Én is hazaértem este 8 órára :? én meg fél 11-re.... :wink: :? :shock: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 ........... ,beszélgettünk, jókat ettünk és még vért is adtunk! :lol: Ha már 16 évesen szeszt inni nem lehet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Egyébként én is rendben hazaértem. Bár máshol lehetett gond, mert a hetesen (nem M) velem szembe tekert egy lánglovag járgány, majd öt perc múlva egy mentő is. Későb pesten egy rendőr autó szorított le az út szélére ezerrel vágtatva a lágymányosinál. Ja! A képek meg itten vannak: Balatonszemes Mégegyszer 1000 köszönet a szervezőknek a jó találkozóért! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Need ! A felétől kezdve nem jönnek a képek . Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Need ! A felétől kezdve nem jönnek a képek . Még tölti fel! Saja nem otthon van a szerver és feltölteni nagyon tetű dolog. De mingyá' fenn van. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Köszi ! Amúgy amik fent vannak nagyon jók. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Köszi ! Amúgy amik fent vannak nagyon jók. ;) Köszi! Főleg a piros szirénás! :wink: Lányokat nem gond ha kiraktam? Vagy inkább a regisztrált 18+ rovatba nyomjam a linket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 No, akkor 216 Megányi kép itt: egész pontosan 1016 fényképet csináltam: http://opeltali.ini.hu ezekl cenzurázatlan képek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 ide csináltam egy topikot: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=113281#113281 ide gyüjtsük a képeket!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts