opel16v Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 "vagy ti megint csak vedelni akartok?" Mi az hogy megint? És mi az hogy csak? :lol: Pénteken este nagy bulit csapunk, az bizti. Aki bújt, aki nem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Mer a Tomi azt mondta.......hogy levisz :smt019 És ha "jókislány" leszel, akkor talán vissza is hoz :wink: :) :lol: :twisted: ui: természetesen úgy gondoltam : kedves, aranyos, stb. :( :D :D :D ui: Norbinak hozzon valaki kölyökpezsgőt :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Én mindig "jókislány" vagyok, kivétel ha nem :wink: Szerénységem határtalan Biztos hazahoz, ha lefelé beférek a kocsiba, akkor hazafelé is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 "Norbinak hozzon valaki kölyökpezsgőt " Nálam porosodik egy valahol a szekrény mélyén... még valamelyik versenyen kaptam a kupa mellé... aztán valahogy nem fogyott el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Gabi! Hemi kérésére össze kellene gyűjtenünk, hogy hányan jönnének hány napra Pécsről! Légyszi segíts, neked talán több számod van meg... Rádbízhatom??? Köszike... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Oks, holnap körbecsörgöm a bandát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Akinek szüksége lenne ilyen nyakpántra az keressen meg Szombaton vagy Vasárnap B.szemesen. 450Ft/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 megkereslek:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Énis, énis!!!!! :bounce: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Akinek szüksége lenne ilyen nyakpántra az keressen meg Szombaton vagy Vasárnap B.szemesen. 450Ft/dbhttp://img.tar.hu/gepard/size2/14813006.jpg Köszönjük a felajánlást Pisti! Akinek kell ilyen cucc az irjon a gepárdnak pü-t vagy keresse meg személyesen. Kérem, hogy ne a topikot töltsük meg azzal, hogy mindenki ide gépeli be az igényét!! Van már igy is elég fölösleges csevej. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Viszek kb: 60 db-ot tehát, akinek kell az odajön és vehet,vihet. Listát tényleg nem kéne indítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Pénzet ugye 25-ig lehet utalni és egy embernek 2600 sátorban a 3 nap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Pénzet ugye 25-ig lehet utalni és egy embernek 2600 sátorban a 3 nap? Klubtagnak igen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Klubtagnak igen :wink: Király. Mekkor mázli hogy pont klubtag vagyok... Tomi, viszek Neked MOTE matricát! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Pénzet ugye 25-ig lehet utalni és egy embernek 2600 sátorban a 3 nap? Így igaz, de ez benne volt abban az emailban is amit látom hiába írtunk neked:))))))))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Így igaz, de ez benne volt abban az emailban is amit látom hiába írtunk neked:))))))))))))))) Nem, semmiképpen sem volt hiábavaló, mert az alapján számoltam ki, csak kicsi vagyok és féltem hogy valamit elszámolok. :lol: Köszi szépen a segítséget! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 szerintem jol sikerült az banner itt a forum tetejen, nem szakertek csak lätom itt minden nap. az opel logo is klafa. az ott melyik tipus a hätterben a kerek lämpäkkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Manta A ültél is benne ( nem a lámpában ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 :lol: csak olyan fura, egy db foto? csak mert a lämpäk az en szememmel nezve, hät ugy mäs sikban lätszanak, mintha mäs szögböl lenne fenykepezve, mint a hütömaszk Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Manta A ültél is benne Én még nem :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Üdv! Jó újra Köztetek, Fejek! Az van, h pénteken mennénk a Kedvesemmel (ya, meg a zenekarral :D ), este játszunk Nektek lazulós reggae-zenét, ami azért jó, mert jó. Aztán zenekar el, de énségem (másodmagammal) meghúzódnék vhol éjszakára, h részesei lehessünk a találkozó szombat délelőtti részének. Most jön a szomorú: kora du. el kell hagynunk a helyszínt, mert aznap este játszunk Bp-en, a Trafóban. (Csak azért, h nehogy 1szer ott lehessek 1 királyságos Opel-talin! :lol: :) :( Na, de ez van. Kérdésem: lehetséges-e 1 éjszakára foglalnom 1 faházi szobát 2 személyre? Brékó, bréééékóóóó!!!!! Köszi a választ, ha jön. Peace&Love Red! Kúúúúúl a Jamaica-zászlód! Lehetne nekem hasonlót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Kérdésem: lehetséges-e 1 éjszakára foglalnom 1 faházi szobát 2 személyre? faház ugy tudom csak 3 napra választható 1 napra csak a sátrazás marad.... a profilban állitsd be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Red, köszi. Csak ezt a sátor-dolgot ne írtad volna... Na, mind1. Választottam zászlót, yeah! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Red, köszi. Csak ezt a sátor-dolgot ne írtad volna... Na, mind1. te kérdezted :lol:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts