Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 492
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Mer a Tomi azt mondta.......hogy levisz :smt019

És ha "jókislány" leszel, akkor talán vissza is hoz :wink: :) :lol: :twisted:

ui: természetesen úgy gondoltam : kedves, aranyos, stb. :( :D :D :D

ui: Norbinak hozzon valaki kölyökpezsgőt :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Elküldve

Én mindig "jókislány" vagyok, kivétel ha nem :wink: Szerénységem határtalan

Biztos hazahoz, ha lefelé beférek a kocsiba, akkor hazafelé is.

Elküldve

"Norbinak hozzon valaki kölyökpezsgőt "

Nálam porosodik egy valahol a szekrény mélyén... még valamelyik versenyen kaptam a kupa mellé... aztán valahogy nem fogyott el. :lol:

Elküldve

Gabi!

Hemi kérésére össze kellene gyűjtenünk, hogy hányan jönnének hány napra Pécsről!

Légyszi segíts, neked talán több számod van meg...

Rádbízhatom???

Köszike...

Elküldve
Akinek szüksége lenne ilyen nyakpántra az keressen meg Szombaton vagy Vasárnap B.szemesen.

450Ft/dbhttp://img.tar.hu/gepard/size2/14813006.jpg

Köszönjük a felajánlást Pisti!

Akinek kell ilyen cucc az irjon a gepárdnak pü-t vagy keresse meg személyesen. Kérem, hogy ne a topikot töltsük meg azzal, hogy mindenki ide gépeli be az igényét!!

Van már igy is elég fölösleges csevej.

Elküldve
Pénzet ugye 25-ig lehet utalni és egy embernek 2600 sátorban a 3 nap?

Így igaz, de ez benne volt abban az emailban is amit látom hiába írtunk neked:)))))))))))))))

Elküldve

Így igaz, de ez benne volt abban az emailban is amit látom hiába írtunk neked:)))))))))))))))

Nem, semmiképpen sem volt hiábavaló, mert az alapján számoltam ki, csak kicsi vagyok és féltem hogy valamit elszámolok. :lol:

Köszi szépen a segítséget! :wink:

Elküldve

szerintem jol sikerült az banner itt a forum tetejen, nem szakertek csak lätom itt minden nap.

az opel logo is klafa.

az ott melyik tipus a hätterben a kerek lämpäkkal?

Elküldve

:lol:

csak olyan fura, egy db foto?

csak mert a lämpäk az en szememmel nezve, hät ugy mäs sikban lätszanak, mintha mäs szögböl lenne fenykepezve, mint a hütömaszk

Elküldve

Üdv!

Jó újra Köztetek, Fejek!

Az van, h pénteken mennénk a Kedvesemmel (ya, meg a zenekarral :D ), este játszunk Nektek lazulós reggae-zenét, ami azért jó, mert jó. Aztán zenekar el, de énségem (másodmagammal) meghúzódnék vhol éjszakára, h részesei lehessünk a találkozó szombat délelőtti részének.

Most jön a szomorú: kora du. el kell hagynunk a helyszínt, mert aznap este játszunk Bp-en, a Trafóban. (Csak azért, h nehogy 1szer ott lehessek 1 királyságos Opel-talin! :lol: :) :( Na, de ez van.

Kérdésem: lehetséges-e 1 éjszakára foglalnom 1 faházi szobát 2 személyre?

Brékó, bréééékóóóó!!!!!

Köszi a választ, ha jön.

Peace&Love

Red!

Kúúúúúl a Jamaica-zászlód! Lehetne nekem hasonlót?

Elküldve
Kérdésem: lehetséges-e 1 éjszakára foglalnom 1 faházi szobát 2 személyre?

faház ugy tudom csak 3 napra választható

1 napra csak a sátrazás marad....

a profilban állitsd be :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.