Racce Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Szia Hemi!! Elvileg küldtem neked privit a Blitz-el kapcsolatban..sikerült elolvasni?? A másik fontos kérddésem pedig az lenne, hogy esetleg helyszínen lehetne-e rendezni a fizetnivalókat??? Előre is köszönöm. Most épp egy kis Opeles találkozót hoztunk itt össze balcsin egy magánházban,immáron 3 napja tart, és már lélekben készülünk a bulira :thumbup: Üdv minden Opel fanatikusnak!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Ki van írva, hogy lehet? Nincs, éppen ezért kérdeztem. Köszi a választ, érthető volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Szia Hemi!! Elvileg küldtem neked privit a Blitz-el kapcsolatban..sikerült elolvasni?? A másik fontos kérddésem pedig az lenne, hogy esetleg helyszínen lehetne-e rendezni a fizetnivalókat??? Előre is köszönöm. Most épp egy kis Opeles találkozót hoztunk itt össze balcsin egy magánházban,immáron 3 napja tart, és már lélekben készülünk a bulira :thumbup: Üdv minden Opel fanatikusnak!!! Igen meg van ! Olvastam:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Nincs, éppen ezért kérdeztem. Köszi a választ, érthető volt. OKé, remélem nincs harag vagy hasonló:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 A Haga utasítására a mai nappal átutaltam a 4200 forintot!! A következményekért felelősséget nem vállalok!! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 A Haga utasítására a mai nappal átutaltam a 4200 forintot!! A következményekért felelősséget nem vállalok!! :wink: :lol: Én is délelőtt átutaltam a manit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 OKé, remélem nincs harag vagy hasonló:) Nem haragszom, miért is kellene? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 V.mi letölthető szóróanyag a talival kapcsolatban nincs v.hol?Mert nyomtatni mi is tudnánk, aztán hátha még lenne érdeklődő itt kicsiny megyeszékhelyünkön, meg erre-arra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 A következő szólólapunk van (csatolom), sajnos a kollégám elkeverte a végső változatott. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Thx!Felveszem a kapcsot egy embörrel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Sajnos a Re-G együttes neve rosszul került fel és a tali weblapcíme lemaradt egy szponozral egyetemben, erről a változatról. A TITÁN COMPUTER-nél lehet átvenni szóróanyagot még. AKI TELEFONON JELENTKEZIK ne CSODÁLKOZON, ha úgy vesszük fel a telcsit, hogy TITÁN COMPUTER KFT!!!! Nem kell lecsapni, igen mi vagyunk az Opelesek is:))) Valamiből élni is kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Sajnos a Re-G együttes neve rosszul került fel és a tali weblapcíme lemaradt egy szponozral egyetemben, erről a változatról. A TITÁN COMPUTER-nél lehet átvenni szóróanyagot még. AKI TELEFONON JELENTKEZIK ne CSODÁLKOZON, ha úgy vesszük fel a telcsit, hogy TITÁN COMPUTER KFT!!!! Nem kell lecsapni, igen mi vagyunk az Opelesek is:))) Valamiből élni is kell... :twisted: :twisted: LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Én is megyek bi-bi-bí, :smt041 és utaltam előbb a lét is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Csak majd jól szögeld oda a sátrad... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Majd igyekszem, amúgy Opeltomi visz, mer rendes!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Azt mondta, hogy söröt hoz magával, de Boogiet nem emlegetet... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Azt mondta, hogy söröt hoz magával, de Boogiet nem emlegetet... :roll: Söröt nem visz. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Még 7végén egyeztetünk, de megyek. Megígérte :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Én borot viszek, meg tán söröt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Majd igyekszem, amúgy Opeltomi visz, mer rendes!!! Az avatarodban a saját kocsid van? Ha igen miért nem azzal jösz? Jol néz ki az a mantya..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Igen az övé...mi meg is csodáltuk Akaliban...szép gyöngyház színű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 miért nem azzal jösz? Hámme velemjön azé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Mer a Tomi azt mondta.......hogy levisz :smt019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Na sicc a chat topikba.... :doubt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 az ember azé megy autós talira hogy villogjon a kocsijával a haverjai elott és eltoltson pár kellemes napot/órát hozzá hasonló hobbyju arcok között.....vagy ti megint csak vedelni akartok? :oops: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts