hemi Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 2005.09.02-04. között találkozót szervez a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete és a Magyar Veterán Opel Klub. A MOTE és az MVOK legújabb rendezvénye, a Budapesttõl 130 km-re fekvõ Balatonszemesen kerül megrendezére. A találkozón sokszínû,változatos programokkal, kultúrált, igényes környezetben várunk opeltulajdonosokat, opelrajongókat, baráti társaságokat egyaránt. Lesz például, autós felvonulás, autó-szépségverseny ahol top-less lányok vezetik be az autókat, sõt még fotózás a top-less lányokkal! Rendezõ Opel klubok: MOTE - www.opelklub.hu MVOK - www.veteranopel.hu Várjuk további hivatalos és nem hivatalos Opel klubok jelentkezését. Email: info@opelklub.hu A rendezvénnyel kapcsolatos további információk és jelentkezés a MOTE hivatalos TALI honlapján. http://meetings.opelclub.hu További információ: Angyal Attila / dugo@opelklub.hu / [highlight=red:6bf53ba34b]uhuhu modositása: [/highlight:6bf53ba34b]Tisztelt jelentkező! Köszönettel fogadjuk jelentkezését az I. Hungarian Blitz Weekendre. Kérjük augusztus 25-ig egyenlítse ki a szállás költséget. Ezt kétféleképp teheti meg: - személyesen a MOTE székhelyén 9-17 óráig - banki átutalással a 10700079-16400605-51100005 bankszámlaszámra (CIB bank) Angyal Attila nevére Banki átutaláskor a megjegyzés rovatba kérjük írja be hány fő, hány éjszaka, és a szállás típusa (pl: "2 FO 2 EJSZAKA SATOR). Amennyiben nem a saját számlájáról utalja, írja be a nevét is. A szállás foglalásnál kérem vegye figyelembe a 300 Ft/fõ/éjszaka idegenforgalmi adót......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Ide várjuk a véleményeteket, javaslatokat illetve ötleteiteket, kérdéseiteket. Jelentkezni a weblapon, telefonon (06-1-260-1032) vagy személyesen előre egyeztetett időpontban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2005 Elküldtem a jelentkezésem, illetve rendező feladatokkal lehet terhelni. Előre láthatólag, péntek és szombat amin résztveszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Én is elküldtem a jelentkezésemet.:supz: 3 napra aktív résztvevőként. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Én is elküldtem a jelentkezésemet.:supz: 3 napra aktív résztvevőként. :wink: én voltam az első :wink: :( :lol: :lol: greg? te? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Én is én is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Én is! Miért nem riunk listát, látnánk, hogy ki jön. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Hát akkor írjunk listát. Magamat nem írom fel, mert és már a címben benne vagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 én voltam az első :wink: :( :lol: :lol: greg? te? :roll:Viccelsz??? Még szép hogy ott leszek!! De azt hittem ez olyan egyértelmű, hogy fel sem íratkoztam először. 8) Na de már 4 óra óta fönt vagyunk a listán a mamával! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2005 Hát akkor írjunk listát. Magamat nem írom fel, mert és már a címben benne vagyok :( Kérlek. azért ONLINE jelentkezél. A regisztráció fontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Kérlek. azért ONLINE jelentkezél. A regisztráció fontos. Jelentkeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Én is megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Én is megyekHelyes! Üdv. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Üdvelet Nektek! Érdekel a dolog módfelett! Addigra, sőt, remélem, minél előbb csatlakozom a T. Társasághoz :( . Viszont a következő kérdés merült fel bennem: Jómagam, ugye, előbb-utóbb klubtag leszek. Gondolom, akkor részt tudok venni klubos rendezvényeken, kedvezmények, miegymás. Ez okay. De, mivel nagyjából mindenféle partikra a Barátnőmmel járkálok, érdekelne, h ha csak klubtagos rendezvény van, oda be tudom-e vinni Őt anélkül, h belépne a Klubba? V a klubtagos kedvezményem élvezheti a "+1 fő"? Mert az autókat imádja (csakúgy, mint engem... :lol: ) , érdekli a tuning, most jár vezetni, mi1más, de autója még nincs, a lelkesedése viszont 6ártalan. Szokja a bal1-et, lassan-lassan elérjük azt az állapotot, h ha netalán egy ilyen rendezvényen arcomba borítok néhány sört, bátran hazavezet és ágyba fektet. Ya és betakargat... Mi a helyzet a Barátnőkkel??? (Opeles csajok pasijaival???!!!) Válaszoljatok!!! Köszi. Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Üdvelet Nektek! Érdekel a dolog módfelett! Addigra, sőt, remélem, minél előbb csatlakozom a T. Társasághoz :( . Viszont a következő kérdés merült fel bennem: Jómagam, ugye, előbb-utóbb klubtag leszek. Gondolom, akkor részt tudok venni klubos rendezvényeken, kedvezmények, miegymás. Ez okay. De, mivel nagyjából mindenféle partikra a Barátnőmmel járkálok, érdekelne, h ha csak klubtagos rendezvény van, oda be tudom-e vinni Őt anélkül, h belépne a Klubba? V a klubtagos kedvezményem élvezheti a "+1 fő"? Mert az autókat imádja (csakúgy, mint engem... :lol: ) , érdekli a tuning, most jár vezetni, mi1más, de autója még nincs, a lelkesedése viszont 6ártalan. Szokja a bal1-et, lassan-lassan elérjük azt az állapotot, h ha netalán egy ilyen rendezvényen arcomba borítok néhány sört, bátran hazavezet és ágyba fektet. Ya és betakargat... Mi a helyzet a Barátnőkkel??? (Opeles csajok pasijaival???!!!) Válaszoljatok!!! Köszi. Peace Shíímáán.Nemgáz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Üdvelet Nektek! Érdekel a dolog módfelett! Addigra, sőt, remélem, minél előbb csatlakozom a T. Társasághoz :( . Viszont a következő kérdés merült fel bennem: Jómagam, ugye, előbb-utóbb klubtag leszek. Gondolom, akkor részt tudok venni klubos rendezvényeken, kedvezmények, miegymás. Ez okay. De, mivel nagyjából mindenféle partikra a Barátnőmmel járkálok, érdekelne, h ha csak klubtagos rendezvény van, oda be tudom-e vinni Őt anélkül, h belépne a Klubba? V a klubtagos kedvezményem élvezheti a "+1 fő"? Mert az autókat imádja (csakúgy, mint engem... :lol: ) , érdekli a tuning, most jár vezetni, mi1más, de autója még nincs, a lelkesedése viszont 6ártalan. Szokja a bal1-et, lassan-lassan elérjük azt az állapotot, h ha netalán egy ilyen rendezvényen arcomba borítok néhány sört, bátran hazavezet és ágyba fektet. Ya és betakargat... Mi a helyzet a Barátnőkkel??? (Opeles csajok pasijaival???!!!) Válaszoljatok!!! Köszi. Peace a barátnőket hivják MOTE oldalbordáknak. Ők is jogosultak az összes kedvezményre.... http://www.opelforum.hu/groupcp.php?g=1009...b9fd89006b4dd1f Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Mindenki visz amit és aki tud !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Mi a helyzet a Barátnőkkel??? (Opeles csajok pasijaival???!!!) Válaszoljatok!!! Köszi. Peace Az én pasim se klubtag, mégse rakták ki eddig semelyik rendezvényről! :wink: (pedgi múltkor Skodaklubos pólóban rohangált!) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Jelentkezés leadva! Én kb. péntek délutánra tudok leghamarabb leérni. Aki esetleg tud jönni/menni segíteni az előkészületekben (vagy vasárnap az "utómunkálatokban") az is jelezze legyen szives! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Skacok! Köszi a hasznos infókat Oldalborda-ügyben! Élünk a lehetőséggel, ígérjük, minél többször! A szemesi talira lehet faházat foglalni? Asszem, gyorsangyorsan klubtag leszek. A Kedvesem pedig Oldalborda!!! :lol: :lol: :( Éljen a nyár... :lol: Ya, és szívesen segítek, amiben tudok, csak szóljatok! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 A szemesi talira lehet faházat foglalni? Asszem, gyorsangyorsan klubtag leszekAjánlom mindenki figyelmébe a meetings.opelclub.hu -t, itt lehet regisztrálni, és jelölni, hogy hol szereténtek alukálni (faház vs. sátor). Aki tutira szeretne jönni az inkább a weboldalon regisztráljon, mint itt a fórumban jelzi! Ya, és szívesen segítek, amiben tudok, csak szóljatok! Követendő példaként állítanám mindenki elé! :( :lol: :lol: szavadon lesz fogva :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Jelentkeztem és szivesen segítek ha köll :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Red, köszi az infót. Azért szeretnék minél előbb csatlakozni a "Szervezet"-hez, mert akkor immár tagként tudnék szállást foglalni a szeptemberi jeles eseményre... És az sokkal jobb... Tudnál egy viszonylag gyors megoldást, ami lehetőleg nem a netes átutalás? Pénzfeladás postán, csekken? Ez a Rastalos már megint értetlenkedik! :evil: :twisted: :roll: Sorry... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Red, köszi az infót. Azért szeretnék minél előbb csatlakozni a "Szervezet"-hez, mert akkor immár tagként tudnék szállást foglalni a szeptemberi jeles eseményre... És az sokkal jobb... Tudnál egy viszonylag gyors megoldást, ami lehetőleg nem a netes átutalás? Pénzfeladás postán, csekken? Ez a Rastalos már megint értetlenkedik! :evil: :twisted: :roll: Sorry... :? ehh erre is vannak cél-topikok :( de infók itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Szeva zenész! Ide less! http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=838 vagy http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...id=12&Itemid=40 De a legegyszerűbb: http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...mid=1&Itemid=45 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts