mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Erre gondoltam én is. Kerék kifordít, aztán tologatás :lol: Mikó ? nem egyszerűbb levenni a kereket, mint tologatni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 ui: ha valaki "nagyobb" mennyiségű olaj kerül a gumira, akkor azzal mit kell csinálni ? Fújd le Silycon spray-vel. :lol: Utána már nem az olajtól fog csúszni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Vagy át kell menni egy lekváros mézes kenyéren...és újra a régi lesz a tapadás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 nem egyszerűbb levenni a kereket, mint tologatni? :) Határozottan NEM :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Határozottan NEM :) "Fiaim! Ami kerek, emeljük, ami meg szögletes, azt gurítsuk!" :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Urak! Ki? honnan ? mennyiért szerzett téli gumát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 PÜ ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Az elsőn rajta vagyok :lol: Majd 1 benyakúton kicsit próbálom tisztogatni. Azért ne az ablakmosós vödörből szolgáld ki magad olajos tisztítás téren, mert pár embernek meglepetést okozol a szélvédőjére. :) Anti! Matador nem annyira jó minőség a slickek között. Az az egyik legolcsóbb, és csak az olcsók között jó igazán. Ha profin akarod nyomni, akkor pirelli rs9 típust nézel pl. Ez 65 körül van darabja, de lényegesen jobb. Viszont vigyázni kell vele, csak a 400m-es pályán használhatod, mert hamar elmelegszik (főleg száraz nyári aszfalton), és akkor kidobhatod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 "Fiaim! Ami kerek, emeljük, ami meg szögletes, azt gurítsuk!" :lol: :) :) Szimpatikus koncepció :D ....Azért ne az ablakmosós vödörből szolgáld ki magad olajos tisztítás téren, mert pár embernek meglepetést okozol a szélvédőjére. :).... Ez is csak neked juthat eszedbe :D Gőzborotváról volt szó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 GAbi simán megcsinálná az ablamosós vödörből,sőt még egy kis metyabondot is löttyintene bele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Én láttam olyat, aki a ablakmosó vödörben található azonosíthatatlan masszából töltötte fel az kocsija ablakmosó tartályát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Én láttam olyat, aki a ablakmosó vödörben található azonosíthatatlan masszából töltötte fel az kocsija ablakmosó tartályát :) Gratulálok neki!Ennyi erővel bele is hugyozhatott volna,semmivel sem rosszabb megoldás! Én az olyan férgektől kapok idegbajt,aki a kocsi hamutartóját a benyakútnál önti ki az ablakon a töltöfej mellé!A kukáig már lusta elmenni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Gratulálok neki!Ennyi erővel bele is hugyozhatott volna,semmivel sem rosszabb megoldás! Én az olyan férgektől kapok idegbajt,aki a kocsi hamutartóját a benyakútnál önti ki az ablakon a töltöfej mellé!A kukáig már lusta elmenni! :lol: Azon kút mellett, ahol tegnap gőzborotvával lemostuk - ez túlzás, lemosta Anti :) - a gumokat, van egy Meki is. Az egyik parkolóban tisztán lehetett látni, hogy állt egy kocsi - üres sáv -, mindkét irányba dobálták ki a szemet az ablakon, pedig van vagy 2 méter a szemetes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Azon kút mellett, ahol tegnap gőzborotvával lemostuk - ez túlzás, lemosta Anti :) - a gumokat, van egy Meki is. Az egyik parkolóban tisztán lehetett látni, hogy állt egy kocsi - üres sáv -, mindkét irányba dobálták ki a szemet az ablakon, pedig van vagy 2 méter a szemetes :) Szivesen visszadnám neki az ablakon,hogy valamit elvesztett! :) Kúton amiért még szoktam szólni,ha valaki megtankol,bemegy fizetni,nekiáll kávézni és a kocsit a kútfejnél hagyja!Így viszont más nem tud tankolni!Nem szokott tetszeni,he bemegyek és szólok,hogy ugyan álljon már arrébb amíg kávézik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Ez is csak neked juthat eszedbe :) Gőzborotváról volt szó :) Arra gondoltam, simán képes lennél rá... :) GAbi simán megcsinálná az ablamosós vödörből,sőt még egy kis metyabondot is löttyintene bele! :lol: De jól megvoltam 1 hétig, a fórum közelébe sem jöttem... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Arra gondoltam, simán képes lennél rá... :) De jól megvoltam 1 hétig, a fórum közelébe sem jöttem... :) :) Szeretünk téged sunshine barbi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Szeretünk téged sunshine barbi! :lol: Látom csak úgy árad belőled a szeretet. :) Tincset nem akarsz előre növeszteni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Látom csak úgy árad belőled a szeretet. :) Tincset nem akarsz előre növeszteni? :lol: Nem is rossz ötlet! :) Bár Tomi a vállalkozsó,parketta lakozsó és amúgy is az övé a homokozsólapát is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Na itt volt az idő végre kikelni az ágyból...most nézünk valami éjszakai bulizós tennivalót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Látom csak úgy árad belőled a szeretet. :) Tincset nem akarsz előre növeszteni? :lol: Te Ford!Épp most vagy a Rö-Tö-eL klubon! :) Budytime! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Te Ford!Épp most vagy a Rö-Tö-eL klubon! :lol: Budytime! Jah, népművelés volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Nem tudom mennyi az új ára itthon, de nem tűnik túl drágának! A sérülése sem túl nagy és jó sok az 550km ami benne van. Voszi egy csere? :lol: (valamiért nem tudtam linkelni ezért másoltam be :) :) ) Mobile.de-n találtam: EUR 16.900 MwSt. ausweisbar Daten: Gebrauchtfahrzeug, - Jahreswagen, 550 km 177 kW (241 PS), Benzin, Schaltgetriebe, Euro 4 Erstzulassung: 06/06, HU: 06/09, AU: 06/09 Klimaautomatik, Ardenblau-metallic, 2/3 Türen Besonderheiten: ABS, Stabilitätskontrolle, Zentralverriegelung, Tempomat, el. Wegfahrsperre, Lederausstattung, Leichtmetallfelgen, Navigationssystem, el. Fensterheber, Xenonscheinwerfer , Garantie Beschreibung: Das Fahrzeug hat einen Frontschaden !! Fahrzeug bedingt Fahrbereit, da Kühler defekt. Airbags OK, Rad vorn rechts leichter schiefstand. Bi-Xenon-Kurvenlicht, Klimatronik, CD70 Navi+Farbmonitor, 6-Gang-Getriebe, Teilleder Recaro Sportsitze, Infotainment-Paket1, Telefonvorr.+Bluetooth, Twin Audi hinten, Bordcomputer, Sichtpaket, Regensensor, Innenspiegel autom. abblendbar, el.Spiegel, Reifendruckkontrolle, Aluräder 19", 2xEFH, 6xAirbag, ZV+Fernbed., ABS, ESP, IDS-Plus-Fahrwerk, Tempomat, Nebel, Servo, SRA, Sportlederlenkrad, Lenkradfernbed., Bordcomputer, 1.Hand, Scheckheft, EX-Opel-Werksfahrzeug, Werksgarantie bis 6/2008, Neupreis Euro 33173,96 !! Farbe Ardenblau-met.,Irrtümer Vorbehalten !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 12-31 12:07 EUR/HUF 251.70 szorozva 16900Eur = 4.253.730,- pénz :lol: az nemsokaz? mire behozod újjépited forgalomba állítod... Tomi Te érezted a földrengést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Ha hozzáteszed a regadót, meg a javítási költségeket, akkor ugyanott vagy, mint ha itt alkudsz egy ilyen példányra újan. :lol: Viszont a garanciával szerintem lennének bajok, lehet hogy a német garis autó itt nem az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Asztolvastam, februártól ócsóbb lesz a regadó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts