Sonique Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Igen, ráadásul tényleg elég durva. Meg is marad. :) esik rendesen megyek is csuszkalni egy kicsit :) :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Vége... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Vége... :lol: nagy hóvihar lehetett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Vége... :lol: itt meg esik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 nagy hóvihar lehetett :) Itt legalább volt valami, oks? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Itt legalább volt valami, oks? :lol: :) Jól átjöttél bázzzzz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Jól átjöttél bázzzzz :) Nem úgy alakult. :lol: Punnyadtunk, beszélgettünk. Jó volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Redi tényleg segítettünk volna feltenni a kereket csak grammoltasd ki előtte ha szabad javasolnom (én legalábbis úgy szoktam hogy kigrammoltatom és magam rakom fel mert spúr vagyok) mondom, hogy a gumisnál van a kerék..... neki meg szolni kell min. 1 nappal előtte, hogy hozzák át a raktárból meg akkor ugy kell időpontot kérni, hogy jóanyám csapásmérőjét is csinálják meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 mondom, hogy a gumisnál van a kerék..... neki meg szolni kell min. 1 nappal előtte, hogy hozzák át a raktárból meg akkor ugy kell időpontot kérni, hogy jóanyám csapásmérőjét is csinálják meg Nemértem miért kell az ilyet az utolsó pillanatra hagyni. Aztán meg kapkodsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Nemértem miért kell az ilyet az utolsó pillanatra hagyni. Aztán meg kapkodsz. :lol: Már le sem kell cserélni, mindjárt itt a tavasz :) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Nemértem miért kell az ilyet az utolsó pillanatra hagyni. Aztán meg kapkodsz. :lol: nem mindenkinek adnak 1 hónapos szabadságot Tomi :) (pontosabban nekem semennyi szabadságom nincs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Már le sem kell cserélni, mindjárt itt a tavasz :lol: :) :) :) az jó lenne... de ahogy elnézem, itt csak most kezdődik az igazi tél. má lehet hóembert építeni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 nem mindenkinek adnak 1 hónapos szabadságot Tomi :) (pontosabban nekem semennyi szabadságom nincs) Áááááááááá, ilyed dolgokban senki nem szokott a másiknak segíteni :lol: Cóltál, hogy kellene 1kis segítség ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Áááááááááá, ilyed dolgokban senki nem szokott a másiknak segíteni :lol: Cóltál, hogy kellene 1kis segítség ? :) Adsz neki a te szabidból? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Adsz neki a te szabidból? :) :lol: Mondjuk úgy inkább, hogy a szbadidőmből :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 nem mindenkinek adnak 1 hónapos szabadságot Tomi :lol: (pontosabban nekem semennyi szabadságom nincs) Nekem a két autón a kerékcsere max 1 óra. Ehhez nem kell szabadság csak akarni kell. Tudom,hogy sokkal szebb alufelnivel de valamit valamiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Ma elég sok helyen elég szar volt az út hazafelé, majdnem benéztem pár dolgot. Volt ahol jégpáncél volt az egész úton, nemtom mitől. Ráadásul ketten is elvertek, pedig én vagy 200-zal mentem... :) :lol: Akartam is kérdezni hogy neked nem gsi-d van :) :) Elég jól fogott a barum gumi tegnap este,meg is lepödtem rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Jéééég ? :lol: Merre jártál ? Villámlátogatás az MTA előtti koripályán ? :) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Piiista nem is tudom ki csúszott át tegnap a piroson... :lol: Hazafele meg jópofa volt a nyárigumikkal... :) le is teszem aludni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Piiista nem is tudom ki csúszott át tegnap a piroson... :) Hazafele meg jópofa volt a nyárigumikkal... :) le is teszem aludni... :) Jelen :) Még ismerkedünk az új gumival :lol: ui: ha valaki "nagyobb" mennyiségű olaj kerül a gumira, akkor azzal mit kell csinálni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 ui: ha valaki "nagyobb" mennyiségű olaj kerül a gumira, akkor azzal mit kell csinálni ? lekoptatni! :lol: amúgy szerintem elég lemosni mosószeres vízzel Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 lekoptatni! :) amúgy szerintem elég lemosni mosószeres vízzel Az elsőn rajta vagyok :lol: Majd 1 benyakúton kicsit próbálom tisztogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Este talizzunk nálunk a kúton, és ott magasnyomásúval megtisztogatjuk...de ez tutkó le kell, hogy szedje... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Este talizzunk nálunk a kúton, és ott magasnyomásúval megtisztogatjuk...de ez tutkó le kell, hogy szedje... :) Erre gondoltam én is. Kerék kifordít, aztán tologatás :lol: Mikó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Hát amikor jössz...elötte ha gondolod felugorhatsz... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts