Atommanó Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 most nem tok? :lol: 7-ig uncsi van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 most nem tok? :lol: 7-ig uncsi van... :) de tucc msn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 Nem műxik itt bennt...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 Szerintem tizenhaccelepen nem dob sokat mert nektek eleve hengerenkénti leömlőtök van, csak tudtommal 32mm és a Lexmaul meg szélesebb - szal elvileg picivel jobb lesz. Annyiba kerül amennyiért sikerül szerezned, szerintem nem egyszerű... Igazság szerint eléggé elvakult vok, és az irányelvem a gyári kupuffrendszer.. nem véletlen van rajta. Szal nagyon remélem,hogy meg tudják hegeszteni vagy valami. csúnya lenne, hogy egy ilyen faxság miatt "új" leömlőt kelljen szerezni.. csak nem így tervezték meg.. bár a gyárnak tuti ez érné meg jobban.. :S háát majd 27.én kiderül.. addig no ótó.. mókás :) Slic gumi. Murva sokat számit.. nekem sose volt, de Anti lehet emlékszel a Calis srácra, Lacira. asszem meg is vetted a slic gumijait.. Egyszer gyorsúltunk. asszem már bent volt a nagytengely meg a chip neki.. elindúlt, megvertem kb fél-3/4 kocsival.. Hazaugrott a slicért... kaptam bő 1-1.5 autót :) Ilyesmi mint ez csak nincs rajta ennyi lyuk (csavarhelyek nincsenek) http://www.plankenauer.at/plankenauer/reif...lgen/BBS_RX.jpg Ez a kedvenc felnim :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 888.com De majd beszélünk személyesen is erről :) Én is pókerezek ám itten :) én vagyok a gsi001 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 kicseréltem tegnap este a kerekeket télire(17"-ról 14"-ra)kicsit leült az otó még szerencse h nem van rajta lökös kiváncsi vagyok mi lesz ha visszarakom a lökés hárítót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 kicseréltem tegnap este a kerekeket télire(17"-ról 14"-ra)kicsit leült az otó még szerencse h nem van rajta lökös kiváncsi vagyok mi lesz ha visszarakom a lökés hárítót :lol: Mert mit gondolsz hogy mi lesz? Leér? Én is pókerezek ám itten :) én vagyok a gsi001 :) Na majd figyelek, általában 1000+100 -as asztalokhoz ülök be sit&go-ra szigorúan nem pénzben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 Na majd figyelek, általában 1000+100 -as asztalokhoz ülök be sit&go-ra szigorúan nem pénzben. ne legyél már puding, egyik kollégám amit online pokeren nyert abbol vett egy Nivát, amit most full kikasztniznak, fényeznek, ujrakárpitoznak és még marad pénz a nagy zenére is :) de pokert miért nem élőben nyomunk? :) Ááááááááá nem hiszem, hogy olyan közegben, ahol ilyen forró gázok vannak, sajtot használnának bármi rögzítésre :D Pista az utobbi pár napban egyre többet postol...és milyen sz@rokat :) :lol: OOOOPPPPEEEELLLL PPPPOOOOWWWWEEEERRRR!!!! :D nyomjad Robi ne hagyd, hogy offoljanak :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 Mindenkinek Boldog karácsonyt kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 ....Pista az utobbi pár napban egyre többet postol...és milyen sz@rokat :) :lol:.... Örök elégedetlen vagy. Ménn nem örülsz, hogy békénhagylak ? :) Még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 Ménn nem örülsz, hogy békénhagylak ? :lol: Még :) rendkivüli mennyiségű alkohollal van felszerelve a lakás bármit kibirok :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 rendkivüli mennyiségű alkohollal van felszerelve a lakás bármit kibirok :) :lol: Már értem, hogy miért tartott olyan sokáig a berendezése :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 rendkivüli mennyiségű alkohollal van felszerelve a lakás bármit kibirok :) :lol: Akkor holnap este 8 lakásavató, mindenki a vendéged? :) Indítsak listát, vagy úgy is mindenki hoz még csomó embert? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Akkor holnap este 8 lakásavató, mindenki a vendéged? :) Indítsak listát, vagy úgy is mindenki hoz még csomó embert? :) Lehetne mondjuk inkább 26-án, akkor én is mennék. :) Jaa, akkor vigyázzatok a városban az 1.4-es piros A Corsákkal, nagy Matchbox felirattal a hátsó szélvédön, mert elöfordulhat, hogy én vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Demó hogy bírsz még ilyenkor is fórumozni :lol: Redi játszhatunk élőben is. Nálad mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Demó hogy bírsz még ilyenkor is fórumozni :lol: Apáméknál voltam Kalocsán, aztán találkoztam pár ottani Opelessel. Még nem ismerték a Corsám. :) Aztán most itthon még nem volt kedvem aludni... De azért látom, hogy te is idetévedtél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 één 'má egy ideje jóól megnézem a kis corsákat mielött bármibe kezdek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 De majd beszélünk személyesen is erről :lol: össze kéne egyszer hozni egy partit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 össze kéne egyszer hozni egy partit :) Vagy kettőt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Coupé nem tom mit variálsz a hátsó ivvel, egy videón megtaláltam a tökéletes megoldást és bizti egyedi:"iv" csak screenshottal sikerült és még konvertálja a ...képtár :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 én nem tudok pókerezni,de szívesen jövök,és, hogy ne legyek off, ha Albihoz ülök be mondjuk akkor GSIvel megyünk.... nem szakad le az ég, ha nem játszom akko egye meg a fene.....hááááátttt ISZOM!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Coupé nem tom mit variálsz a hátsó ivvel, egy videón megtaláltam a tökéletes megoldást és bizti egyedi:"iv" csak screenshottal sikerült és még konvertálja a ...képtár :) :) :D Ez nagyon egyedi megoldás! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Még nem ismerték a Corsám. :) Nahát micsoda arcátlanság, gondolom mélységesen fel vagy háborodva...micsoda világban élünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Nahát micsoda arcátlanság, gondolom mélységesen fel vagy háborodva...micsoda világban élünk :lol: Ez csak azért volt furcsa, mert 20 km-re lakok onnan és elég gyakran megfordulok Kalocsán, mert apám is ott lakik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Így néz ki egy Német C20LET A Corsa forgalmija. http://www.corsafan.de/forum/attachment.ph...tachmentid=2163 Biztosan nem volt olcsó, de így már legalább nem kell paráznia a srácnak. Itt a hozzá tartozó autó: http://www.corsafan.de/forum/attachment.ph...tachmentid=4349 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts