mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 a kommandó még odaérhet... bár rohamosan csökken a hátralévő idő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 a kommandó még odaérhet... bár rohamosan csökken a hátralévő idő... :lol: azok úgyis valamelyik szomszédos üzletben kötnének ki véletlenül, mint Szegeden pár éve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 hehehe :) 20 perc alatt nem érnek ide, akkor sem, ha a szomszédból jönnek (elnézve a forgalmat :) ) A Jägernek amúgy is meszeltek... Pááárííípííípöl.. De Te dolgozol, vagy nem? És egyébként is, asszony mit szólna? Mééé hát Te is dógozóóó? Nem? Hááát akkó meg??? :lol: Az asszony? Nem tudom...dehát tudod a Szandi számát kérdezd meg...Hogy a barátnőm mit szólna...hááát???? Az más tészta... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 azok úgyis valamelyik szomszédos üzletben kötnének ki véletlenül, mint Szegeden pár éve. :lol: erről lemaradtam... mesélnél? Gabi bácsi! Lécci! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Ja mexopattak el kellett vigyek üllői végére kariajit meg MOMparkba.. Lerezeteltem a bc-t az örsön, nem figyeltem hány kmt mentem, de 11-től fél3ig úton voltam. 20km/h-s átlagsebséggel 10.1L-t evett a BC szerint. Nem is sok ahhoz képest hogy végig álltam és az üres szakaszon meg üvegen nyomtam (kis túlzással) Szal akinek sokat eszik a GSije és ez érdekli az vegyen C20NE-s ótót :) Gelko jól becumiztad ezt az ótóprojektet, de azéé csodálxom hogy hagytad túltölteni, illetve ha tudtad hogy túl van töltve akkor facér nem eresztetted le azonnal :lol: Na mentem haza elég volt mára nekem is be kéne b@szni mint Balázskáéknak :) Csecs Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 erről lemaradtam... mesélnél? Gabi bácsi! Lécci! :) Még jópár éve a szegedi kommandósok egy veszélyes bűnöző után koslattak, aztán egyik hajnalban rátörték egy panelház egyik lakásának ajtaját egy fiatal kis családra, akik halálra rémültek... majd kiderült, hogy a szomszéd lakásba kellett volna menniük a feketeruhás bácsiknak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 a kommandó még odaérhet... bár rohamosan csökken a hátralévő idő... :lol: 2:00 minutes to deadline... Mééé hát Te is dógozóóó? Nem? Hááát akkó meg??? :) Az asszony? Nem tudom...dehát tudod a Szandi számát kérdezd meg...Hogy a barátnőm mit szólna...hááát???? Az más tészta... :) :) küldöm futárral :) Aztán majd gondolok Rád... Most pont Szandit zaklassam?... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 2:00 minutes to deadline... zero... Mission Failed! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Ma vittek egy Integrával, gyorsultunk is. Jobban megy, mint a GSI-m, legalábbis 50-60tól szépen elmegy, mind3 esetben, amikor próbáltuk. Azonban ebből belül semmi többet nem érzel. Felbuzdulva a dolgon, megnéztem az Integrák árát. Hogy az áruk mennyi, az mindegy, de az első lökhárítók tekintetében csináltam egy kis statisztikát. Hogy áll (hasznaltauto.hu fotón szemrevételezés alapján) a forgalomképes Integrákon és GSIken az első lökhárító. (Semmi mást nem néztem, csak hogy csálén áll-e, vagy sem). Eredmény: Integra: 2 jó 3 érdekes 3 kifejezetten szar 1 ralli kiépítés, de rendszámos, ne vegyük irányadónak Astra GSI: 4 érdekes 14 jó, igaz, ebből 2-nek nem volt vonószemtakarója 2 módosított, ne vegyük irányadónak 1 nincs fotó 2 kifejezetten szar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 És akkor most mi van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 @IQ: Amit elfelejtettél: Mi van akkor, ha venni kell hozzá 4db féktárcsát? :lol: vagy egy elemet cserélni kell rajta? gondolkozz picit hosszabb távon, hasonlítsd össze az üzembentartási költségeket... (1 szentendrei haveromnak volt Integrája, nem véletlenül mondom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 És akkor most mi van? :lol: Csak szösszenetnek szántam, érdekesség. Legalábbis szerintem az. Túl sok időm lett, minthogy csüt du. vége lett a húzós időszakomnak. :) Komolyra fordítva: mindig azt hallom a hondásoktól, hogy azok tökéletes autók, jobb az ár-érték arányuk, meg hogy a GSIk mindig ótvar állapotban vannak (érdekes, a hondák sosem). Oszt lám, a lökhárító arány mást mutat. @IQ: Amit elfelejtettél: Mi van akkor, ha venni kell hozzá 4db féktárcsát? :) vagy egy elemet cserélni kell rajta? gondolkozz picit hosszabb távon, hasonlítsd össze az üzembentartási költségeket... (1 szentendrei haveromnak volt Integrája, nem véletlenül mondom) Isten mentsen egy Integrától, pont ezen okok miatt. Az én közeli haveromnak csak 2.2 Accordja van 91ből, már az egy horror. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Meg ne felejtsük el, hogy a Hondákra nagyon jól fizet/ett a biztosító is...szal előszeretettel törték őket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Mindenkinek más jön be, mást "engedhet meg magának"... Az meg, hogy ki-mit vetít, mindenkinek a saját magánügye. (szvsz. nem kellene egy japán autó szervizköltségeit egy európaihoz hasonlítani. Már csak a vám, és a járulékos költségek miatt sem :lol: Most akkor miről beszélünk?) Meg ne felejtsük el, hogy a Hondákra nagyon jól fizet/ett a biztosító is...szal előszeretettel törték őket... :) Jó, persze, így már picit "költséghatékonyabb" a dolog. Viszont ezt sem lehet örök időkig játszani, nézd pl. Répusz Balázsusz 1.7 TD narancs-Astra klónját... Mééé hát Te is dógozóóó? Nem? Hááát akkó meg??? :) Akkor, hogy ne unatkozz, este megyünk a szállodába, és segítünk leletározni a Lobby Bar-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Stewee biztos örülni fog nektek...én 7-kor ganogolok el innen a 3.14csába... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Stewee biztos örülni fog nektek... Stewee minden jó buliban benne van egy ideje... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Asztalon táncolás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Demó! Tegnap írtam este egy pü-t megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Gelko jól becumiztad ezt az ótóprojektet, de azéé csodálxom hogy hagytad túltölteni, illetve ha tudtad hogy túl van töltve akkor facér nem eresztetted le azonnal :lol: szerinted hagytam túltölteni vagy tudtam h túl van töltve és úgy használtam ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 szerinted hagytam túltölteni vagy tudtam h túl van töltve és úgy használtam ? No para. Mással is megesett, hogy valaki túltöltötte az olajat a kocsijába. Ugye Tom ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 No para. Mással is megesett, hogy valaki túltöltötte az olajat a kocsijába. Ugye Tom ? :lol: nem én töltöttem bele az olajat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 nem én töltöttem bele az olajat... :) Hol írtam ilyesmit ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Vagy miért nem szólsz, hogy Anti bazz...kéne nyomtatni... :lol: A dolcsik várhatnak... :) nem nekem kellett hanem anyámnak h tudjon dolgozni itthon :) Hol írtam ilyesmit ? :) csak nyomatékosítottam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 ....csak nyomatékosítottam :lol:.... Áhááám. Mert ez így ám sokat változtat a tényen, hogy tolja ki a motor az olajat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Áhááám. Mert ez így ám sokat változtat a tényen, hogy tolja ki a motor az olajat :lol: magamat nyugtatom h ez legalább nem az én hülyeségem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts