Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 talán péntek este?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 talán péntek este?? Pénteken? Az odáig oké, hogy családos vagyol és kerülöd gsis bajtársaid... de ez mindennek a teteje :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Aztec! Ment a mail a gsi-re... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Látom baz ez nemkicsit van szétqrva :) :) :) 290 oldalnyi kocka, hááát komám informatikai zsenialitásodban megint nem csalódtam :P Utoljára akkor láttam ilyet, mikor mutatták az ms excelbe beépített gyári tartalomfeltöltő kódot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Jónanna! Otthon még jó volt... A másik amit behoztam ugyanezen a lemezen az is okés... Akkor most mi van??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Para és keresd meg a normális versiont :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Na az csak holnapra lesz meg.. Megpróbálom kép nélkül...bár mondom a másik már Hemi bácsinál van... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 ....290 oldalnyi kocka, hááát komám informatikai zsenialitásodban megint nem csalódtam :).... :wink: :) :) :P :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Pénteken? Az odáig oké, hogy családos vagyol és kerülöd gsis bajtársaid... de ez mindennek a teteje :) hát akkó mikó?? 8) egyébként megjött dajcsland a cuccod, valszeg hétvégén ide is ér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ó JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :) :) :) :P :lol: :P :D :D :D Akkor 7végén már tudjuk lakatolgatni..... Királyság! OK Kess nekem jó a péntek, csak azt hittem neked sürgősebb a zsé+szürő :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Nehogy azt mondjátok már, hogy pénteken kitoljátok az orcátokat... :shock: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 de lehet a ma este is jó....majd még megcsörizlek Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ne főnöközzél mánnnnn. Különben is Anti a Gsii Szekchio vezetője :wink: Tomi ! Itt egy :arrow: OPC Light Szép a szine de azt hiszem ezzel ment a racing a multkor az Árpád hídján aztán jól ott hagytam 3.-tól! Valószínű kicsit nehezebb ez gyárilag mint az F. Ezért kell nékem a Turbó OPC! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 hogy hogy megy a vas! 3.-ban nyikkan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Tomi az csak a 155-ös gumik miatt van... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Persze 195/55 r15 ebből össze lehet rakni a 155-öt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 3.-ban nyikkan! igeeen :shock: asszép lesz :) nekem utoljára tavayl nyikkant :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 nekem meg egyfolytában nyikorog :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Nekem meg még 5.ben is nyikkkan...mert kiszakadt a toronyszilent... :roll: Asszem én nyertem.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Tudtuk h Te figsz nyerni mista szexció vezető úr, hogy is mond6nánk komolyabbat mint Te :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Na azért... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Aztec koma! Inkább designoljá valamit az oldalon, ha már elvállaltad... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Designolom magam éppen a munkák mátriában :) :) :) Inkább lopjá helyettem is napot :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Szeretnéd miii???? :) :) :) Csinálj valami képtárat vagy linkhegyeket legalábbb...vagy valamit... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 valamit csinálok éppen tezsvííír :) inkább azon gondolkodj zsé helyett mi kell cserébe a kupakodért :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts