Tom Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Tegnap éjszaka Dart'sozásból hazafelé jövet lebüntett egy GSI... igaz a Senivel voltam... :lol: Detti csak annyit mondott: Na látod nem evvel kellett volna jönnünk... :) Hát én a helyedben már a GSi-vel sem mennék ki az utcára. Most hogy az enyémben benne van a kupak, már verhetetlen lett a földi technológiát használó járművekkel szemben. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Hát én a helyedben már a GSi-vel sem mennék ki az utcára. Most hogy az enyémben benne van a kupak, már verhetetlen lett a földi technológiát használó járművekkel szemben. :) :) A turbós GSi készítésénél már nem eföldi technológiákat is alkalmaztak ám!! Tudod, sokat imádkoztak, erősen vallásosak lettek. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Hát dolgoztak a Vudu istenkék rendesen... :lol: Na akkor ma este készülhetek rá, hogy el leszek pics@'zva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Tegnap éjszaka Dart'sozásból hazafelé jövet lebüntett egy GSI... igaz a Senivel voltam... :lol: Detti csak annyit mondott: Na látod nem evvel kellett volna jönnünk... :) Én már az elején mondtam, hogy inkább a BMWvel próbálkozz... :) látod, látod, miért nem hallgattál az okosabbra :) Na akkor ma este készülhetek rá, hogy el leszek pics@'zva? :) Ha gondolod... bár inkább elverjük a pöcsödet vietnámi gumipapuccsal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Jó csak elötte vizezzétek be... :lol: Ha már úgy sem dolgozol, mert ma nem láttál benne fantáziát...akkor nem ártana ha betolnád a képed... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Most hogy az enyémben benne van a kupak és milyen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Gsi Tomi ! megtaláltam a felnit a duenen mit tegnap mondtál tényleg nem rossz Nekem azért tetszik mert cult stílust képviseli. Mondom annó B Asconán jól állt nagyon a tiéden is jól nézne ki csak rá kell ültetni egy picit. Mondjuk tényleg ez alá nem megy fel a ngyobb fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Szép ez a felni, még a ládán is jól áll, bizti az Ascin is tutkó lenne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 De ha tényleg hozzá akarsz nyúlni a fékhez itt van ez ami szintén jól állna neki. Kupakot meg szerintem lehetne rá szerválni pl. budafoki úton a Groppa kft-nél vagy a 7út meletti telepükön láttam annó sok kupakot:BBS Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Tudod te mi munka ezt a felnit tisztítani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 De ha tényleg hozzá akarsz nyúlni a fékhez itt van ez ami szintén jól állna neki. ilyet akartam de a mattig különlegesebb,de tavaszig bármi lehet... megint baj van ezzel a dolgozó lány motorral :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 mi a baj vele??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 mi a baj vele??? tegnap elkezdte kinyomni a szelepfedélnél az olajat elég tisztességesen (új tömítés pasztázva) ....a ****szerelő túltöltötte remélem és nem másért sok benne az olaj...(mert sok) januárban tömítés+hidrotőke+olajcsere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 és milyen? :lol: Ugyan olyan, mint volt. :) tegnap elkezdte kinyomni a szelepfedélnél az olajat elég tisztességesen (új tömítés pasztázva) ....a ****szerelő túltöltötte remélem és nem másért sok benne az olaj...(mert sok) januárban tömítés+hidrotőke+olajcsere Jaj. Nincs szerecséd ezzel a projekttel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Hát ha víz nincs helyette, akkor másért nem nagyon lehet sok... De az meg csúnyán látszik ha van benne... Nekem a vízben van az olaj...nem kicsit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 30000-et még simén simén elmegy egy hengerfejes turbós, ahogy az a Norbi Caliján is látszódott... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Tudod te mi munka ezt a felnit tisztítani? :lol: Tudom takarítottam már ilyet fogkefével. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Jaj. Nincs szerecséd ezzel a projekttel... :lol: mondhatni....ez eddig nem nagy dolog mert a tőke cserés volt eddig is ,az olajat úgyis kell cserélni a tömítés meg nem drága..csak más ne legyen... esélyesnek látom a túltöltést mert a kezdetek óta szivárog a kartertömítésnél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Nem jó neki ha túl van töltve... Nagy lesz a kartergáz, sok olajpárával, és így a szívótorok is tele lesz dzsuvával. Szal nem csak a tömítéseken fog látszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Jó csak elötte vizezzétek be... :lol: Ha már úgy sem dolgozol, mert ma nem láttál benne fantáziát...akkor nem ártana ha betolnád a képed... :) Kemény munka folyik... "hajnalban" még ki kellett elégíteni MK76 igényeit, utána elmentem bevásárolni... Azóta 1 üveg Jäger, 1 üveg Jack, és 1 üveg Bali fogyott el :) Most meg bízunk benne, hogy a maradék 30 percben nem érnek ide a munkaügyisek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Buli van és nem szólsz? Na szép mondhatom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Most meg bízunk benne, hogy a maradék 30 percben nem érnek ide a munkaügyisek :lol: Küldjem őket, hogy izgalmasabb legyen a délután? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Küldjem őket, hogy izgalmasabb legyen a délután? :lol: Ők is biztos szeretik a Jägert... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Ők is biztos szeretik a Jägert... :) Ha Balázskáék ennyit ittak, akkor azok max szexuális rabszolgák lehetnének ott most, nem ivócimborák... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 hehehe :) 20 perc alatt nem érnek ide, akkor sem, ha a szomszédból jönnek (elnézve a forgalmat :) ) A Jägernek amúgy is meszeltek... Buli van és nem szólsz? Na szép mondhatom... :lol: Pááárííípííípöl.. De Te dolgozol, vagy nem? És egyébként is, asszony mit szólna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts