Demó Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 hmmm Kadett digitet nagy szivás berakni? :lol: Ha egyszer rászánsz egy órát, akkor berakom neked úgy, hogy minden müködni fog rajta, kivéve az olajnyomás, mert ahhoz még egy jeladó kell. Nekem van is még asszem 3 Kadett LCD-m. :) Ha veszel egyet, akkor ne nagyon adjál érte többet, mint 10-12e Ft és figyelj, hogy legalább a fehér csati legyen meg hozzá. Ha nincs jeladó, akkor 2000Ft-tal kevesebb, kb annyiért adnak bontóban egy 6 impulzos jeladót A Corsából, ami szintén jó. Mindenképp kérdezz utána, hogy a fehér és a fehete csatit és a jeladót is adja-e hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Nekem van is még asszem 3 Kadett LCD-m. :lol: itt meg is álltam az olvasásban :) egyenlőre nem kell, csak eljátszottam a gondolattal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Az álomjármű!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 agyödémája van a motorosnak , gerincsérülése...stb...intenzíven van...3 nap múlva lesz róla hír hogy javul vagy romlik az állapota...ha kiszállok gyorsan a kocsibol és nem csak az ajtot nyitom ki akkor engem is elsodor , talán kipaszíroz az oszlophoz...őt nem fogják felelősségre vonni hogy kockáztatta az én életem...gyanítom...yamaha motorja volt , nem robogó...a céges autó ajtaját vissza hajlitotta...este rakok fel képet...a vére most is ott van a földön a bolt elött ahol dolgozom...tegnap túloráztam azért voltam még az autoban 1830kor ... sose túlorázzatok az egyszer biztos... vagy én már nem is tudom... állítolag pénzbirságra számíthatok...akkor is nevetséges a dolog...jo kis karácsony lesz neki is nekem is meg a családoknak... GSI.tomi , nehari de nem megyek ma ki a lurdihoz az olajért Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Sajnálom hogy ez történt, de azért kitartás, nehogy elkezd magad hibáztatni! :lol: A motorosnak jobbulást kívánok, remélem ez a lecke nem fogja az életét túlságosan megváltoztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Redi 20 az nagyon sok egy Kadett digitért (persze ha nem számit akkor vedd meg ennyiér :lol: ) 10-ért szokott menni jeladóval. E Kadettba már sok embernek sikerült beraknia, de hogy Astrába mekkora cumi azt nem tudom. Vigyázz, kell a digithez tartozó jeladó is ám (amit gyakran nem adnak oda)! 20ért tényleg sok. Meg a két csati is kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 20ért tényleg sok. Meg a két csati is kell hozzá. S, tegyük hozzá, hogy ha rendesen akarja berakni, akkor legalább 3-4 órás a bekötési játék, és süllyeszteni kell rajta legalább 1cm-tm, hogy szépen is álljon, no meg azt a műa.anyagot is nemárt hozzá alakítani, mert kül. pont olyan lükén néz majd ki, mint most az enyémben...........kiláccik a felső csavar.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 ezért kell venni egy másik f astra műszerórát,szétvágni és abba belefaragni a digit órát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 ezért kell venni egy másik f astra műszerórát,szétvágni és abba belefaragni a digit órát. Udival beszéltem erről is, mielőtt berakta volna az enyémbe a cuccot, az sem oly' 1Xű dolog.De kétségtelenül esztétikusabb........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 szerintem erröl nyogodtan lehet példát venni no nem a kábel káoszrol a hatuljan hanem ahogy kinéz szal ez az enyémy aki meg nem latta volna de szerintem mindenki tudja Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Üa szintet jól méri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Üa szintet jól méri? Ha villog, akkor sürgősen útba kell ejteni egy benyakutat nálam.Olyankor símán rá lehet tolni 44Lt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Üa szintet jól méri? igen jol méri annyi külömbséggel hogy nem ugy csökken a benzin mennyisége mint a kadettban hanem ugy mint az astrában amikor tele van akkor lassan kezd el fogyni aztan hirtelen eltünik de arányaiban minden rendben ugye a kadett ben mas volt a jelado ezért ott mindig ugyan annyival csökkent a benzin ... de ez nem probléma Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 igen jol méri annyi külömbséggel hogy nem ugy csökken a benzin mennyisége mint a kadettban hanem ugy mint az astrában amikor tele van akkor lassan kezd el fogyni aztan hirtelen eltünik de arányaiban minden rendben ugye a kadett ben mas volt a jelado ezért ott mindig ugyan annyival csökkent a benzin ... de ez nem probléma Udi kisérletezik most vele,nem akarok hazudni,de 5l-es csaláson belül van már,de ezt majd ő megmondja. A kadett szintjelzője nem építhető be az astrába? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Akinek hiányzik a hó és a csapatás, ajánlom figyelmébe: http://www.freewebarcade.com/game/4x4-rally/ Külön előnye, hogy a karosszéria is megamrad a gsi-n :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Gsi Tomi ! megtaláltam a felnit a duenen mit tegnap mondtál tényleg nem rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Akinek hiányzik a hó és a csapatás, ajánlom figyelmébe: http://www.freewebarcade.com/game/4x4-rally/ Külön előnye, hogy a karosszéria is megamrad a gsi-n :) http://www.origo.hu/auto/sporthirek/rali/20061218utcai.html Én sem a saját gépemet kínoznám... csak mikor lesz már hó? :) ps. Mo-n élünk... így lehet sok pénzből még több pénz csinálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Tegnap éjszaka Dart'sozásból hazafelé jövet lebüntett egy GSI... igaz a Senivel voltam... :lol: Detti csak annyit mondott: Na látod nem evvel kellett volna jönnünk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 sz@rjál rá, az a sor6os hang mindent megér....épp azt számolom mennyi kábelkötözővel lehetne berakni egy olyat a gsibe :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Ha mellédobsz egy tubus pillanatragasztót, akkor egy 100-as csomagból megúszod... :lol: Ja és Futó Gabit legyorsultam vele tegnap...ha már a Dart's nem ment... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 http://www.origo.hu/auto/sporthirek/rali/20061218utcai.html Nem rossz... egy havas EVO próbát lehet megérne 15+5benyapénz odáig... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Nem rossz... egy havas EVO próbát lehet megérne 15+5benyapénz odáig... :lol: nem megyunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Ja és Futó Gabit legyorsultam vele tegnap...ha már a Dart's nem ment... :lol: Azért egy sorhattól többet vártam, mint 200m-en 10m az ominak :) nem megyunk? Február... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Azért egy sorhattól többet vártam, mint 200m-en 10m az ominak :) Azért van itt súly bőven...ez még anyagból van... :) Meg aztán már megette a kenyere javát...:-) Kapott az élettől szépen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Azért van itt súly bőven...ez még anyagból van... :) Meg aztán már megette a kenyere javát...:-) Kapott az élettől szépen... :lol: Azért nem hinném hogy nehezebb az ominál. :) Az viszont tény hogy nálad éppen a gyorsított nyugdíját éli... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts