mélykék76 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 .... de lehet ez csak az én túl odagfigyelésem :) beképzelek valamit.. parano izé.. hogy is írják? :lol:.... id :) Gyere ki Lurdyhoz és beszélgess Norbival kicsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 id :lol: Gyere ki Lurdyhoz és beszélgess Norbival kicsit :) :) ok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Most tettünk bele Ákoséknál Opel 5w30-at.. talán nem olyan gáz mint a többi opel olaj... Te Gabi, létezik olyan h idővel a szervó valamitől elgyengűl? Az biztos nem olyan rossz, csak a te autódba nem 5W-s olaj kellene. Túl vékony neki, ezért is ciceghetnek a tőkék... Legközelebb 10W40 olajat tegyél bele, de ne valami szart mint az opel10w40, és akkor lehet ez a gond meg is szűnik. Szerintem nem tud "gyengülni" a szervó, te viszont tény hogy öregszel. :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Itt van amit Subi irt - GSi történet Ezt olvastam korábban, de a vége át lett kicsit fésülve. Amúgy az Astra 200TS-t, nem csak Dél-Afrikába exportálták?Mert ugye a szigorú körny.véd. előírások.Bár ugye akkor a Calibra/Vectra Turbo miért kerülhetett forgalomba? :) Nem lehet, hogy pontosan ezen modelleknek nem akartak házon belül versenytársat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Az biztos nem olyan rossz, csak a te autódba nem 5W-s olaj kellene. Túl vékony neki, ezért is ciceghetnek a tőkék... Legközelebb 10W40 olajat tegyél bele, de ne valami szart mint az opel10w40, és akkor lehet ez a gond meg is szűnik. Szerintem nem tud "gyengülni" a szervó, te viszont tény hogy öregszel. :) :D :D :lol: :) ezen jóóóót röhögtem!!! "Genya!!" :) Olaj. háát lehet.. tudja hóhér.. gondoltam tél van.. nem gáz ha kicsit vékonyabb.. no meg 40e kmrel ezelött még tetszett neki a 5w :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 ....Olaj. háát lehet.. tudja hóhér.. gondoltam tél van.. nem gáz ha kicsit vékonyabb.. no meg 40e kmrel ezelött még tetszett neki a 5w :lol:.... Szerintem, télen jobban igénybe van véve azt olaj. Amit írtál az úgy hangzik, mintha 40e km után cserélnél olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 :lol: :) ezen jóóóót röhögtem!!! "Genya!!" :) Olaj. háát lehet.. tudja hóhér.. gondoltam tél van.. nem gáz ha kicsit vékonyabb.. no meg 40e kmrel ezelött még tetszett neki a 5w :) Nem én vagyok genya, hanem az élet... :) Hidd el, sokat futott már a motorod ahhoz, hogy szeresse az 5W-s olajat. Nem jó az neki. Nem olyan illesztésekkel tervezték azt a mocit amúgy sem. Jah, egyébként télen még lazábbak hideg motornál az illesztések, úgyhogy azért sem ajánlanám a vékonyabb olaj használatát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Szerintem, télen jobban igénybe van véve azt olaj. Amit írtál az úgy hangzik, mintha 40e km után cserélnél olajat. neeem.. azért állat nem vok.. max. 10e . mókának szántam.. hogy anno jó volt.. de azóta már azért kopott a motor... szal lehet már csak ezért is vékony lenne... Tél: igy filóztam h az 5w30talán hamarabb elkezd normálisan kenni, mert nem olyan sürü mint mondjuk egy 10w.. meg hamarabb elindúl.. nem dermed annyira össze vagy tudja hóhér.. szal ééééted...de lehet bugyuta dolog.. :lol: ui: uhh bakter.. sötétedik.. minfjárt 4 óra és még semmit se csináltam.. ez van ha leülök 5percre a géhez.. dél körül volt az az 5 perc :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 SAE fokozat 5W-40 (Metabond Top) Sűrűség 15 C-on kg/m3 849 Viszkozitás 40 C-on mm2/sec 86 Viszkozitási 100 C-on mm2/sec 14 Viszkozitási index 168 Lobbanáspont, Cleveland C 227 Folyáspont C -39 SAE fokozat 10W-40 (Metabond Speed) Sűrűség 15 C-on kg/m3 871 Viszkozitás 40 C-on mm2/sec 98 Viszkozitási 100 C-on mm2/sec 14,5 Viszkozitási index 150 Lobbanáspont, Cleveland C 220 Folyáspont C -36 Látható hogy a téli jellemzők nem túl eltérőek a két viszkozítási osztályban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Az biztos nem olyan rossz, csak a te autódba nem 5W-s olaj kellene. Túl vékony neki, ezért is ciceghetnek a tőkék... nekem a 1990 es Corsa kocsiba is 5w30 van, mégse kopog a tőke.... viszont cserébe folyik orrán-száján, mert a parafatömités nem tartja bennt ezt a hig olajat, de ez nemszámit :lol: Az Astra F be is 5w30 as oilajat tettem 2,5 évig, és azt se csattogott... vagyis inditáskor csattogott, ugy 5 másodpercig, de utána csönd volt.... lehet hogy inkább a Lacinak egy motor belső mosásra lenne szüksége, hogy az olajsarat kimossa a járatokból.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Az egy dolog hogy ki milyen olajat szerez olcsón, de az tuti hogy ezekbe a motorokba jobb a 10W-s viszkozítású olaj, az illesztéseit és olajzórendszerét ehhez tervezték. Ha hosszú távon tervez valaki az autójával, akkor érdemes erre is figyelni. Hosszú távon biztos nem tesz jót nekik a vékonyabb olaj, főleg nem téli időszakban. Többet is kajolhat belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Ma is láttam ezt a szépséget :) .Ismerem a tulaját Én már elmondtam neki régebben a véleményemet róla,de akkor még csak az eleje volt kész.Gondoltam megmutatom nektek is :lol: Nem kevés pénz van benne munka meg annál több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Mikor fejezik be? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Felni jó meg a kristálylámpa. Amúgy meg nem szépség hanem szörnyeteg (bár gondolom másnak is ez jut eszébe) Dehát ő ilyet akart, ilyenre csinálta(tta), neki teccik az a lényeg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 az eleje nem rossz, de a hátulja sztem csúnya Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Mikor fejezik be? :lol: már lassan 1 éve készül.Szerintem nem lesz olyan fényező aki bevállalja.Rengeteget kell gittelni és csiszolni. van még 2 képem a többit már nem rakom fel mert az már nagyon gáz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Szerintem nem lesz olyan fényező aki bevállalja.Rengeteget kell gittelni és csiszolni. Azthittem direkt ilyen RAT stílus. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Esztétikai és müszaki állapot. jaja.. csak sokaknak mint látod is, ezek nem gsi-k, meg hát az enyém pl full gyári.. és sokaknak az számit ha az extráknál ilyet lát: sport futómű,ilyen meg olyan felni, hangtechnika stb.. az h a motor már lassan szétesik mellékes :) Én már ezen rég túl vagyok hogy gsi vagy sem.Amíg Én vagyok elöl addig nem érdekel :) Azthittem direkt ilyen RAT stílus. :lol: A srác már egyszer összerakot egy hasonlót,de azt a fényezés elött totálkárra törték.Ez már egy másik autó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 az eleje nekem is teccik, kivéve azt a kutyaólt a motorháztetőn.... a hátulja rettenet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 be sem mertem irni, hogy nekem az eleje bejön de látom nem vagyok egyedül :) a hátulja tényleg érdekes, meg az oldala is :lol: Gyere ki Lurdyhoz és beszélgess Norbival kicsit :) nyasgem :) inkább a cd-t hozd ki, legyen valami hasznod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Nekem csak a géptető íve tetszik a morcosításnál. A többi annyira nem begyere. dehát nem is nekem csinálta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Ma is láttam ezt a szépséget :) .Ismerem a tulaját Én már elmondtam neki régebben a véleményemet róla,de akkor még csak az eleje volt kész.Gondoltam megmutatom nektek is :lol: http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...iklub/Kp013.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...iklub/Kp019.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...iklub/Kp020.jpg Szép Mitshubishihii! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Látom jártatok már a Tarnál...én ma szerencsélre nem, és így személyesen kimaradt ez a gyöngyszem... :lol: :) Hát a tulajt ismerve, lesz itt még beömlő a tetőn is, meg egy két okosság...de hogy fényezni ki fogja? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 ..én ma szerencsélre nem... Figyelitek min van a hangsúly! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Látom jártatok már a Tarnál...én ma szerencsélre nem, és így személyesen kimaradt ez a gyöngyszem... :lol: :) Hát a tulajt ismerve, lesz itt még beömlő a tetőn is, meg egy két okosság...de hogy fényezni ki fogja? :) kimondottan kérte hogy ezt az infot ne osszam meg senkivel :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts