gsi.tamás Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Kárászy 32/db első és 29/db hátsó! :lol: Kisker ár tehát ez így 122. Ennyi volt nem rég. Na ja az olcsóbb az lehet a nem toronyból állítható sárga hanem a széthúzom a gátlót elfordítom és összetolom állítású! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nesze...:-) Bekarikázzam rajt az Astra F-et vagy menni fog? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Meg ha Mor komplett Koni szettet nézett annak meg nem tudom az árát. Azt meg kell érdeklödnöm mennyiért kapom. Biztos a szettet nézte szerintem. :) Nesze a kutyának meg tessék mi. :lol: Ha elolvasod mit írt nekem akkor rájössz ott gátloól volt szó és nem szettről. :) Mindegy ha kell Mornak megkérdem a szettet de az csak -35mm-es rugóval lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Ja amúgy mi a Sonique-kal csak bementünk az utcáról, és 101.000 HUF-ért hoztuk el a 4 db gátlót... :lol: Pediog az árak ugyanezek voltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Akkor mennyé azt vegyé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Akkor mennyé azt vegyé! Kösz de nekem már van... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Ez nagyon tetszik, a hangja... és ahogy megy... :lol: http://video.google.ca/videoplay?docid=429...2481&q=drifting Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nem vagyok vicces kedvemben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nem vagyok vicces kedvemben! :) Akko most nem mondok viccet mert bizti nem röhögnél... :lol: Jó? Ez nagyon tetszik, a hangja... és ahogy megy... :) http://video.google.ca/videoplay?docid=429...2481&q=drifting Naggyon jóóóó...dobálja a vasat szépen...meg az a hangverseny sem rossz a háttérben... Csak azt nem értem miért cserélt gumit a 3-dik körben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Te most sportot üzöl abból, hogy engem húzol? Nem csak én nem vagyok vicces kedvemben de te sem vagy az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Akko most nem mondok viccet mert bizti nem röhögnél... :lol: Jó? Naggyon jóóóó...dobálja a vasat szépen...meg az a hangverseny sem rossz a háttérben... Csak azt nem értem miért cserélt gumit a 3-dik körben... :) Ja és ezt egy Quattroval csinálta... :) Nem egy egyszerü gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Na inkább megyek aludni mielött sírás lesz a vége... Csak azt nem értem, hogy emberek hogy nem tudnak túllépni dolgokon...holott nem kicsit lenne egyszerübb az életük, ha nem idegesítenék magukat baromságokon... Azt az Akkor menjél és vegyél magadnak mondat mögött rejlő bunkó modort meg betudom annak hogy nincs jókedved...de nekem ezt honnan kéne tudnom? Nem mondtad... :lol: Ja és ezt egy Quattroval csinálta... :) Nem egy egyszerü gép. Van benne kraft az biztos... A Rakparti szlalompartin volt egy HF, na az művelt hasonlót...de csak hasonló volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Azt hiszem nem bunkóztalak le! :lol: Viszont miután mondtam nem vagyok a toppon csak nyomtad a süket dumát. :) Mindegy, levonom a következtetést azt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 :lol: Hehh, ezen a turbó lendülete még vagy 10 métert tolja egy gázfröccs után a verdát. :) Ezek az igazi vasak. Nem is tudom miért óvatoskodott amikor ereszkedett le a fához, biztos nem a vas húzta volna a rövidebbet. :) Nem akkor már Fk állítható magsságú keménységű amit Futó úrnak is szereltem...cserélhető segédrugóval főrugóval...sazl raj nagyon...ő is dícséri...Ja és ezek sárga konival vannak szerelve... Csak 1000 EUR... Jah, jó kis dolog az. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ....Megtaláltad a billentyűzetet a sörösdobozok alatt? :) :lol:.... Tudom, hogy nehezdre esik a külvilág érzékelése navigátor nélkül, de ha eddig nem vetted volna észre nem nagyon iszon sört :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ....Rellllatív. Szerintem meg te viszed kicsit túlzásba. :) Szegény Anitát is terrorizáltad egész este, ittasan kibújt belőled az ovis áááállllllat. :D :D :lol: Én csak vigyázok hogy ne rontsam úgy a közerkölcsöt, mint te. :D :D.... Egyrészt : hiányolom azt, amikor bágyadt mosollyal, sörrel kezedbe kalimpálsz a pultban tartozkodó nőnemű egyedekkel szemben és úgy kell elrángatni, hogy hagyd már békén őket. Kb. ennyit arról hogyan véded Te a közerkölcsöt :) Másrészt : mókás, hogy mindig eljátsza a"nem,nem, igen" kérdezz+felelek játékot, ha azt tudakolom kér-e valami alkohol tartalmú nedűt :) Harmadrészt : milyen egész estéről beszélsz, amikor csak tíz után taliztunk vele ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Tudom, hogy nehezdre esik a külvilág érzékelése navigátor nélkül, de ha eddig nem vetted volna észre nem nagyon iszon sört :lol: Nekem múltkor amikor lejöttél tőletek, egy sörtöt nyomtál a kezembe, innen az asszociáció. :) Egyrészt : hiányolom azt, amikor bágyadt mosollyal, sörrel kezedbe kalimpálsz a pultban tartozkodó nőnemű egyedekkel szemben és úgy kell elrángatni, hogy hagyd már békén őket. Kb. ennyit arról hogyan véded Te a közerkölcsöt :) Másrészt : mókás, hogy mindig eljátsza a"nem,nem, igen" kérdezz+felelek játékot, ha azt tudakolom kér-e valami alkohol tartalmú nedűt :) Harmadrészt : milyen egész estéről beszélsz, amikor csak tíz után taliztunk vele ? :) 1. A pultoscsajok most sem szenvedtek hiányt belőlem. :D 2. Azért most sem volt sokat üres a kezem... :D Bár tény hogy most nem részegedtem le annyira, mint szoktam. :D 3. 10 után viszont megkapta a napi adagot sűrítve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Sikerült nekitolassak a cég előtti reklámtábla lábának baaaakkkkeeeeeeeeeeeeeer :lol: Bepókhálósodott a fény a lökősön és lehulott róla picit. Nem érdemlek telifényt mert tönkretenném Mindenesetre nagyobb baja sose legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Sikerült nekitolassak a cég előtti reklámtábla lábának baaaakkkkeeeeeeeeeeeeeer :) Bepókhálósodott a fény a lökősön és lehulott róla picit. Nem érdemlek telifényt mert tönkretenném Mindenesetre nagyobb baja sose legyen Hát, ha még mindig olyan, mint anno volt, (nálam) akkor még bőven belefér.Amúgy meg ha nem szenvedett tartós alakváltozást, akkor könnyen menthető......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 épphogy hozzáért, nem volt semmi hangja. Semmilyen alakváltozást nem szenvedett, csak a festék mihálylott meg rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Sikerült nekitolassak a cég előtti reklámtábla lábának baaaakkkkeeeeeeeeeeeeeer :) Bepókhálósodott a fény a lökősön és lehulott róla picit. Nem érdemlek telifényt mert tönkretenném Mindenesetre nagyobb baja sose legyen Hát tényleg ez legyen a legnagyobb crash életedben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Köszi de ennél eddig csak nagyobbak voltak pl ami ezt okozta 8 nap hiján pontosan egy éve A MÁVbiztosító meg akkora görény banda mint 1 ház. Küldtem nekik felmondást, iktatták és egy post-ittel bedugták a többi közé. Se egy Q igazolást nem küldtek hogy gyökér vagy vazz küldj hozzá még egy papirt vagy valami, eltették hogy nem jó és kész. Amikor meg telefonon hivtam őket akkor persze minden rendben, küldik az igazolást stbstb. Annyukat e :lol: Trabiklubosoknak meg nem tudom felmutatni az igazolást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Ez az lenne, ami 2 havonta megjelenik eladásra? vagy ez egy másik? mert most új képek vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Ez az lenne, ami 2 havonta megjelenik eladásra? vagy ez egy másik? mert most új képek vannak... Igen ezek már nem azok a képek, amivel Zsóti évekkel ezelőtt eladta kocsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 dejamatrica jól bírja a hátsó szélvédőn! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts