Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Végig toltatok magatok elött kötélen egy másik kocsit? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Amúgy meg tessék utánanézni, milyen eredménnyel tértünk haza az utsó versenyekről... :D :) Már megint egy lökös? :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Olyan mint Chuk Norris...alapból benne van a mociban... :) Annál erősebb! Norriskának beletörne a hádzsime izma, ha szét akarná rúgni a metabonddal kezelt motort! :D Már megint egy lökös? :) :) :) :D Nem, most rutinosan nem raktunk fel újat. :D Amúgy igen, lett volna baja. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Norris nem rugdosná...csak simán belehugyozna... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nem, most rutinosan nem raktunk fel újat. :) Amúgy igen, lett volna baja. :lol: :D :) Egy jótanács! SOSE tegyél fel versenyre új lökhárítót! :) Elég oda a régi is.Amíg van belőle felcsavarozható darab...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Most télre kerül rá új, az legalább 3 hónapot fog élni! :) Addig nem lesz verseny. :) Norris nem rugdosná...csak simán belehugyozna... :lol: A meta azt is simán kibírná... és így a motor is... :) Norriska csalódott lenne, ha megpróbálkozna ezzel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Kemény.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 És valószínűleg megint behoznak rettenet sok hulladékot...ráadásul lenyomják az itthoni használtautók árát... Szerintem amíg egy 2.0-ás 91-96 autóra kábé 380ezert fixen ki kell csengetni, plusz utazás, egyéb díjak és vételár, addig ez gyakorlatilag itthon nem fog számítani. Az 1.4-1.6 benzin kategóriában sem, már 98 körüli astrákat nézve. Nem tudják az euro-3-at, csak a 2-t. Így regadójuk kábé 910x0.34 = 310ezer Ft, +150e + vételár (mondjuk legyen olcsó, 2000eur, az 500eFt) Vége kábé 1M, itthon 700e-től indul, valszeg 900ért már nagyon jót lehet kapni. Ezért gondolom, hogy egyenlőre tartunk, ahol voltunk. Eddig retkes k...a sok volt a regadó, most maradt k...a sok. Albert! A mobile.de tapasztalataim szerint kissé drágább a valóságnál, olcsóbb a használtautó világ Németországban, mint ami ott megjelenik. (Igaz, pont a turbó Calibra nem irányadó számunkra, minthogy talált 5 dbot egész európában. Szóval a turbó Calibrákat a) már rég elvitték keletre b ) kipusztultak, c) azt a néhány szépet, amit láttatok találkozón, azokat meg nem akarják eladni.) (Érdekes, itthon fordítva van, a hasznaltauto.hu olcsóbbnak tűnik pl. az újságnál.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 HELP :) Elég gallyon van a futóművem be kell ruháznom egy újra. Na már most akkor kérném szépen tisztelettel a kedves GSI kollégákat hogy járuljanak hozzá vélemény nyilvánítássukkal hogy könnyebben tudjak dönteni :lol: -FK fix 35/40 -sárga koni áll.kem. 35/35( gátlók és rugók kompletten 119.000,- sok érte?) -weitec - VAGY??? Ki mire esküszik mik a tapasztalatok? nagyon durva ültetést nem akarok mert ugye nem szeretik a felgenjeim, meg errefele az utak: :) :) 60/40 is elmenne szerintetek a 9x16 ET30hoz? Na akkor várom a mondókákat :D ja és thx. Jah GSI.Tamás te ugye tudnál is szerválni konit :) ? vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 -sárga koni áll.kem. 35/35( gátlók és rugók kompletten 119.000,- sok érte?) Ha azt nézzük, hogy nekem másfél éve csak a 4 Koni volt vmi 107 a Kárászynál akkor annyira nemgáz :) Ki mire esküszik mik a tapasztalatok? nagyon durva ültetést nem akarok mert ugye nem szeretik a felgenjeim, meg errefele az utak: :lol: :D 60/40 is elmenne szerintetek a 9x16 ET30hoz? kérdezd a kupét, ő kisebb et-vel és 50 ültetéssel mászkál :) Na akkor várom a mondókákat :D ja és thx. te is csak akkor jössz ha bajban vagy :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 HELP :) Elég gallyon van a futóművem be kell ruháznom egy újra. Na már most akkor kérném szépen tisztelettel a kedves GSI kollégákat hogy járuljanak hozzá vélemény nyilvánítássukkal hogy könnyebben tudjak dönteni :lol: -FK fix 35/40 -sárga koni áll.kem. 35/35( gátlók és rugók kompletten 119.000,- sok érte?) -weitec - VAGY??? Ki mire esküszik mik a tapasztalatok? nagyon durva ültetést nem akarok mert ugye nem szeretik a felgenjeim, meg errefele az utak: :) :) 60/40 is elmenne szerintetek a 9x16 ET30hoz? Na akkor várom a mondókákat :D ja és thx. Jah GSI.Tamás te ugye tudnál is szerválni konit :) ? vagy? Azon felül, hogy NE ÜLTESS, nem tudok hozzászólni. Az én autóm kábé 5x használhatóbb lett, amióta +2 centit feljebb került. Mármint feljebb annál, mint ahova ültetve volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 te is csak akkor jössz ha bajban vagy :lol: :) pedig klubtag... és kellően fanatikus is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Én a Konira szavazok egyértelműen...Nekem is 60/40 van ültetve meg volt az Azevekkel is, és hátul az ET 15-tel van, ki lett pakolva, hogy feljebb legyen picit, és így is 4 centi szélesítésekkel oldalanként, kanyarban beleért...a gumi oldala... Ja és nekem 50 mm-el rövedített szárú gátlók vannak bennt... Tehát ott dolgozna ahol kell...már ha nem lenne állandóan fixre tekerve... Szerintem ültess, mert az néz ki jó...kivéve egy Subarun... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 pedig klubtag... és kellően fanatikus is! :) Fanatikus? :lol: Én? ááááááááááááá Én a Konira szavazok egyértelműen...Nekem is 60/40 van ültetve meg volt az Azevekkel is, és hátul az ET 15-tel van, ki lett pakolva, hogy feljebb legyen picit, és így is 4 centi szélesítésekkel oldalanként, kanyarban beleért...a gumi oldala... Ja és nekem 50 mm-el rövedített szárú gátlók vannak bennt... Tehát ott dolgozna ahol kell...már ha nem lenne állandóan fixre tekerve... Szerintem ültess, mert az néz ki jó...kivéve egy Subarun... :) Én is a Koni mellett vagyok de valószínű maradok a 35/35-ös ültetés mellett Na jön demo és mindjárt beleszól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Ja és nekem 50 mm-el rövedített szárú gátlók vannak bennt... tényleg ezt már kérdezni akartam, ha nem lett volna röviditett száru a gátlo akkor is beleért volna? (tervezek az azevekre :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Hát a 35/35 az még mindig olyan magas, hogy az ablakból simán tudsz zsiráfot etetni... Én beraknék alá elölre 75-öt is, csak már így is szarul megy, mert szorul a gumi...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Hát a 35/35 az még mindig olyan magas, hogy az ablakból simán tudsz zsiráfot etetni... Én beraknék alá elölre 75-öt is, csak már így is szarul megy, mert szorul a gumi...:-) Aha csak te nem ismered errefelé az utakat :) Mindennapi használatra itt nem alkalmas a mély ültetés :) pedig igenc :lol: sak DEMÓ kész a kup.bovd. csere? Lenyúltad a gyereket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Hát a 35/35 az még mindig olyan magas, hogy az ablakból simán tudsz zsiráfot etetni... ez most mihez? vagy hová? :lol: Én beraknék alá elölre 75-öt is, csak már így is szarul megy, mert szorul a gumi...:-) hol a kihivás? hol a kalandvágy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Jó de az csak akor férne el, ha nem lenne gumi a felnin... Bár minek az mit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 jah a sok puding világító szelepsapkával meg neonnal próbál villantani....pedig egy szikrázó felni az igazán póz dolog :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 (tervezek az azevekre :lol: ) Figyelitek, hogy Redi mennyire fel van buzdulva! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 DEMÓ kész a kup.bovd. csere? Lenyúltad a gyereket? Nem az volt a baj, hanem eltört neki a kuplungkar. :lol: A futómütémában én a KW, H&R és Bilstein mellett szavazok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 -sárga koni áll.kem. 35/35( gátlók és rugók kompletten 119.000,- sok érte?) Jah GSI.Tamás te ugye tudnál is szerválni konit :) ? vagy? sárga áll. kemény. Koni gátló + H&R vagy Eibach vagy Koni rugó erre szavazok. Nekem -40mm H&R volt sárga áll. keménységű Koni-val és 15" kerékkel tökéletesen megfelelt. Más fajta rugót meg se próbálnék a Koni-hoz hozzá tenni mert annó ezt ajánlotta a gyár hozzá amíg nem volt sajátja.Tudtam vele parkolni is padkán és egyebek. Ez alá nem mennék mert használhatatlan mindenapi használatra. (mindjárt jön Anti + István hogy nekik lejebb van és az milyen jó) Ja tök jó csak húzzák a seggüket amikor valami necces helyen kell átkelni. Honnan van 119-ért új és milyen rugóval az is új? :lol: Persze KW Gewinde az lenne a nagy tuti, de van rá zseton mert akkor azt ajánlom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nem akkor már Fk állítható magsságú keménységű amit Futó úrnak is szereltem...cserélhető segédrugóval főrugóval...sazl raj nagyon...ő is dícséri...Ja és ezek sárga konival vannak szerelve... Csak 1000 EUR... A Kárászy árulja már régóta ennyiért a Konikat... Jön majd Tom és jól lefikázza a Blisteint... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts