Albert Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Akkor ki kell flexelni és beleragasztani egy másik középrészt. :lol: Melóhejjen beteget jelentős, fórumon összevissza okosítós. Szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 ....jah, olajat sürgősben kéne cserélni, lehet hogy azzal meg is oldódik a hidrotőkehang.... Né mááá. Te írtad a mondatot, benne van az "olaj", Métaponty meg sehol semnem említve ? Mi van veled ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 jajjj má milyen vagy. az a következő poszt... igazán megtanulhatnád má.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Né mááá. Te írtad a mondatot, benne van az "olaj", Métaponty meg sehol semnem említve ? Mi van veled ? :) Bizti szombaton megittuk azt is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 /jedimozdulat on "el akarod adni nekem olcsóért" /jedimozdulat vége :lol: Egy legonindzsa ne magyarázzon,amúgy is csak padavan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Bizti szombaton megittuk azt is... :lol: 1 biztos, Futó Úr nagyon nyugdíjasra vette a tempót nemrég. Mármint a versenypályán kívül is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 milyen csönd lett hirtelen ezen a fórumon, pedig 20 ember van jelen itt..... mi va srácok??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Kiabáljunk? Ákosbácsi! amúgy szerintem most mindenki próbálja értelmezni, hogy akkor most mi is van pontosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 ja. mindenki befordult :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 nem ezt mondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 nembaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 nembaj :lol: a lényeg, hogy mindenki lapít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Mé mi van? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 ez egy szimpatikus peremméret csak a felni ne lenne olyan nyomni :) Ja én is így vagyok a Schmidtekkel...szép perem 9 coll, csak nem tetszik a középrésze... :lol: Akkor ki kell flexelni és beleragasztani egy másik középrészt. :) Tipikusak vagytok! Mivel 2 részes ill 3 részes felnikről beszéltek ezért nem kell flexelni (persze valakinek az élvezet lenne :) ) hanem meg kell fogni a Chrowat és szétcsavarni majd venni alu lapot (mondjuk bizti nem ocsó) elvinni nagynyomású vizes maró géppel rendelkező céghez és kimaratni valami nagytutit. Utána csak fúrás, menet vágás, csavarozás és mindjárt van egy új felnid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Mé mi van? :lol: :) semmi... épp ez az. Sehol egy GSi-s... csak coupés, meg turbós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 én spec. online vagyok jó ideje, de a Discovery-n néztem az American Hot-Rod-ot, meg a Tyutyul családot... :lol: (igaz, én nem vagyok Géjesis, de az év végére elborult az agyam, oszt optikai tuningoltam a gépet..., kicsit sportosabb lesz :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 semmi... épp ez az. Sehol egy GSi-s... csak coupés, meg turbós... Gyerekek még aztán most van a vacsora idő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Gyerekek még aztán most van a vacsora idő! :lol: hogy teneked milyen igazad van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Gyerekek még aztán most van a vacsora idő! :lol: Jó, hogy mondod, megyek is rágok valamit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 pnt erre gondoltam én is, hogy akkó menni kell kajónyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Tipikusak vagytok! Mivel 2 részes ill 3 részes felnikről beszéltek ezért nem kell flexelni (persze valakinek az élvezet lenne :) ) hanem meg kell fogni a Chrowat és szétcsavarni majd venni alu lapot (mondjuk bizti nem ocsó) elvinni nagynyomású vizes maró géppel rendelkező céghez és kimaratni valami nagytutit. Utána csak fúrás, menet vágás, csavarozás és mindjárt van egy új felnid. Van ezekből mindből 1 részes is...Schmidtből is... Viszont ha ilyenre vetemednék na azt nem Mo-on csináltatnám... Amúgy meg ezek a vízvégésok qrvára nem olcsó murik...én anno a Dbilashoz így vágattam a talpakat...a gumigyűrűk helyett...azt hiszem hogy 25 körül fizettem érte... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 a lényeg, hogy mindenki lapít... Ém pl. nem.Melózok, meg olvasgatok.Olyanba meg nem szólok bele, amiben nem vajok érintett......... Ez a nyitottsági dolog is teljesen jóó így ahogyan van.Nézegetem a sok újonan regelőt, akik széépen eltűnnek a balfenéken, mikor nem tudják használni érdemileg a fórumot.Mert nem klubtagok.Esetleg hirdetnek v.mit érdekes árakon.Ezekhez mit lehet szólni? Shemmit.Majd rájönnek.......... kb. ..................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Te írtad a mondatot, benne van az "olaj", Métaponty meg sehol semnem említve ? Mi van veled ? :) Némáááááá! Előbújt a mélykék a málnásból... :) Megtaláltad a billentyűzetet a sörösdobozok alatt? :D :lol: A Meta olyan ismert lett már, hogy nem is kell reklám, mindenki etalonnak veszi. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Olyan mint Chuk Norris...alapból benne van a mociban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 1 biztos, Futó Úr nagyon nyugdíjasra vette a tempót nemrég. Mármint a versenypályán kívül is :) Rellllatív. Szerintem meg te viszed kicsit túlzásba. :) Szegény Anitát is terrorizáltad egész este, ittasan kibújt belőled az ovis áááállllllat. :) :D :lol: Én csak vigyázok hogy ne rontsam úgy a közerkölcsöt, mint te. :D :D Amúgy meg tessék utánanézni, milyen eredménnyel tértünk haza az utsó versenyekről... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts