aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 nyugi Petya én 2-3 napja csinálom ezt. alkohollal való találkozásaim: péntek este-éjjel, szombat délelött-kora délután, majd este-éjjel, vas este és tegnap este... so én már lassan elvonóra kell,h menjek tavaly egész évebn nem ittam ennyit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Azon töprengek honnan szerezzek főtengely bordás kereket. Csergőben milyen árba lehet C20XE-hez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Azt nem tom de felbúzdulva Antin és Bélán most számoltam össze nagyjából mit költöttem eddig a vasra. Ebben nics benne az első szervíz meg a biztosítások az kb 200K együtts így jött ki 718K és még nincs meg 1 éve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 végre nekem is felkerült a kartervédő, mostmár jöhetnek a fekvőzsernyákok :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Tényleg Anti Te láttad már valaha Tomit gyorsulni :?: :P :lol: :P Miért is? Mit szeretnél megtudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 ....Csergőben milyen árba lehet C20XE-hez ?.... Jaj hova is tettem a Csergő árlistát ? Hát nem elástam valahova azt a 12632 oldalt ? Ejjjjj, hol lehet ? :) Tessék szépen telefonálni és a Tankcsapda egy dalrészletét magadévá tenni "....Kérdezz ! Keresd a választ!...." :wink: :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 mostmár mehet fel a nyárigumma???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Értettem főnök. Telefonálok és érdeklődöm. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Miért is? Mit szeretnél megtudni? hogy hogy megy a vas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 mostmár mehet fel a nyárigumma???? Tegnap este még ráfagyott a pára a kocsira. Én még nem erőltetteném, majd ha este is kellemetes hőmérséglet lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 sztem még ki kell várni 1 havazást :) tudjátok MO farok az ídőjárás :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Juniusban se lesz jó idő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Értettem főnök. Telefonálok és érdeklődöm. :wink: Ne főnöközzél mánnnnn. Különben is Anti a Gsii Szekchio vezetője :wink: Tomi ! Itt egy :arrow: OPC Light :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 http://hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1=Ope...screenwidth=800 Ennek egyre lentebb megy az ára! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Láttam ma 21:00 felé az árpádhídon a belső sávban szép kék vagy fekete GSI-t. Én meg a küsőben araszoltam egy 1000éves mazda 323-al ami szét akart hullani :) A végén már nem is az utat hanem a belső sávban haladó gsi-t figyeltem. :wink: 1 hónapja,hogy nincs autóm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Én sacc 1 órával elötte mentem arra :) :) Aztec: Ma sajna de.t alvás, du meg barinő volt a progi.. Lassan nekem is bejön egy tavaszi general. (olaj,szűrők, gyertya) nah meg majd a rugó, de azt majd Gabi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 É meg voltam A cosához cuccért Uhuhunál :wink: ESK nektek skacok nincs jobb mit az OK 2ségbeeseve felhívtam a megfelelő embert és lám lám meglett minden! Én olyan 7-8 körül 16-sztendrei és vissza 1.2 corsával 1 gsit is odavertem :) igaz a srác csak ment én meg padlólemezt nyomkodtam végig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 végre nekem is felkerült a kartervédő, mostmár jöhetnek a fekvőzsernyákok :) :) kicsit hangosabb lett elöl az autó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Kess nekem már majdnem szétverte a leömlőm... :) Én meg tegnap Lementem Siófokra a Mcdon-ba... Már csak 150 km van hátra..Próbálgattam eszeveszettet megy a gép... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 nekem meg lentebb ért a kipuff, mint a bölcső és így összeér a kettő, de olyan bicós lett, hogy a kipuff megse moccan, de gondolom jót rezonál, mert teljesen más hangja lett.... csak azért mentél siófokra döncibe, hogy fogyjon a kilóméter??? :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Hát nem is a konyhájuk miatt... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 mindig is tudtuk Anti,h elvetemült vagy :) :) :) képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 tőlem?? vagy a mekiről??? :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 tőlem?? vagy a mekiről??? :) :) :) :P Antitól kérdeztem :lol: :P mi mikor bizniszelünk-tesztelünk he :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts