redline Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Az +60ezer ft annyit nem hiszem hogy adna érte :lol: nem is azt mondtam, hogy a különbséget kifizetem hanem azt hogy megbeszéljük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 nem is azt mondtam, hogy a különbséget kifizetem hanem azt hogy megbeszéljük :) ez igaz :lol: ,de a megbeszéljük után akkár az is lehet :D :) 1-2hét múlva úgy is kiderül mi lesz,felróbálom az Azevet de az tutti nem fér el,utána felrakom az elsőt mert az majdnem olyan mintha 9 széles lenne ET 30al.Ha ez elfér akkor meg a Dini felnijét rakom fel egy próba erejéig de abba se nagyon bízok :) Utána meg el kell döntenem hogy mit akarok igazán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Hát igen... Fiút vagy lányt? Nem mindegy... :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Ezen ráérek még gondolkodni :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Ezen ráérek még gondolkodni :) :) Ondolkodni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Azért, ha nem megy a projket, majd szólj...tudod...jóban rosszban... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Azért, ha nem megy a projket, majd szólj...tudod...jóban rosszban... :) :lol: Te csak a saját házad táján túrjad a makkot... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Azért, ha nem megy a projket, majd szólj...tudod...jóban rosszban... :) :lol: Aszem,ami coupe aláírásában szerepel tőlem megint igaz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Te csak a saját házad táján túrjad a makkot... :) :) Na megjött az éhes disznó is... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 ma megjártam a géppel Szegedet oda vissza ugyebár(összesen 450 km kb)...a tőkéim elkezdtek csörögni mint régen...vagy még jobban is... mégsem mozog a vízhőmérséklet mutatóm...a hőgombám lenne rossz?.... Méretnék egy olajnyomást most már... Milyen olaj is van benne? Eddig mozgott a mutató? Na megjött az éhes disznó is... :) :lol: Nem én ajánlgattam a krómoszómáimat egy jó haver családtervezéséhez... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Nem én ajánlgattam a krómoszómáimat egy jó haver családtervezéséhez... :lol: :) Ha segít az embeeeer az a baaaaj... Ha nem segít az embeeeer az a baaaaj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Aszem,ami coupe aláírásában szerepel tőlem megint igaz! :) Azt hiszem most Anti is elmondhatná ugyanezt rólam :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Mire valók a jóbarátok, ha nem arra, hogy segítsenek a döntésben, ha dillemázik az ember... Filóztam, hogy Újracsináljuk e az íveket, vagy sem...István segített dönteni...úgyhogy újra lesz fújva... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Mire valók a jóbarátok, ha nem arra, hogy segítsenek a döntésben, ha dillemázik az ember... Filóztam, hogy Újracsináljuk e az íveket, vagy sem...István segített dönteni...úgyhogy újra lesz fújva... :) :lol: Jobban örültem volna ha te döntöd el vagy inkább az Attila :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Gyári opel 10w40....1000 km-t futott maximum...a mutató csak akkor mozdult mikor a Patyi lehúzta a sarut és testhez dugta(gondolom testhez mert máshova nem nagyon rakhatta :lol: ) mert akkor kiakadt 100 fölé bőven de vissza is ment egyből... nyomást hogy lehet mérni ? műhely köll hozzá vagy piciny mobil műszer ? Méretnék egy olajnyomást most már... Milyen olaj is van benne? Eddig mozgott a mutató? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Gyári opel 10w40....1000 km-t futott maximum...a mutató csak akkor mozdult mikor a Patyi lehúzta a sarut és testhez dugta(gondolom testhez mert máshova nem nagyon rakhatta :lol: ) mert akkor kiakadt 100 fölé bőven de vissza is ment egyből... nyomást hogy lehet mérni ? műhely köll hozzá vagy piciny mobil műszer ? Pont ezért mondtam az olaj pumpát! :) Nem egy vészes összeg a jó minőségű utángyártott. Ja, Lacee viszem a cumót csütörtökön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Nem is kell komplett cserélni, elég ha a fogaskoszorút cseréli ki benne, meg a nyomásszabályzó szelepet... :) lehet, hogy csak ez utóbbi van kikopva.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Gyári opel 10w40....1000 km-t futott maximum.. Sztem az nem a legjobb bele.........szerintem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 jah, olajat sürgősben kéne cserélni, lehet hogy azzal meg is oldódik a hidrotőkehang. azért olajnyomást nem árt mérni. műhelyekben szokott lenni néhol ilyen műszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Azt tudtátok, hogy a sárga kadét az régen a Muháé volt, aztán meg egy haverjáé? :lol: :) Mik ki nem derülnek... melyik sárga???????????? 11.-ik kerületből vettem én........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 ma felkerült a lökös is, képek ha vkit érdekel az aláírásomban megtalál6óak..... (igen a lökös még nem tökéletes van rajta még mit alakítani de attól függetlenül még mindig nagyon bejönik nekem....... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Jópofa ez a lökh. nekem tetszett mindíg! Viszont már a múltkor is néztem a képeket és a géptetőt a zsanér résznél nem állítjátok be rendesen? Vagy így lehet csak? Feljebb van mint állat a sárvédöhőz képest. Csákvári kifutón van fotózva? Hogy mentél oda be? Nagyon tiszta az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Jópofa ez a lökh. nekem tetszett mindíg! Viszont már a múltkor is néztem a képeket és a géptetőt a zsanér résznél nem állítjátok be rendesen? Vagy így lehet csak? Feljebb van mint állat a sárvédöhőz képest. Csákvári kifutón van fotózva? Hogy mentél oda be? Nagyon tiszta az autó. Hát Diny asszisztált ki és bemenetnél(igen Csákváron), géptetőt meg be fogjuk majd állítani csak azt a csavart arrébb kell fúrni ami bekattan a zárhídba és még nem volt időm-kedvem(nincs itthon furó sem) meg sztem ahhoz is Dénes fog "segédkezni" mint mindenben......... :) :) :) lemosni sem volt még időm mijóta' megy de már itt lenne az ideje.......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Nem azért mondtam hogy koszos hanem mert voltam ott én is és akkor földúton lehetett bemenni csak. Gondoltam nagy sár van és ahoz elég tiszta az autó, hogy azon mentél be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts