Demó Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Ez az a Kadett, amit Blitzen láttatok? http://www.youtube.com/watch?v=u709f2oJisk Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Ez az a Kadett, amit Blitzen láttatok? http://www.youtube.com/watch?v=u709f2oJisk Bazz, ez már Drag kategória ahogy ez megy............. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Demo! Igen ez az... :) Elég kókány módo9n van ám megcsinálva benne sokminden, de tény, hogy egyedi, és nagyon jót megy... RTomi! Kösziiii... :D Régen anno amikor ez még javában sláger volt...akkor is nagyon szerettem...lehet hogy innen az eredet és ez lett a vesztem? :) Áki! Nincs mit, remélem patent lesz... :D Drága barátom, Coupe! Utolsó soraimat hozzád intézném... :) Emeld vissza ha csak egy picict is, ne add el a felniket, hanem rakd fel!!!! Avval néz ki jól, ez kell alá! Nem hülyeségből hányom itt neked a rizsát... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Demo! Igen ez az... :) Elég kókány módo9n van ám megcsinálva benne sokminden, de tény, hogy egyedi, és nagyon jót megy... És hogy vinnyog! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Jah ez az a Hyundai elejű kadett kombi és a film is ott készült! Miért akarod, hogy szarul nézzen ki? :) Ja tudom, hogy csak a tiédet bámulják milyen szépen van meg csinázva. ÖNZŐ DÖG! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Én még mindig azont a véleményen vagyok, hogy jobban nézett ki úgy, hogy fel volt emelve a hátulja... Akkor nézne ki jól elöl hátul egyformán ültetve, ha az egy 100-as ültetés lenne, és minimum 18-as kerekek lennének alatta... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Itt is van a szörny: 1 2 3 Repül a repül a... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Drága barátom, Coupe! Utolsó soraimat hozzád intézném... :) Emeld vissza ha csak egy picict is, ne add el a felniket, hanem rakd fel!!!! Avval néz ki jól, ez kell alá! Nem hülyeségből hányom itt neked a rizsát... :lol: :) A legjobb megoldás az lenne ha a kedves Dini elcserélné velem a felniket,mert a 9" ET30 al szerintem simán elférne ekkora ültetéssel :) Ha csak a külsön múlna simán vissza emelném,de sokkal jobban lehet vele kocsizni és a fék hatványozottan jobban müködik,ezért így kellene maradnia Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Én még mindig azont a véleményen vagyok, hogy jobban nézett ki úgy, hogy fel volt emelve a hátulja... Akkor nézne ki jól elöl hátul egyformán ültetve, ha az egy 100-as ültetés lenne, és minimum 18-as kerekek lennének alatta... :lol: Hajrá!! Nekem azért nem tetszik 80%-ban úgy mert olyan mintha egy Muscle Car lenne. Már pedig az Opelnek (pont ennek) semmi köze hozzá. Azok mind hátsó kerekesek és azon a hátsó kerék átmérő nagyobb is. Ez olyan Amerikai dolog ugye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Jah ez az a Hyundai elejű kadett kombi és a film is ott készült! nem dévónexia? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Azért így jobban néz ki! Tegyük félre a sallangokat amik rajta vannak és csak a magasságra öszpontosítsunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 A legjobb megoldás az lenne ha a kedves Dini elcserélné velem a felniket,mert a 9" ET30 al szerintem Ez sem rossz ötlet, de így ültetve az sem fog elférni szerintem... Számold még hozzá, hogy a szilentek is engednek... De ha megkéred egy próbát meg tudtok ejteni szerintem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Itt is van a szörny: 2 Azért látom még a szervót is sikerült valahogy belepréselni a motortérbe. :) Elég türelmes emberek lehetnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 nem dévónexia? Igazad van! :) Rosszul emlékeztem és nem figyeltem meg jól a képet amikor linkeltem. Kapkodás ára! :lol: Egyébként ez is azis távol keleti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Azért így jobban néz ki! Tegyük félre a sallangokat amik rajta vannak és csak a magasságra öszpontosítsunk. Ez sokkal magasabb mint az enyém :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Azért így jobban néz ki! Tegyük félre a sallangokat amik rajta vannak és csak a magasságra öszpontosítsunk. Hát nem tudom... Viszont képzel el szélesítés nélkül perem nélküli sima kerekekkel...és meglátod, hogy sehogy sem néz ki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Ez sem rossz ötlet, de így ültetve az sem fog elférni szerintem... Számold még hozzá, hogy a szilentek is engednek... De ha megkéred egy próbát meg tudtok ejteni szerintem... :lol: még egy nagyon kicsit lehetne rajta alakítani kb fél centit.Mert úgye elméletben az ET30 az másfél centivel bejjebb lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Igen...valszeg ez csak 35-40-el van ültetve... Csak ugye itt jelen esetben a spoilerekkel csökkentették a föld és a kocsi közti hézagot... :) még egy nagyon kicsit lehetne rajta alakítani kb fél centit.Mert úgye elméletben az ET30 az másfél centivel bejjebb lenne mihez képest? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 De sokkal jobban lehet vele kocsizni és a fék hatványozottan jobban müködik,ezért így kellene maradnia Igen ezt is akartam írni most. Akkor is mondtam Istvánnak amikor teszt verzióban volt bent a rugó! Így sokkal kevesebb súly helyezedik rá az első tengelyre és a hátsó fék is jobban müxik mert értelem szerűen több lett a súly hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Igazad van! :) Rosszul emlékeztem és nem figyeltem meg jól a képet amikor linkeltem. Kapkodás ára! :lol: Egyébként ez is azis távol keleti. Távolkelet ide-oda... azé abból is GM lett vagy LET? me ugyi vót a részer a dévótól, ami e kadett replika... csak 1.5-ös motortól nem vót benne gyárilag tán nagyobb. most meg má csevrolettként fut a márka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 mihez képest? :lol: A mostani ET 15höz képest Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Igen ezt is akartam írni most. Akkor is mondtam Istvánnak amikor teszt verzióban volt bent a rugó! Így sokkal kevesebb súly helyezedik rá az első tengelyre és a hátsó fék is jobban müxik mert értelem szerűen több lett a súly hátul. nem lehet, hogy inkább a hátsó fékerőszabályzó van jobb állásban? mert így aztat hiszegeti, hogy 6 zsák cement van a kocsiban, és kell a nagy fékerő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Ez sokkal magasabb mint az enyém :lol: Azt akartam ezzel, hogy nincs különbség az eleje és hátulja között. A magasság beletartozik a sallangba a téma miatt. :) Hát nem tudom... Viszont képzel el szélesítés nélkül perem nélküli sima kerekekkel...és meglátod, hogy sehogy sem néz ki... :) Ki akar rá sima kereket? :) A te autód is másképp mutatna amint egy gyári alut kapna! :) nem lehet, hogy inkább a hátsó fékerőszabályzó van jobb állásban? mert így aztat hiszegeti, hogy 6 zsák cement van a kocsiban, és kell a nagy fékerő? Részletekbe nem akartam bé menni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Részletekbe nem akartam bé menni! oksa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Ki akar rá sima kereket? :) A te autód is másképp mutatna amint egy gyári alut kapna! :) Szerintem Anti felnije is gond nélkül felmenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts