coupe Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 nem arra utaltam h nem sparco.... :) nem fikázás volt ...... tudom :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 én is örülnék ha sparco lenne oda írva csak annak daradja kerül ennyibe.A régi ki van szakadva,egyenlöre megy a pincébe sose lehet tudni. Demonak megvan még talán az ő gsi ülése és abba ülésfütés is van :lol: GSI üllésfütéses üllés DEMÓ ?!?!? meg van meg ez neked ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 GSI üllésfütéses üllés DEMÓ ?!?!? meg van meg ez neked ? Megvan, de ezek Irmscher kombi ülések, nem dönthetöek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Te most ne költekezz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Te most ne költekezz... :) Ne rontsd az üzletem! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Megvan, de ezek Irmscher kombi ülések, nem dönthetöek. anno ez volt a bajom vele nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Megvan, de ezek Irmscher kombi ülések, nem dönthetöek. és nem lehet valahogy atvariálni az üllésfütést az enyimbe ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 De igen, csak le kell fejteni róla a teljes szövetrészt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 és nem lehet valahogy atvariálni az üllésfütést az enyimbe ? :lol: Ha leszeded a huzatokat, akkor elvileg át lehet variálni. Egy haver már rakott Vectrából gyári ülésfütést GSI-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 és nem lehet valahogy atvariálni az üllésfütést az enyimbe ? :lol: Tudok szerezni neked ülésfűtés betéthez kontaktot. :) (amit a gyári huzat alá kell betenni.) Ha érdekel írj pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 anno ez volt a bajom vele nekem is :lol: Akkor az enyém se lenne jó neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 A Racce már ajánlott érte 150000ft-t,de az még kicsit kevés :) Aha jól hangzik remélem csak tavasz környékén szeretnéd eladni.Sztm meg tudnánk egyezni. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Aha jól hangzik remélem csak tavasz környékén szeretnéd eladni.Sztm meg tudnánk egyezni. :) :lol: Hány felni kell még? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Hány felni kell még? :lol: :) Még az fastrára nincsen arra is kell nézni valamit és ez nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Aha jól hangzik remélem csak tavasz környékén szeretnéd eladni.Sztm meg tudnánk egyezni. :) :lol: Az az igazság hogy délután megnéztem az összes caravanos képet amiket a neten találtam és nagyon kell az a széles kerék hátra.Tehát dillemázok mi legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Az az igazság hogy délután megnéztem az összes caravanos képet amiket a neten találtam és nagyon kell az a széles kerék hátra.Tehát dillemázok mi legyen :lol: Jó gondolkozz rajta de ha elakarod adni szólj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Jó gondolkozz rajta de ha elakarod adni szólj. tartsuk tiszteletben azt aki hamarabb beállt a sorba, jó? Oks, köszi :D :) Hány felni kell még? :lol: :) Te csak hallgass, igérgettél fűt-fát meg széles felnit csak adjak reggelit :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 tartsuk tiszteletben azt aki hamarabb beállt a sorba, jó? Oks, köszi :) :) Sztm azért kár lenne megvenni,hogy egész évben a mélygarázsba porosodjon és kb kétszer kihozd levegőzni. :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Ne marjátok már szegényt! Kapot már tőllem is rendesen. Csütörtökön leverheted rajtam. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 A Racce már ajánlott érte 150000ft-t,de az még kicsit kevés :lol: Robi!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Ha valaki tud 4 jóállapotú,eladó GSi rugót jó áron pls irjon nekem pü-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Mondjuk: "EDDA" :lol: erről ez jut eszembe és nem lehet valahogy atvariálni az üllésfütést az enyimbe ? :) Én is tudok: http://www.transaurus.hu/ ismerem a tulaj kölkét elég jól. Ők árulnak ilyet. Tényleg Gabinak is ajánlottam a srácot az astrabc kapcsán, abból lett vmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Antiiii!!!!! Megtaláltam neked a zenédet. :lol: Katt ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Ne marjátok már szegényt! Kapot már tőllem is rendesen. Csütörtökön leverheted rajtam. :lol: :) Azt sem tudja, hogy hol a Lurdy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Akkor az enyém se lenne jó neked... időközben leesett nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts